Koç BURCU

Kova dolunayı ile sosyal yaşantınızda daha önce yaptığınız uzun planlar tekrar gündeme gelebilir. Aile ve sosyal çevre ilişkilerinizi kendi değer yargılarınız üzerinden değerlendirebilir, diyalog ortamından uzaklaşabilir hatta yargılayıcı bir tavır sergileyebilirsiniz. İş hayatında ise kariyerinizde zıplama yapacağınız fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

 

Boğa Burcu

İş hayatınızda ufak krizler yaşabilirsiniz. Bu dönemde kariyerinizde yapmak istediğiniz değişiklikler ve atılımlarla gündemde olacaksınız. Alışıldık performansınızın ve monotonlaşan iş hayatınızın dışında bir şeyler deneyebilirsiniz. Aile hayatında insanları dinleyip anlayacağınız bir dönemdesiniz, yargılayıcı tavırlardan uzak durmakta fayda var. Ayrıca bu dönemde bol bol seyahatler gündeminize gelebilir.

 

İkizler Burcu

Seyahatle geçecek olan bu dönemde daha önce aldığınız kararların ve davranışların sonuçlarını göreceksiniz. Sosyal çevreniz ve dostlarınızdan hayata bakış açınızla ilgili eleştiri alabilirsiniz. Bu eleştiriler davranış biçiminizi değiştirebilir, hatta yeni bir insan olarak bu dönemden çıkabilirsiniz. Bu güne kadar sizi endişelendiren şeylerin üzerine gitmek sizi rahatlatacak.

 

Yengeç Burcu

Bu dönemde çok fazla düşünecek ve artık işinize gelmeyen şeylerin üstüne gitmemeyi hatta bırakmayı net şekilde öğreneceksiniz. Gündeminizde finansal ve mali konular olacak. Sosyal yaşantınızda bir takım gerginlikler yaşabilme olasılığınız olsa da özel hayatınızda çok rahat bir dönem sizi bekliyor.

 

Aslan Burcu

Aslan Burcu için son derece önemli bir dönem geliyor. İş hayatınızda ve kariyerinizde yaptığınız eylemler ve sorumlulukları tek başına elde edip etmediğinizi sorgulayacasınız. Başarıyı paylaşıp paylaşmamak bundan sonraki döneminizi son derece derinden etkileyecek. Bu dönemde ben merkezci davranmamaya dikkat edin. Size huzursuzluk veren şeyleri hayatınızdan bir an önce göndermeye bakın.

 

Başak Burcu

Kova Dolunayı Başak Burçları için iş hayatı ve sağlık konularında rölantide giden olaylarla geçecek. Bu dönemde özellikle kişisel sağlığınıza ekstra dikkat etmekte fayda var. Bu dönemde daha önce acele veya endişe ile aldığınız kararları tekrar sorgulayabilirsiniz. Değişime ve değişikliğe olumlu bakmanız sizin yararınıza olacaktır.

 

Terazi Burcu

İlişkilerinizi ve yaşamdan aldığınız mutluluğu bol bol sorgulayacağınız bir dönemdesiniz. Çevrenizdeki insanlar sizi yargılayıp hükümler verebilir. Bu dönemde birçok ilişkiniz diyalog problemleri yüzünden kopma noktasına gelebilir. Özel hayatınızda daha çok sorumluluk almak ve gayret etmek işleri yoluna sokacaktır.

 

Akrep Burcu

Kariyerinizle ilgili verdiğiniz kararları sorgulayacağınız bir dönem sizi bekliyor. İş ve aile hayatında değişimler yaşayabilir, değişimleri bizzat talep edebilirsiniz. Özel hayatınızda sizi zorlayacak ve kopma noktasına getirecek olaylar da meydana gelebilir. Burada sorumluluk almak sizin yararınıza olacaktır. Kendi çözümlerinizi geliştirmek işleri yoluna koyacaktır.

 

Yay Burcu

Kova Dolunayı dönemi Yay burçlarına için işleri yoluna koyma açısından yansımalar yapacak. İşlerinizi ve sizi etkileyen olayları daha düzenli hale getirmeniz gerekebilir. Ufak aksaklıklar, canınızı sıkan ufak tefek şeyleri de düzene koymak gerekebilir ve daha sonrası için size rahat bir ortam sağlayabilir. Unutmayalım bu dönem sizin için çözüm geliştirme dönemi.

 

Oğlak Burcu

Daha önce kriz çıkaran konularda atacağınız adımlar bu dönemin nasıl geçeceğini ve ileride yaşayacaklarınızı baştan sona belirleyecek. Bu dönemde kendinizi risk almak zorunda hissedebilir, hatta bazen uzun uzadıya ihtimalleri değerlendirebilirsiniz. Bu dönemde ayrıca kazançlarınız sizi ön plana çıkaracak. Ailenizden ve yakınlarınızdan tavsiyeler işleri yoluna koyabilir.

 

Kova Burcu

İş ortaklıkları veya birlikte yürütülen projelerde ortaklarınızla dengeyi korumaya çalışmak için gayret edeceksiniz. Daha güvende hissetmek için bu dönemde olaylara daha katılımcı görünebilirsiniz. Olayların dışında kalmak sizi olumsuz etkileyecektir. Sosyal çevrenizden ve ailenizden bu dönemde yardım alabilirsiniz.

 

Balık Burcu

Kariyerinizde bu güne kadar verdiğiniz kararlar hakkındaki sonuçları Kova Dolunayında göreceksiniz. İş hayatınızda verdiğiniz kararlar netleşecektir. Yakın çevrenizle olumsuz diyaloglar yaşamanız da bu dönemde çok olası görünüyor. Sağlık sorunlarınızı gözardı etmeyin ve çözmenin yollarını arayın.