İkizler Koç Uyumu

Neşeli ve etrafına mutluluk saçan Koç’u tabi ki ilk görüşte gönlünüzün baş köşesine oturtacaksınız. Enerjisi ve samimiyeti sizi birden kendine çekecek. İlk başlarda eğlenceden ve samimiyetten çok fazla memnun olsanız da ilerki günler bu duygular yerini ufak tartışmalar ve kıskançlığa bırakacaktır. Bu gibi durumlar ikizlerin hassas ruhuna kötü gelecektir. Koç burcu yapısı gereği İkizler kadar yaratıcı ve entelektüel değildir ve sizi hem mental hem de fiziksel olarak ele geçirme içgüdüsü ile hareket eder. Kısacası bu ilişkide başlarda peri masalı gibi olsa da sonradan hayal kırıklığı olası.

 


İkizler Boğa Uyumu

Boğa burcu yapısı gereği İkizler burcunun tam tersidir. İnatçı ve yeniliklere kapalı bir burç olan Boğa ilk başlarda size çekici gelebilir. Fakat Boğa ilk başlarda sizin konforunuz için her şeyi yapıp size rahat bir yaşamı altın tepside sunabilir. Boğa o kadar gözünüzü döndürebilir ki ona hayır demekte güçlük çekebilirsiniz. Fakat ilk başlarda size güzel gelen her şey zamanla sizi rahatsız edecek ve altın tepsiyi elinizin tersi ile iteceksiniz. Siz yapınız gereği özgürlükçüsünüz ve rahat yaşama alışıksınız. Boğa sizi kısıtlayacaktır. 

 


İkizler İkizler Uyumu

Tıpkı bir aynaya bakar gibi, istediğiniz her şeyi bir İkizler’de görebilirsiniz. Hayatınızda sizin gibi birini arıyorsanız doğru yerdesiniz. Tüm özellikleriniz öylesine aynı ki birbirinizi tamamlayacak hatta hiç konuşmadan anlaşacaksınız. İster sevgili, ister dostluk isterse arkadaşlık İkizler sizin için doğru kişi. Küçük inatlaşmalar ve tartışmalar kuvvetli bağınızın tuzu biberi olarak kalacaktır. 

 


İkizler Yengeç Uyumu

Yengeç’in romantik ve insanı kucaklayan yapısına kapılabilirsiniz. Sizi her halinizle saran ve hayatında önemli bir yere koyan Yengeç’e hayır diyemeyebilirsiniz. İkizlerin ise dayanmadığı tek şey özgürlüğünün kısıtlanmasıdır. Yengeç’in korumacı ve fazla sevgi gösteren yapısı ile ilk zamanlarınız festival havasında geçse de bu ilgi giderek sizin özgürlük çizginize dokunmaya başlayacaktır. Ne demiştik “İkizler özgürlüğünün kısıtlandığı yerde bir saniye durmaz”. 

 


İkizler Aslan Uyumu

Bir Aslan’ın engellenemez cazibe ve zekası ile sizi etkilemesi çok olası. Siz de yapınız gereği tam bir Aslan’ın etkileneceği bir burç olduğunuza göre bu birlikteliğe kim hayır diyebilir ki. Fakat iki burcun da yarı alfa yapısı git gide sıkıntılı bir döneme girmeye çok müsaittir. Zamanla başlayan güç savaşları ve anlaşmazlıklar yavaş yavaş yerini ciddi kavgalara bırakabilir. Herkes bilir ki kavganın ve çatışmanın olduğu yerde İkizler burcu olmaz. 

 

 

İkizler Başak Uyumu

İkizler ve Başak Merkür gezegeninde olduğundan zekası ve albenisi ile ikisi de birbirini son derece etkiler, çeker. Fakat çok büyük bir sıkıntı var. Başak’ın maddiyata verdiği değer İkizler gibi maddiyatı çok geri plana atan bir burç için oldukça can sıkıcıdır. Başak’ın detaycı ve her konunun üzerinden defalarca geçmesi size pek uygun değil. Siz hayallerin peşinde fütursuzca koşabilen 50 yaşında da olsa içi çocuk kalan birisiniz. Yani bu ilişki, bu dostluk, bu etkileşim uzun sürmeyecektir.

 


İkizler Terazi Uyumu

Terazi yapısı gereği kıskanç ve kısıtlamacı bir burç değildir. İkizler ise özgürlüğüne düşkün başına buyruk yapısı ile bilinir. Bu bile bir birlikteliği, dostluğu götürmeye yeter. Bir İkizler ve bir Terazi uyumu burçlar arasında nadir görülür. Sizi sıkmayacak, kendi alanınıza saygı duyacak bir burç ile birliktesiniz. Demlendikçe güzelleşen bir birlikteliğe yelken açmak üzeresiniz. Sizin hareketli ve sevecen yapınız da Terazi’ye oldukça iyi gelecektir. 

 

 

İkizler Akrep Uyumu

Akrep mi? Hemen yavaş yavaş uzaklaşmalısın. Fiziksel bir çekim elbette olabilir zira Akrep burçlarına karşı koymak çok zordur. Fakat iş dostluk ve arkadaşlığa geldiğinde oradan ufak ufak uzaklaşmak size iyi gelecektir. İkizler yapısı gereği Akrep burcundan etkilenebilir hatta onu çok özleyebilir. Fakat Akrep’in başına buyruk umursamaz tavırları git gide sizin için dayanılmaz sıkıntılar doğuracaktır. 

 


İkizler Yay Uyumu

Yay burcu her ne kadar İkizler burcuna zıt bir burç olsa da zıtlıkların uyumu dediğimiz şey tam olarak budur. Her ikisi de özgürlük ve macera düşkünü burç olduğundan tam sizin hayat şeklinize göre yollar bulunacaktır. İkizler ve Yay ilişkisi hiç bitmeyen bir dansı etmek ve bir sonraki hamleyi bilmemek gibidir. Heyecanı ve temposu yüksek bu ilişki sizce de harika olmaz mı?

 

 

İkizler Oğlak Uyumu

Oğlak yapısı gereği tutucu ve kısıtlayan özelliklerle donatılmıştır. İlk başlarda bunu ilgi olarak görseniz de sonrasında çıkacak sorunları gözardı etmek zor olabilir. İkizler gibi özgür ruhlu, entelektüel zevklerle donatılmış biri, kendini git gide bir kafesin içinde uçmaya çalışıyorken bulabilir. Fakat İkizlerin üstün yönleri Oğlak’ın dikkatini çekecek ve tavizler vermeye başlayacaktır. Uzun vadede rayına oturabilir bir etkileşim gibi gözükse de zor olacaktır. 

 


İkizler Kova Uyumu

Kova burcu İkizler için yaratılmış desek yeridir. Sizi anlayan, gizemli, meraklandıran, sevindiren ve sürprizler yapan birisi hoş olmaz mı? Kova’nın bu eğlenceli ve gizemli özellikleri sizi baştan çıkarmaya yetecektir. İkizler her ne kadar özgür ruhlu ve maceracı olsa da sevilmek ve önemli hissedilmeyi sever. Kova sizi hiç hissetmediğiniz kadar önemli hissettirir. Kova ile İkizler birbiri için yaratılmış desek yeridir. 

 


İkizler Balık Uyumu

Yine her şeyiyle zorluklarla dolu bir etkileşim tam karşımızda duruyor. Balık duygularıyla hareket ederken İkizler her şeyi mantıklı bir zemine oturtmak ister. Sizin temponuz, sakin ve yalın hayattan hoşlanan Balık için çok zordur. Ayrıca Balık yapısı gereği kıskançlığı çok üst seviyelerde yaşarken sizin maceralarınız ona fazla gelebilir. Duygusal buhranlarla dolu bu birliktelik git gide sonu gelmez kavgalara ve tartışmalara evrilebilir.