Gökyüzünün oldukça hareketli olduğu bir hafta karşılıyor bizi.  Özellikle para ve ikili ilişkiler öne çıkan konulardan. Venüs ve Güneşin kavuşması;  bir diğer deyişle Venüs Güneş’in kalbindeyken,ikili ilişkilerinizi iyileştirmek için bir fırsat olarak görebilirsiniz. Aynı zamanda ilişkisi olmayanlar için de yeni birlikteliklerin söz konusu olduğu bir hafta. 

Tutulma enerjilerinin yüksek olduğu ve etkilerinin görüldüğü bu haftada uyku problemleri yaşayabilir, anlamlandırmakta zorlandığınız rehber rüyalar görebilirsiniz. Sezgilerin güçlenmesi ile birlikte daha hassas olduğumuz enerjiler hakim.  Özellikle bu hafta boyunca ani kararlardan uzak durmalısınız. İş hayatımız, aşk hayatımız veya finansal konularda alacağınız kararlar maddi ve manevi açıdan sizi zarara uğratabilir .


Haftaya Ay yengeç burcundayken giriş yapıyoruz.  Ay yengeç burcunda ilerlerken daha çok duygusal ve içe dönük meseleler gündeme yerleşecek.  Güneşin hafta başında Mars ile gerçekleştireceği üçgen açının ardından motivasyonunuzun ve çalışkanlığınızın arttığını hissedebilirsiniz. Ertelediğiniz bir işi yapmak, spora başlamak için harika bir zaman olabilir. 



Salı günü Venüs ve Mars'ın arasındaki üçgen açı, ikili ilişkilerinizde dengeyi bularak bir üst basamağa taşımanız için zemin yaratabilir. Sorunları çözme şansı söz konusu. Ancak Ay Aslan burcunda ilerliyor olacağından ben merkezli yaklaşmamaya dikkat etmelisiniz.


Çarşamba ve Perşembe günü gerçekleşecek olan Güneş ve Venüs’ün Plüton’la dik açısı, baskı içinde hissetmenize sebep olabilir. Güç çekişmeleri, ülkeler arası anlaşmazlıklar,askeri operasyonlar gibi konulara tanıklık edebilirsiniz.  İkili ilişkilerinizde de kıskançlık ya da ego savaşlarından uzak durmaya özen göstermelisiniz. Ağzınızdan çıkan şeylere dikkat etmemek büyük pişmanlıklara sebebiyet verebilir. Söylenen sözler kırıcı olabilir. 

 


Bunlarla birlikte kendi sosyal çevrenizde uzun vadeli konularda istediğiniz desteği bulamayabilir ancak kısa vadeli planlarda çok rahat ilerleyebilirsiniz. Bu süreçte hayatınızda değiştirmek istediğiniz şeyleri ve tutkularınızı farkına varıp müdahale etmek size iyi gelecek. Ancak kendiniz içinde olduğu gibi ilişkilerinizde de fazla kontrol takıntısı içinde olmaktan kaçınmalısınız. 


Hafta Sonuna geldiğimizde ise cumartesi günü yaşanacak Venüs Güneş kavuşumu ile birlikte aşk, para, adalet gibi konular gündeme yerleşecek. Yeni aşkların,derin duyguların su yüzüne çıktığı, parasal açıdan ise;  borçlar, ödemeler, alacak verecek dengesinin yaşanacağı konular ön planda. Sosyalliğinizin arttığı ve daha etkileyeceği hissetmeye başlayacağınız bir döneme gireceksiniz.


Haftanın son günü güneş Akrep burcuna geçiyor. Aynı gün Satürn düzeliyor ve  Venüs de Akrep burcuna geçiyor. Ağır enerji dağılacak ve daha canlı hissetmeye başlayacaksınız. Akrep, küllerinden yeniden doğan bir burç olarak nitelendirilir. Güç, imaj değişiklikleri, finansal konular, yüzleşmeler gibi konular pazar gününden itibaren hayatınıza girecek.

Sevgiyle kalın...