25 Ekim’de saat 13:48 itibariyle Akrep burcunda yaşanan güneş tutulması bu hafta ve sonrasında önemli değişim ve gelişimlere öncülük edecek. Buradaki değişim ve dönüşüm, yaşayacağımız olaylar sonucunda değişmek ve dönüşmek zorunda kalacağımızı ifade eder. 

Hatta bazen müdahale edemediğimiz ancak gerçekleşmesi gereken durumları meydana getirerek yönetmek zorunda kalacağımız krizleri karşımıza çıkarabilir.  

Duygu iniş çıkışlarımızın çok yüksek olduğu, takıntıların, kıskançlıkların, manipülasyonların hakim olduğu bir süreçtir. 

Tutulma Venüs etkili olacağından ilişkiler ciddi bir sınavdan geçebilir. Bir ilişkiniz var ise ilişkinizi gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Yolunda gitmeyen, mutsuz ve baskı içinde hissettiğiniz ilişkinizi sonlandırarak yeni başlangıçlara  izin vermek tutulmanın önemli etkilerinden biri olacak. 

Hayatımıza yük olan konu ve olayları geride bırakarak daha huzurlu hissetmek adına her türlü adımı atabileceksiniz.

Aynı zamanda Güneş ve Ay Venüs’le kavuşum halinde olacak. Venüs parayla ilgili olduğundan yatırımlarınızı yönetirken dikkatli olmalısınız.  Ekonomide giderek ağırlaşan, maliyetlerin arttığı bir süreç ile karşı karşıya kalacağımız bir dönemdeyiz. Özellikle altında büyük kırılmalar meydana gelebilir.

Parlemento, meclis ile ilgili konular, gizli örgütler, para konuları, yer altı kaynakları, aşırı yağışlar, su atıkları, cinsellikle ilgili konular tutulmanın ana temalarındandır.

Sağlık açısından bakıldığında; tutulma Venüs kavuşumlu olduğundan cinsellik ile bulaşan hastalıklara, yumurtalık ile ilgili sorunlara, hem erkeklerde hem kadınlarda özel bölgelerdeki rahatsızlıklara dikkat çeker. Sağlığınıza, beslenmenize ve hijyeninize özellikle dikkat etmeniz gereken bir dönemdeyiz.

Ülkemiz için de oldukça önemli olan tutulmaya Türkiye açısından bakıldığında, Türkiye astroloji haritasında 5. evde yer almaktadır. Bu da eğitim sistemi, çocuklar ve gençlerle ilgili olayları, nüfus ile ilgili konuları ön plana çıkarmaktadır.

Borsa alanında hareketlenmeler, spor faaliyetleri, tiyatrolar, sinemalar, AVM’ler, eğlence merkezleri, elçiler ve ülke temsilcileri gibi alanlarda önemli gelişmeler ve skandallar gündeme gelebilir. 

Aynı zamanda Transit Satürn ve Uranüs Türkiye Astroloji haritasının Venüs derecesini etkilemesinin sonucu olarak  toplumca sevilen önemli sanatçıların kaybı yaşanabilir. Diğer bir yandan sanatsal konularda uluslarası başarılar söz konusu olabilir.

Son olarak 30 Ekim Pazar günü Mars ikizler burcunda geri hareketine başlayacak. Mars enerji ile ilişkilendirilir ve gerileme dönemlerinde enerji içe dönük olacağından harekete geçmekte zorlanabiliriz. 

 Tutulma yöneticisi Mars İkizler burcunda ve Merkür Akrep burcunda olduğu için önemli sırların açığa çıkması, ifşa olayların meydana gelmesi gibi durumlar söz konusu olabilir. Dedikodulara, arkadan iş çevirmelere karşı tetikte olmakta fayda var.

 


Keyifli, sağlıklı ve mutlu bir hafta geçirmeniz dileğiyle!