Merkür Retrosu Nedir?

Merkür retrosu gezegen gerilemesine verilen addır. Yaşanan bu gerileme; gezegenin, güneş sistemindeki yörüngesinde yavaşlama ile geriye doğru gitme hareketi olarak tanımlanır. Merkür retrosunda yaşanan gerileme etki ettiği alanlarda çalışmaların aksamasına, sıkıntılar yaşanmasına ve paniğe yol açar. Senede 3 civarı retro yaşanır ve retro süresince etki eden burçların aldıkları kararlara, önemli meselelere dikkat etmesi önerilir. 

 

11 Eylül 2022 Merkür Retrosu 

Merkür Retrosu 11 Eylül’de gerçekleşecek ve 3 Ekim’de sona erecek. Peki 11 Eylül 2022 Merkür Retrosu’nda neler olacak? Hangi burçlar reaksiyon gösterecek? 11 Eylül’de sizi sürprizler ve mutlu edecek adımlar karşılayacak, bu retroda hayatınızda daha önce yaşanmamış deneyimler yaşayabilir, farklı ufuklara yelken açabilirsiniz.

 

11 Eylül Merkür Retrosu Hangi Burçları Etkileyecek

Terazi burcunda meydana gelecek Merkür Retrosu, 3 Ekim tarihinde Başak burcunda tamamlanacak. Bu dönem boyunca aile ve sosyal çevrenizle diyalog problemleri yaşayabilir, biraz içe dönük davranabilirsiniz. Bu dönemi biraz asosyal bir dönem olarak da adlandırabiliriz. Alınganlık ve kararsızlıklar yaşabilir, hatta çevrenizdeki birkaç insanı kırabilirsiniz ya da kırılabilirsiniz. 11 Eylül 2022 Merkür Retrosunun en çok etki edeceği burçlar Yengeç, Oğlak, İkizler ve Yay burçlarıdır.

 

Merkür Retrosunda Nelere Dikkat Etmeli, Nelerden Kaçınmalı

-Yeni bir işe başlamayı enine boyuna düşünün, ani kararlar vermeyin. Gelen işleri ve önemli projeleri ertelemeye çalışın. 

-Sınavlarınızı ve notlarını iyice gözden geçirin, sınavlarda ve eğitim hayatınızda kaydırma gibi basit hatalar yapmamaya çok dikkat edin. Unutmayın dikkatiniz dağılacak.

-Alım satım, yatırım işlerinizi bir süre ertelemeniz sağlıklı olacaktır.

-Bu dönemde elektronik aletlerdeki bozulma ile sıkıntılar yaşanabilir, belgelerinizi ve fotoğraflarınızı yedeklemeye zaman ayırın.

-Yeni eşyalar almayı retrodan sonraya erteleyin.

-Yatırımlarınız borsa veya kripto paradaysa bir süre dinlenin ve çok fazla yer değişimi yapmayın.

 

Bu Retroyu'da sıkıntısız atlatmak dileği ile...