Boğa Koç Uyumu 

Koç burcunun farklı bir aurası vardır ve görünce hemen etkilenebilirsiniz. Daha rahat ve özgüvenli hareketlerinden her ne kadar insanları etkisi alır. Koç boğa uyumu ilk başlarda harika gitse de zamanla bitmek bilmeyen tartışmalar çıkabilir. Koç burcu doğası gereği başına buyruk, istediğini istediği an yapmak ister, Boğa burcu ise emin adımlarla yavaş yavaş hareket etmeyi sever. Tartışmalar çoğunlukla bu sebeplerden çıkabilir. Duygusal yönden daha sıkıntılar ise daha çok kıskançlık ve birbirini suçlama üzerinden olabilir. Eğer bir Koç ilişkisi ile karşı karşıyaysanız bitmek bilmeyen savaşlara, sonu gelmeyen tartışmalara hazırlıklı olun. 

 


Boğa Boğa Uyumu

Boğa-Boğa uyumu dediğinde akan sular durur. Çünkü Boğa burcu bir başka Boğa’yı bulduğunda bir elmanın iki yarısı gibi tamamlayıcı olurlar. İlişkide olduğu dostuyla ya da sevgilisiyle konuşurken kendine aynada bakmak gibi bir durumu kim istemez ki? Paylaşımcı ruhu ile her ne kadar mükemmel bir ikili ikinin perdeleri aralansa da zamanla bu durum kendini rutinliğe ve sıkılganlığa bırakabilir. Böyle durumlarda yeni heyecanlar aramakta fayda var.

 


Boğa İkizler Uyumu

Boğa ve İkizler her anlamda birbirinin tersi olan burçlar. Stabil değerleri olan Boğa burcu sürekli değişken olan İkizler ile nasıl anlaşabilir ki? Fakat ilk başlarda İkizler sizi çok fazla etkileyebilir. Neşeli, hareketli, zeki ve esprili insanları kim sevmez ki. Sosyal çevresi de kendisi gibi olan ikizlere hayran kalmamak çok zordur. Onunla birlikte olmaktan fazlasıyla keyif alsanız da zamanla toksikliğe doğru giden durum yüzünü gösterecektir. İkizlerin değişken yapısı ufak tefek tartışmalar ve fikir ayrılıkları ile başlayıp zamanla çekilmeyecek bir duruma evrilebilir. Büyük kavgalara geçmeden yolları ayırmakta fayda var.

 


Boğa Yengeç Uyumu

Su toprak uyumu dediğimizde akıllara gelen ilk burçlar Boğa ve Yengeç’tir. Duygusal yönleri baskın, özenli bir Yengeç ile, sevdiklerine çok düşkün ve samimi bir Boğa’nın dostluğu harika olacaktır. Yengeçler birini gerçekten severse bir çok şeyi hiç karşılık beklemeden yapar, bu durum Boğa’nın tam arzuladığı şeydir. Her iki burçta da olan fedakarlık ve koruma içgüdüsü ile bu ilişkiye kimse hayır diyemeyecektir. Her iki burcun da saygıyı en ön planda tutması, birbirine karşı nazik ve sevecen olması durumunda bu ilişki tamamdır diyebiliriz. 

 


Boğa Başak Uyumu

Başak ve Boğa’nın toprak burcu olduğuna sakın aldanmayın. Birbirinizi gördüğünüzde bu iş tamamdır işte benim gibi birisi deseniz de bocalamaların gelmesi pek de uzak bir tarihte olmayacaktır. Siz duygusal ve sevecen bir yapıya sahipsiniz, o ise aşırı sistemli ve fazla samimiyetten hoşlanmayan bir yapıda. Boğa burcunun yoğun duygularına karşı Başak burçları beklenilen tepkiyi asla vermezler. Boğa Başak ilişkisinin demlenerek ilerlemesi sıkıntıları ve problemleri çözebilir. Aradığınız gerçekten oysa bırakmayın.

 


Boğa Terazi Uyumu

Terazi insanını görür görmez etkilenebilirsiniz, çünkü o da sizin gibi Venüs grubundadır. Zarif ve neşeli yapısı ile etrafını büyüleyebilir, herkes ona ulaşmak için yarışabilir. Sizi de etkileyen tam olarak bu olacaktır. Boğa yapısı itibari ile sevecen ve fedakarken Terazi’ler dünyanın kendi etraflarında dönmesinden, kıskançlık oyunlarından çok hoşlanır. Kıskanılmayı çok seven teraziler kıskanmaktan ise nefret eder. Bu dengeyi iyi ayarlayabilen bir boğa terazi ilişkisi görenlere parmak ısırtacaktır. 

 


Boğa Aslan Uyumu

İşte en best ilişki tam karşınızda duruyor. Bir aslan ile karşı karşıya geldiğinizde çekim gücüne boş yere karşı koymaya çalışmayın. Aradığınız her neyse sevgili, eş, dost her ne derseniz artık karşınızda. O da sizinki gibi kendini tamamlamış oturmuş karakterlerden hoşlanır. Üstelik sizin değer yargılarınız gibi saygı ve sevgiyi en ön planda tutar. Emir kipi ile konuşan yapısı biraz can sıksa da kıskançlık krizlerine biraz dikkat ederseniz sıkıntılardan uzak kalabilirsiniz. Aslan burcunu bol bol övmek ve isteklerine karşı duyarlı olmak bu ilişkinin olmazsa olmazıdır. 

 

 

Boğa Yay uyumu

Bu ilişkiye "dikkat tehlikedir" şeridi çekersek yeridir. Uzak durulması gereken nedir derseniz Boğa ve Yay’ın yan yana gelmesidir diyebiliriz. Yay burcu oldukça geniş çevresi yüzünden sizi fark ederse şanslısınız demektir. Tüm tavır ve davranışları ile sizi avucunun içine birden alabilir. Üstelik bu durum için hiç de çabalamaz. Şeytan tüyünün karşılığı olan Yay burçlarıyla birlikteyken tartışmaktan diğer aktivitelere pek fırsat kalmaz. Yay burçlarının hiperaktif ve maceracı yapısı Boğa burcuna hiç uymasa da seviyorsanız çabalamaktan başka çare yok. Eğer ilişkiyi zamana yayarsanız durulabilme şansı var tabii. Bol şans.

 


Boğa Oğlak Uyumu

Stabil, sakin ve huzurlu bir ilişki arıyorsunuz doğru yerdesiniz. Fakat Oğlak burçları da tıpkı sizin gibi kıskançtır ve daha çok içinde yaşamayı sever. Bir şeyleri açıklamadan anlamanızı ve ona göre davranmanızı bekler. Boğa ve Oğlak ilişkilerinde genellikle bir zaman eşiği vardır bu zaman eşiğinden geçtiğinizde ise her şey harika olacaktır. Bu birliktelik fazla sistemli bir ilişki olsa da birbirine alışan, huylarını tanıyan bir Boğa Oğlak ilişkisi demlendikçe güzelleşen çay gibidir. 

 


Boğa Kova Uyumu

İşte uzak durulması gereken bir ilişki tam karşınızda. Üstün zekalı ve her davranışı, her hareketi önceden planlanmış olan Kova’ları anlamak bir sanattır. Zeka düzeyi çok yüksek olan Kova’lar sizinle aynı dili konuşmazlar, siz sevgi ve fedakarlık dersiniz, onların bir kulağından girip diğerinden çıkar. Bir Kova’yı ne kadar severseniz sevin duygularınıza hakim olmakta fayda var, çünkü muhteşem zekası ve taktiksel davranışları ile sizi avucunun içine alabilir. İki medeni insan gibi el sıkışıp vedalaşmakta fayda var.

 


Boğa Akrep Uyumu

Boğa ve Akrep aşırı güzel bir dostluk, çok tutkulu bir ilişki yaşayabilir. Fakat bunlar her zaman mutlu mesut olacağınız anlamına gelmez. Akrep’in kıskançlığı ve baskınlığı sizinkinden dört beş kat daha fazladır. Sizin huzur arayan ve sakin yapınız Akrep’e işlemeyecektir. Akrepler bir hatanızı gördüğü an çekip gidebilir, asla taviz vermez, çok konuşmaz ve aşırı cazibelidir. Bu kişiyle karşılaştığınızda aşırı cazibesi yüzünden kaçış yolunuz yok gibidir. Eğer buhranlarla dolu bir ilişki arıyorsanız doğru adrestesiniz, fakat bu kadar karmaşa sizin yapınıza ters. 

 


Boğa Balık Uyumu

Boğa ve Balık bucunun aynı dili konuşması zaman alsa da ortak bir noktada buluşulabilir hatta çok mutlu olunabilir. Balık burcu sanatçı ve üretken ruhu ile tanınır ve onun dünyasına girmek zor ve meşakkatli olabilir. Fakat Balık burcunun korunma içgüdüsü için en uygun liman Balık burcudur. Sizin şefkatli ve korumacı yapınız Balık burcunu baştan çıkarabilir. Eğer bir balık burcu size alıştıysa sizden asla ayrılmak istemeyecektir. Aradığınız stabil bir ilişki mi? Yoksa buhranlarla dolu ateşli ve ihtiraslı bir ilişki mi? Eğer birincisi ile doğru yerdesiniz.