Koç Burcu

Bu hafta 12 sene sonra fırsat ve şansların gezegeni koç burcuna geçiyor ve 28 ekime kadar koç burcunda seyahat edecek. 28 Ekim’e kadar tüm fırsatlara açık olmakta ve değerlendirmekte fayda var. Bu süreci olumlu değerlendirebilir ve maddi konular, eğitim, bereket gibi konularda tüm şansın sizinle olacağını görebilirsiniz. Bu dönemde yeni geliştireceğiniz kişisel yetenekler de ortaya çıkabilir hatta bu yeteneklerinizi hayatınızın geri kalanında iş hayatına aktarabilir ve kendinize yeni bir yol çizebilirsiniz. Tüm çabaların karşılık bulacağı bu dönemde kişisel ilişkilerinizde gerileme gözlenebilir. Arkadaşlar ve aile ile ufak tefek anlaşmazlıklar gözlenebilir. Bu dönemde zihinsel bir tutulma da gözlemlenebilir. Özellikle ufak tefek unutkanlıklar çok fazla olacaktır, dikkatli olmakta fayda var.

 

Boğa Burcu

Bu hafta şans ve talih gezegeninin Koç burcuna geçişi ile birlikte bu durum boğa burçlarına daha çok medikal ve psikolojik sağlık olarak yansıyacak. Bu döneme iyileşme ve düzelme dönemi diyebiliriz. Psikolojik açıdan size iyi gelecek her şeye açık olun. Yeni aldığınız eğitim ve seminerler yeni bir dünyanın kapılarını açabilir. Kariyerinizde atacağınız yeni adımlar da bu dönemde karşılık bulabilir. Aranızın iyi olmadığı ve arkanızdan bazı planları olan kişiler de bu dönemde elleri boş dönecek. Bu dönemde Merkür’ün geri hareketi ile birlikte parasal konularda zorluklar çekebilir ve biraz maddi konularda sıkıntılar çekebilirsiniz. Ayrıca bu dönemde ufak tefek unutkanlıklar da baş gösterebilir şahsi eşyalarınızı gözünüzün önünden ayırmayın ve sürekli kontrol edin.

 

İkizler Burcu

Şans ve fırsatlar gezegeninin 28 Ekim’e kadar koç burcunda seyahat etmesiyle bu dönemde dostlarınızdan ve ailenizden çokça fayda göreceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Arkadalarınız ve dostlarınızla ortak proje ve işlere açık bir dönem olmakla beraber kazancınızı çok daha ilerilere götürebilirsiniz. Bu projeler büyüyüp iş hayatınızı tamamıyla değiştirmeye kadar uzanabilir. Toplumsal konularda daha faydalı bir kişi olmak için harekete geçmek için de uygun bir zamandasınız. Herhangi bir dernek, parti ve yardım kuruluşu gibi oluşumlara dahil olabilirsiniz İş hayatınızdaki gelişmeler çok olumlu yönde ilerlerken kazandığınız para kat be kat artış gösterecek. Bu döneme hayalini kurduğunuz her şeye ulaşma dönemi de diyebiliriz. Merkür’ün 3 haftalık geri hareketinde ise birikimlerinizi tek bir işe harcamamakta fayda var. Bu dönemde para harcamak ve yatırım yapmak yerine birikim daha faydalı olabilir. 

 


Yengeç Burcu

28 Ekim’e kadar şans ve fırsatlar gezegeni Jupiter burcunuza kariyer anlamında altın çağını yaşatabilir. Koç burcunda seyahat eden Jupiter kariyer anlamında kurduğunuz hayallerinize bir adım daha yaklaşmanızı sağlayacak. Bu hızlı kariyer hamlesiyle birlikte yeni bir iş, yeni bir ortaklık ve evlilik gibi girişimlerde bulunabilirsiniz. Bu dönemi yengeç burçları için liderlik ve başarı olarak adlandırabiliriz. Yurt dışı iş fırsatlarına önem göstermekte fayda var. Son 12 senenin en şanslı sürecindesiniz ve bu dönemde yükselen bir yıldız gibi görüneceksiniz. Merkür’ün 3 haftalık geri hareketi psikolojik olarak unutkanlıklar baş gösterebilir. Bu dönemde eşyalarınıza ve sahip olduklarınıza dikkat etmek fayda sağlayacaktır. 

 


Aslan Burcu

Bu hafta bolluk ve şans gezegeni Jupiterin koç burcundaki seyahati ile 28 Ekime kadar aslan burçlarını bir takım fırsatlar bekliyor. Bu fırsatlar daha çok resmi konular, yurt dışı eğitimi ve ticaret alanında gerçekleşebilir. Planlar yapıp bu planlar doğrultusunda ilerlemek aslan burçları için çok faydalı olacaktır. Bu hafta Merkür’ün 3 haftalık geri hareketi ile olumsuz etkiler de olacaktır. Özellikle arkadaşlarınızla yanlış anlaşılmalar ve diyaloglarda sıkıntılar ortaya çıkabilir. Bu dönemde özellikle dedikodu yapmamaya dikkat sarf ettiğiniz sözler hiç istemediğiniz kişilere kadar gidebilir. 

 

Başak Burcu

28 Ekim’e kadar şans gezegeni Jüpiter’de seyahat edecek koç burcu etkileri başak burcunda maddi olarak görünecek. Bu dönemde kredi, borç , miras ve yatırım gibi konularda şansınız son derece açık. Bu geliri faydalı kullanmanız halinde ilerki dönemlerdeki maddi durumunuzu rahatlatabilir. Birikim yapmak için uygun bir dönemdesiniz. Merkür’ün 3 haftalık geri hareketi iş hayatındaki sorunları ortaya çıkarabilir, yeni işlere girişmek ve yatırım yapmak için uygun bir dönem değil. Bu dönemi yeni girişimler için değil yarıda kalmış işlerinizi bitirmek için kullanmak sizin için daha faydalı olabilir.

 

Terazi Burcu

Jupiter gezeninin 28 ekime kadar koç burcunda seyahati terazi burçlarına daha çok kısmet olarak dönecektir. Bu dönemde evlilik ve yeni bir ilişkiye başlamak çok mümkün. Yeni insanlarla tanışmak ve onlara şans vermek bu dönemde çok etkili olacaktır. Belki de hayatınızın aşkı ile karşılaşabilirsiniz. Merkür’ün 3 haftalık geri hareketi terazi burçlarına yanlış anlaşılma olarak yansıyacak. Bu dönemde iş ve aile hayatınızda yanlış anlaşılmalar doğurabilir, sıkıntılar çıkarabilir. Her tartışmada dikkatli olmaya fayda var. 

 


Akrep Burcu

Jupiter gezeninin 28 ekime kadar koç burcunda seyahati akrep burçlarına sağlık ve şifa olarak yansıyacak. Bu dönemde sağlığınız çok daha iyiye gidecek ve adeta bir güç sizi hastalıklardan ve olumsuz düşüncelerden kurtaracak. Fiziksel ve ruhsal olarak tüm yaralarınıza merhem süreceksiniz. Bu dönemde yeni iş arkadaşları edinebilir ve memnun olabilirsiniz. Merkür’ün 3 haftalık geri hareketinde ise geçmiş ödemelerle ilgili sıkıntılar baş gösterebilir. Varsa özellikle taksitli alışverişlerinizde çizeyi aşmamaya dikkat etmelisiniz. Dijital şifrelerinize ve kart güvenliklerinize özen gösterin.

 


Yay Burcu

28 Ekim’e kadar şans gezegeni Jüpiter’de seyahat edecek koç burcunun etkileri başak burcunda aşk olarak görünecek. Gözlerinizden kapler çıkarak yürüyeceksiniz desek yeridir. Aşk hayatınızda büyük bir şansa hazır olun. Oldukça eğleneceğiniz ve keyif çıkaracağınız bir aşk hayatına başlıyorsunuz. Sürpriz hamilelik haberleri alabilirsiniz. Şimdiden hayatınıza girecek yeni mutluluklara ve olaylara hazırlıklı olun. Merkür’ün 3 haftalık geri hareketinde ise yeni ortaklıklar ve girişimlerden uzak durmalısınız. İş hayatındaki iletişim sorunları sıkıntılara sebep olabilir.

 


Oğlak Burcu

28 Ekim’e kadar şans gezegeni Jüpiter koç burcunda seyahat edecek, bu seyahat oğlak burçlarına aile ve ev hayatında fırsatlar doğuracaktır. Bu dönemde taşınmaz alımı yapabilir, yeni bir ev sahibi olabilir ya da yurt dışında yaşamak için somut adımlar atabilirsiniz. Yanı hayatınızı yenilemenin tam sırası. Merkür’ün 3 haftalık geri hareketi ile de iletişim aksaklıkları ortaya çıkabilir. Özellikle iş hayatınızdaki iletişim aksaklıklarına dikkat etmekte fayda var. Sağlıkla iligili problemlerin ortaya çıkmaması için bağışıklığınıza ve aldığınız gıdalara ekstra dikkat etmeniz gerekiyor. 

 


Kova Burcu

28 Ekime kadar Jupiter’in koç burcundaki hareketi kova burçlarına seyahat ve yenilik olarak yansıyacak. Bu dönemde bir çok seyahat fırsatı ile karşılaşabilirsiniz. Dijital işler ve yeni projelere hazırlıklı olun. Sosyal medyada yıldızınız parlayabilir, yayıncılık anlamında ya da yazarlık anlamında yeni atılımlar yapabilirsiniz. İletişim, reklam, satış ve pazarlama sektörlerinde birden bire aranılan insan olabilirsiniz. Merkür’ün 3 haftalık geri hareketi ise özel hayatınızı ve hobilerinizi olumsuz yönde etkileyebilir. Bu dönem ayrıca yatırım yapmak için değil elinizdeki parayı tutmak için iyi bir dönem olabilir. 

 


Balık Burcu

Şans ve iyi talih gezegeni Jupiter 28 Ekim’e kadar koç burcunda seyahat edecek. Bu seyahat balık burçları için 12 senelik dönemin en bereketli dönemini başlatıyor. Tamamıyla şans ve bereket dönemine girdiniz diyebiliriz. Bu dönemde maddi konularda çok önemli riskler alabilir yeni projelere öncülük edebilirsiniz. Bu süreç ayrıca kendi işinizi kurmak belki de hayalini kurduğunuz kariyer için yeni bir fırsat olabilir. 3 haftalık Merkür geri hareket ise aile içi anlaşma problemleri doğurabilir. Diyalog kurarken ekstra dikkat etmekte fayda var.