Koç Burcu: 8 Kasım’da gerçekleşecek kanlı ay tutulması ile birlikte koç burçlarını bu hafta pozitif enerjiler karışılıyor. İş ve eğitim hayatınızda başarılı girişimler başlatabileceğiniz bir haftadasınız.  Sosyalliğiniz artacağı bu hafta da aynı zamanda kariyerinize faydalı olacak insanlarla da bir araya gelebilirsiniz.  Medya, hukuk, eğitim, yurtdışı bağlantılı konularda birtakım haberler alabilirsiniz. Özel yaşamınızda partnerinizle altı dolu olmayan iletişim sorunları yaşayabilirsiniz. Çok fazla parlamamaya dikkat etmekte fayda var.

Boğa Burcu: Bu hafta maddi konular gündeminizde olabilir. İşinizle ilgili konularda yıldızınız parlayacak. Ancak yatırım fırsatları, ortak iş teklifleri gibi konularda aceleci olmamalı, paranızı elinizde tutmalısınız. Akademik hayatı hedefleyen boğa burçları için de güzel enerjiler hâkim. 8 Kasım’da gerçekleşecek kanlı ay tutulması ile hayatınızda size zararı olan herkesi ve her şeyi uzaklaştırarak kendiniz için iyi olana yöneleceksiniz. İlişkisi olan Boğa burçları bu hafta gereksiz yere kıskançlıklarınız artabilir ufak tefek sürtüşmeler yaşayabilirsiniz.

İkizler Burcu: İş hayatınızda güçlü insanlardan alacağınız desteklerle birlikte paranın yükselmesi gibi durumlar söz konusu olabilir. Ayrıca bu hafta sevdiğiniz insanla aranızdaki sorunları hallettiğiniz, belirsizliklerin ortadan kalktığı, partnerinizle aranızdaki cinsel çekimin arttığı bir hafta olacak. Sıkışmış hissettiğiniz bir ilişki içerisindeyseniz ilişkinizin şifalandığı bir haftaya giriyorsunuz. Bekar İkizler Burçları için ise aşkta sürpriz yakınlaşmaların olacağı enerjiler söz konusu. Bu hafta gerçekleşecek kanlı ay tutulması, geçtiğimiz nisan ve mayıs aylarında yaşadığınız durum ve olayları tekrar gündeme getirebilir. Bilinmesini istemediğiniz sırlar gün yüzüne çıkabilir. 

Yengeç Burcu: Her zamankinden titiz ve özenli olmanız gereken bir haftadasınız. Enerjinizi tüm yönüyle parasal konulara yönlendireceksiniz. İş hayatınızda önemli konuşmalar ve görüşmeler içerisine girebilirsiniz. Bu hafta hem iş hem özel hayatınızda çevrenizdeki kişilerin belirttiği fikirlere kendinizi kaptırmamalısınız. 8 Kasım’da gerçekleşecek kanlı ay tutulması hayatınızda önemli bitişlere ve başlangıçlara öncelik edecek.  Bu hafta özellikle mide ve bağırsak olmak üzere sağlığınızla ilgili konular gündeminizde olabilir. Eğitim hayatı devam eden yengeçler için bu hafta motivasyonunuz yükseliyor. Zihinsel enerjinizi ortaya koyacağınız işler için mükemmel bir zamandasınız. Özel yaşamınızda ise çözüme kavuştuğunu sandığınız problemler aniden gündeme gelebilir. Kendi geçmişinizle veya partnerinizin geçmişiyle tekrar yüzleşmek zorunda kalabilirsiniz. Gizli kapaklı şeyler ortaya çıkabilir.

Aslan Burcu: Bu hafta gerçekleşecek kanlı ay tutulması ile birlikte iş hayatınızda önemli bir teklif veya büyük bir projenin içerisinde yer alabilirsiniz. Daima yapmak isteyip bir türlü elde edemediğiniz bir konuyla ilgili pek  çok fırsat elinize geçebilir. Aynı zamanda gerçekleşecek kanlı ay tutulması ile göreceğiniz rehber rüyaları dikkate almalısınız. Diğer bir taraftan ilişkinizde şimdiye kadar açıkça söyleyemediğiniz, konuşulmamış konular gündeme gelebilir ve partnerinizle yüzleşmeler içine girebilirsiniz.  Bekar Aslan burçları için ise hoşlandığınız bir kişi var ise ona açılmak için güzel bir zaman olabilir.

Başak Burcu: 8 Kasım’da gerçekleşecek kanlı ay tutulması ile kendinizi karmaşık duygular içerisinde bulabilirsiniz. Agresif söylemlerde bulunmamaya, eleştiriler karşısında gereğinden fazla alıngan davranmamaya özen göstermekte fayda var.  Aşk hayatınız bu haftadan itibaren bir iyileşme, yenilenme içerisinde olacak. Birbirinizi daha iyi algıladığınız, anlaştığınız, orta yolu bulduğunuz enerjiler hâkim. Ev ile ilgili konular gündeme gelebilir. Aile içerisinde bir konunun konuşulduğu, ailenizle iletişiminizin daha aktif hale geldiği bir döneme giriyorsunuz. 

Terazi Burcu: Bu hafta gerçekleşecek kanlı ay tutulması var olan birikmiş sorunları gün yüzüne çıkarabilir.  Ailevi sorunlardan dolayı gergin ve huzursuz hissedebilirsiniz. Enerjinizi farklı alanlara yönlendirmek size iyi gelecek. Terazi burçları için aşk gündemde. Sorunlu bir ilişkiyi sonlandırabilir veya ilişkinizde kaybettiğiniz heyecanı tekrar yakalayabilirsiniz. Uzak mesafe ilişkilerine açık bir dönemdesiniz.

Akrep Burcu:  8 Kasım’da gerçekleşecek kanlı ay tutulması yeni bir sayfa açabilmeniz için size öncülük edecek. Özellikle ilişkinizde bir süredir yaşadığınız tatsızlıklar son bularak daha mutlu hissedeceğiniz bir haftaya giriyorsunuz. Sağlıklı yaşam tarzını benimseme, ev değişikliği gibi yaşam alanlarınızda birtakım değişikliler yapabilirsiniz. Parasal konularda artış söz konusu. Önemli bir para işiniz var ise bu konuda anlaşmalar ve görüşmeler hız kazanacak.

Yay Burcu:  Bu hafta gerçekleşecek kanlı ay tutulmasının enerjisi Yay burçlarını fazlasıyla etkileyebilir. Hırslı yaklaşımlar içerisinde bulunabilirsiniz. Maddi konularda fırsatları kovalayan bir ruh haliniz olabilir. Bu hafta beklenmedik yerlerden veya kişilerden alacağınız desteklerle hali hazırda parayla ilgili olan bir konuyu halletmenin yolunu bulabilirsiniz. Aşk hayatınızda şanslı enerjiler hâkim. İlişkinize verdiğiniz emeklerin meyvesini alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Askıda kalmış seyahat planınızı aktif hale getirebilirsiniz. Enerjinizin yükselmesiyle çekiciliğiniz artıyor. Özellikle bekar Yay burçları için bu durum duygusal ve sosyal açıdan yeni arkadaşlıkları başlatabilir.

Oğlak Burcu: 8 Kasım’da gerçekleşecek kanlı ay tutulması sizleri daha mücadeleci kılarak hayatınızda önemli kararlar almaya teşvik edebilir. Bu tutulma size zarar veren insanları hayatınızdan çıkarmanız için de öncülük edecek. Bu hafta boyunca Oğlak burçlarının şansları oldukça yüksek. Güçlü girişimler başarılı ve kazançlı çıkacağınız anlaşmalar yapabilirsiniz. Eğitim hayatı devam eden Oğlak burçları ise güzel fırsatlarla karşılaşacakları bir dönemdeler. Özel yaşamınızda zihninizde kurguladıklarınızın esiri olmamalı, tek taraflı düşünerek partnerinizi baskı altına almamalısınız.

Kova Burcu: Bu hafta gerçekleşecek kanlı ay tutulması ile ailevi konular, iş hayatınız, özel hayatınız hareket kazanıyor. İş hayatınıza yoğun görüşmeler, toplantılar bu hafta sizi yorabilir. Bu noktada iş hayatınızla ilgili problemler yaşamamak adına yaptığınız işlerin doğruluğundan emin olmaya dikkat etmelisiniz. İşiniz yüzünden kalabalık ortamlar girebilirsiniz. Bu hafta yalnız kalma, dinlenme arzusu içerisinde olabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise iş hayatınızda yaşanan yoğunluktan dolayı sevdiğiniz insana yeterince zaman ayıramamanızdan dolayı alınganlıklar ve duygusal gerginlikler yaşanabilir. Alttan alarak partnerinize göstereceğiniz ilgi her şeyi yoluna sokacaktır.

Balık Burcu: 8 Kasım’da gerçekleşecek ay tutulması ev sahibinizle, mülkle ilgili olan problemlere karşı tedbir almanız için dikkat çekiyor. Bu hafta ihtiyacınız olan bir yardımı, desteği çevrenizden alabileceksiniz. Bu hafta enerjinizde düşüşler yaşanabilir. Para kazanmak ve harcamakla ilgili dürtülerinizi kontrol altına almalısınız. Ani kısa seyahatler gündeme gelebilir. Teknolojik aletlerinizde bozulmalar yaşanabilir. Bağışıklık sisteminize karşı ekstra dikkatli olmakta fayda var. Duygusal anlamla yeni tanışmalar yaşanabilir aşk hayatınız hareketlenebilir.