Koç Burcu: Bu hafta iş hayatınızda yoğun bir tempoyla karşı karşıya kalabilirsiniz. Ortaklaşa işlerinizde şans sizden yana. Ortaklı atılacak adımlarda güzel sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. Özellikle seyahat, eğitim, akademik konular, hukuk gibi alanlarda başarılar elde edebilirsiniz. Özel hayatınızda ise eşinizin sağlık sorunlarıyla uğraşabilirsiniz. Bu durum sizi stresli hissettirebilir. Bekar olan Koç burçları aşk hayatlarında iki kişi arasında kalabilir. Aşk hayatınız hareketleniyor. Bu hafta iletişimde olduğunuz kişilerle iletişiminize ekstra dikkat etmelisiniz. Bir şey söylemeden önce iki defa düşünmekte fayda var. Ağzınızdan çıkan şeyleri iş hayatınızı, ilişkinizi, aile ilişkilerinizi zarara uğratabilir.

Boğa Burcu: Bir süredir sizi rahatsız eden düşüncelerden ve hislerden kurtuluyorsunuz. Daha enerjik ve pozitif hissedeceğiniz bir hafta karşılıyor sizi. Bunun tadını çıkarırken yeni insanlarla tanışabilir, sürpriz teklifler alabilirsiniz. Eğitim hayatınızda başarı çitanız yükseliyor. Hukuksal bir davanız varsa istediğiniz şekilde sonuçlanabilir. Boğa burçları parasal alanlarında da artış yaşayacak. Hafta sonuna doğru parasal anlamda eliniz bollaşıyor. Bekar Boğa burçları uzun zamandır hayranlık duyduğunuz kişinin size duygularını itiraf etmesi ile heyecanlanabilirsiniz. Ya da bir süredir arkadaş olduğunuz kişi ile arkadaşlığınız ilişkiye evrildiği bir durumla karşı karşıya kalabilirsiniz.

İkizler Burcu: Haftaya seyahat, gezmek, dolaşmak isteği ile başlıyorsunuz. Eğitimle ve yurtdışı ile ilgili konular da gündeminizde olabilir. Bu hafta gökyüzü olumlu enerjiler ile karşılıyor sizleri. Özel hayatınızda kendinizi özel hissedeceğiniz sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Daha az samimi olduğunuz insanlarla olan paylaşımınız artabilir. Hafta sonuna doğru rutininizi değiştirecek bir teklifle karşılaşabilirsiniz. Partner, evlilik, aşk konularında kararlı tavırlar sergileyebilirsiniz. Uzun zamandır devam eden bir ilişki içerisindeyseniz eşiniz ya da sevgiliniz size yeteri kadar zaman ayırmadığınız konusunda tepki gösterebilir.

Yengeç Burcu: Haftaya ortak parasal işleriniz, ödeme ve harcama, finans, ameliyat, okültizm konularıyla başlıyorsunuz. Ortaklaşa girişimlerinizde kazanç anlamında artışlar yaşayabilirsiniz. Partnerinizin finansal durumunda olumlu gelişmeler olabilir ya da şimdiye kadar alamadığınız alacaklarınızı artık tahsil edebilirsiniz.  Ayrıca özel hayatınızda üçüncü bir kişi yüzünden birtakım sıkıntılar yaşadıysanız gerçekler ortaya çıkıyor. İlişkiniz boyut atlayacak ve bağınız kuvvetlenerek daha da yakınlaşacaksınız. Bu hafta çevrenizden yardım görebilir maddi ve manevi destek alabilirsiniz. Ailevi konularda ve yapmanız gereken işleriniz konusunda çok şanslı bir süreç içindesiniz.

Aslan Burcu: Bu hafta Aslan burçlarının aşk hayatında çiçekler açıyor. Sevdiğiniz insanla birlikte planlar yapacağınız, keyifli vakitler geçireceğiniz bir haftadasınız. Bir yolculuk planlayabilirsiniz. Ancak ilişkinizde karşı tarafı zorlayacak kadar sabit fikirli olabilirsiniz. Partnerinizi değiştirmeye yönelik hareketler sergilemekten kaçınmalısınız. Hafta sonuna doğru yakın çevrenizden güzel teklifler alabilirsiniz. Arkadaşlık ilişkileri, sosyal ilişkiler ön plana çıkacak. Uzun zamandır almak ya da değiştirmek istediğiniz teknolojik aletler var ise yenileyebilirsiniz.

Başak Burcu: Yoğun değişim enerjileri ile karşı karşıyasınız. Özellikle bu değişim enerjileri sizleri iş alanlarınızda etkiliyor. İş hayatınızdaki değişimler sizleri daha iyi şartlara kavuşturabilir. Aynı zamanda iş ritminizde oluşan bu hızlı bir tempo sizi biraz yorabilir.  Evcil hayvanınıza ilgili bir sağlık sorunu yaşıyorsanız rahat bir şekilde atlatacaksınız. Bu süreçte kendi sağlığınıza da özen göstermekte fayda var. Düzensiz yeme içme, abur cuburlar sağlığınızı bozabilir. Bu dönem biraz tembelleşmek isteyebilirsiniz. Hafta sonuna doğru ev, aile, yuva alanlarınızda şansınız yüksek. Parayla ilgili bir işinizi halletmekle birlikte bir gayrimenkul işi gündeme gelebilir. Özel hayatınızda ise kısa süre önce istemediğiniz halde biten ilişkiniz karşı tarafın sizinle iletişime geçmesi ile yeniden başlayabilir.

Terazi Burcu: Bu hafta ikili ilişkilerinizde sabırsız davranabilirsiniz. Gökyüzü bu hafta aşk hayatınızda şüphelere aldanmadan, kafanızda çok kurmadan hareket etmeniz gerektiğini vurguluyor. Çocuğunuz var ise onunla olan paylaşımlarınız bu dönemde biraz daha artacak. İş hayatınızda ise umutsuzluğa kapıldığınız bu dönemde finansal konularda güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz. Elinize geçecek para ile beklettiğiniz ödemeleri yaparak rahatlayacaksınız.  Yakın çevrenizden sizi mutlu edecek bir haber alabilirsiniz. Bir süre önce birine yardım etmiş olabilirsiniz. Karma sizinle olacak. Bu kişinin dualarını hayatınızda gerçekleşen güzel olaylar ile tanıklık edeceksiniz.

Akrep Burcu: İş ve aşk hayatınızda çarpıcı gelişmelerin etkilerini bu hafta itibari ile hissetmeye başlayabilirsiniz. Kendinizi sevgilinizle yaşayacağınız gerginlikler içinde bulabilirsiniz.  Duygusal gel gitler bu hafta sizi biraz zorlayabilir. İlişkideki çabaların karşılıklı olup olmadığı gerçeğinden uzaklaşmadan kararlar almaya dikkat etmelisiniz. Evinizde daha fazla vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Dekorasyon değişikliği, yeni bir eşya alma, boya, badana gibi yuva alanlarınızda yenilikler yapabilirsiniz.  Maddi konuda sizi destekleyen fırsatlar karşınıza çıkabilir. Cuma gününe doğru parasal konularda önemli sorumluluklar devreye giriyor.

Yay Burcu: Gökyüzü bu hafta boyunca hiç kimse ile tartışma içine girmemeniz için sizleri uyarıyor. Bolca iletişim halinde olacağınız bu haftada telefonda veya yüzyüzeyken agresif tutumlar sergileyebilirsiniz. Sakin olmakta fayda var. İletişim, satış, reklam, pazarlama, bilgisayar alanlarında çalışıyorsanız işlerinizi ilerleteceğiniz güzel fırsatlar karşınıza çıkabilir.Özel hayatınızda ise sevgilinizle kıskançlıklardan dolayı ciddi tartışmalar yaşayabilirsiniz. Karşı tarafın zihninde kurguladıkları şeyler ile hareket etmesine tahammül göstermekte zorlanabilirsiniz. Bekar Yay burçları, yanlış insana ikinci şansı verebilirsiniz. İyi düşünmelisiniz.

Oğlak Burcu: Haftaya parasal konularda koşturmalarla veya hızlı harcamalarla başlıyorsunuz. Maddi konularda ilişkilerinizin kuvvetlendiği bir döneme giriyorsunuz.  Para eviniz sizi destekliyor. Ticari anlaşmalarınız varsa yeni insanlarla tanışabilir, kuracağınız ilişkiler size yeni fırsatlar yaratabilir. Evli oğlaklar eşinizle birbirinize daha fazla zaman ayırdığınız, tutkunun arttığı bir döneme giriyorsunuz. Cumartesi gününe doğru başkalarının sorumluluklarını üstlenebilirsiniz. Uykusuz kalmamalı ve sizi depresif yapacak olaylara karşı temkinli olmalısınız. Sağlık konusunda şifalanabilirsiniz. Sağlıkla ilgili durumlar gündeme gelebilir.

 

Kova Burcu: Kendinizi gösterdiğiniz, dikkatleri üzerinize çektiğiniz bir haftadasınız. Bir süredir geri durduğunuz sosyalliğe geri dönüyorsunuz. Ruhsal olarak üzerinizde taşıdığınız o ağırlığı atıyorsunuz. Gezmek, tozmak, alışveriş yapmak, imaj değişikliği yapmak isteyebilirsiniz. Cazip ve çekici bir konumdasınız bu da çevrenizdeki insanların gözünden kaçmıyor. Aşk hayatınızda heyecanlı olaylar yaşanabilir. Cuma gününe doğru karşınıza önemli bir iş fırsatı çıkabilir. Özellikle kendinizden büyük kişilerden destekler alabilirsiniz. Seyahat, eğitim, yabancılarla yapılacak işler, hukuksal temalar gibi alanlarda hareketlilik yaşayabilirsiniz.

 

Balık Burcu: Bu hafta oldukça duygusal, enerjiniz düşük bir hafta sizler için. Evde yalnız kalmak isteyebilir sosyalliğinizde geri çekilmeler yaşayabilirsiniz. Hayatın ve ilişkilerin anlamını sorguladığınız bir dönemdesiniz. Platonik aşklar, gizemli aşklar karşınıza çıkabilir. Ancak siz eski aşklarınızı düşünebilir, özlem duyabilirsiniz. Hafta sonuna doğru kasvetli hava dağlıyor. Kariyerinizde şansınız yüksek. Kariyer ve sosyal hayatınızı destekleyen çalışmalar içinde olacaksınız. Yetenekleriniz sizi daha çok yukarıya taşıyacak. Kendinizi geliştirdiğiniz alanlarda size açılacak bir kapı bolluk içinde hissetmenize yardımcı olabilir. Evli veya ilişkisi devam eden Balık burçları pişmanlıklar yaşamamak adına ilişkinizde yaşanan sorunları başkalarına anlatarak dolduruşa gelmekten kaçınmakta fayda var.