Koç Burcu

Koç Burçları bu hafta iş konusunda yeni proje ve girişimlere başlayabilir. Bu projelerde liderlik edebilir. Fakat çalışma arkadaşları ile iletişime bu dönemde dikkat etmekte fayda var. Ayrıca bu dönemde birikim Koç’lar için çok önemlidir. Biraz biraz birikim yapmaya başlamakta fayda var. Yakın çevreniz de bu hafta desteğini sizden esirgemeyecektir. Hafta sonunu aile ile değerlendirmek güzel bir plan olabilir. 

 


Boğa Burcu

Boğa Burcu bu hafta planların dışında işlerle karşılaşabilir, planlarınız bozulabilir, işler düşündüğünüz gibi gitmeyebilir. Fakat bu olay sizi çok fazla etkilemeyecek hemen yeni yollar aramaya başlayacaksınız. Arkadaşlarla bir araya gelip beyin fırtınası yapmak sorunları büyük ölçüde çözebilir.

 


İkizler Burcu

Hiç planda olmayan harcamalar biraz moral bozacak. Bu dönemde maddi bir zorluk çekebilirsiniz, sevdiklerinize anlatmaktan ve yardımlarını kabul etmekten çekinmeyin. Hafta sonuna doğru kendinizi daha rahat hissedeceksiniz. Parkta oturmak, kafa dinlemek size iyi gelecektir.

 


Yengeç Burcu

Yengeç Burcu bu hafta çok sosyal, konserler ve festivallere gitmeye özen gösterin, insan içine karışın. Size iyi gelecektir. İş hayatında rekabet içine girebilir, hatta kalp kırabilirsiniz. Bu rekabeti tatlı bir rekabet haline getirmek sizin elinizde. Uygun etkileşim ile bu dönemi güzelce atlatabilirsiniz.

 


Aslan Burcu

Haftanın ilk yarısı ödemeler ve sosyal çevreyle ilgili ufak krizlerle karşılaşabilirsiniz. Bu krizleri güzel bir planlama ve diyalog ile atlatabilirsiniz. Giderler konusunda oldukça temkinli olmakta fayda var. Bu dönemde karşınıza güzel fırsatlar da çıkabilir. Ayrıca sağlık konularına, özellikle de sindirim sistemine dikkat. 

 


Başak Burcu

Aşk hayatında sürpriz gelişmeler birden karşınıza çıkabilir. Seyahat ya da tatil planları yapabilir, bunları gerçekleştirmek için adımlar atabilirsiniz. Arkadaşlarla ufak sorunlar çıksa da harika bir hafta sizi bekliyor. Bu haftaki yaratıcılığınızı iş hayatına da yansıtmanız güzel gelişmeleri meydana getirebilir.

 


Terazi Burcu

Hafta boyunca yeni yatırımlar ve ticari konularla uğraşsanız da giderler konusu tüm gündeminizi meşgul edecek. Bu dönemde yeni projeler sadece fikir aşamasında kalacak. Çok fazla detaya indikçe yeni engellerle karşılaşabilirsiniz. Herkesin fikrini dinlemekte ve öneriler almakta fayda var. Diyaloglara açık olun.

 


Akrep Burcu

Pozitif bir hafta sizi bekliyor. İkili ilişkiler hiç beklenmedik noktalara gelebilir, güzel gelişmeler yaşabilirsiniz. Ayrıca sosyal çevrenizden de mutlu haberler almanız olası. Harika bir hafta sizi bekliyor. Tüm bu güzelliklerin içinde sağlığa bir tık daha dikkat etmek iyi olacaktır. Özellikle stres tabanlı hastalıklara karşı dikkatli olun.

 


Yay Burcu

İkili ilişkilerle ya da ortak yürütülen işlerle ilgili umulmadık durumlar gelişebilir. Bazı konularda önyargılı davranmamaya ve yeni fikirlere açık olmaya dikkat edin. Çocuklarla ilgili bir gelişme yaşabilirsiniz. Sağlık problemlerine ekstra dikkat etmeniz gereken bir dönemdesiniz. Hafta sonu daha sakin ve mutlu geçecektir.

 

Oğlak Burcu

Hafta başında medikal konulara ekstra dikkat etmelisiniz. Hastalıklar ve sıkıntılarla başlanan hafta sonrasında düzene girecektir. Arkadaş çevrenizden alacağınız mutlu haberler olabilir. Gezmek ve biraz hafiflemenin tam sırası. Planlar yapın ve insanlara karışın. Bu dönemde gereksiz abartılardan uzak durmalıyız.

 

Kova Burcu

Aşk hayatıyla ilgili sizi şok edecek haberlere hazırlıklı olun. Bu hafta şaşıracağınız haberler alacaksınız. İkili ilişkilerde zaten varolan sorunları çözmenin tam sırası. Adım atabilir ve uzlaşmacı davranabilirsiniz. Hafta sonu işlerden uzak durmakta ve kendinize zaman ayırmakta fayda var.

 


Balık Burcu

Ailevi konularda yeni gelişmeler meydana gelebilir. Daha çok yakın çevrenizin ve ailenizin sağlıksal konularına yoğunlaşmanız gerekebilir. Ayrıca fazla harcamalara dikkat etmekte fayda var. Sağlık problemleri umulmadık harcamalar meydana getirebilir.