Koç Burcu

Bu hafta İkizler burcunda meydana gelecek olan yeni ay ile birlikte Koç burçları daha çok zamanlama ve eğitim alanlarında etkilenecek. Özellikle dijital işler, internetten satış ve pazarlama sektörlerine yoğunlaşabilirler. Planlı programlı gitmek bu dönemde daha faydalı olacaktır. Unutmamak gerekir ki henüz Merkür Retrosu bitmedi ve 4 Haziran’dan sonra son bulacak. Biz planımızı ve araştırmalarımızı yapalım, harekete geçeceğimiz zaman çok yakında geliyor.

 

Boğa Burcu

İkizler burcunda meydana gelen yeni ay Boğa burçlarına finansal ve mali konular üzerinden etki edecek. Bu dönemde yeni projeler ve imkanlar doğacaktır. Ayrıca anlaşmalar krediler ve kredi kartları da gündeminizde olabilir. Bu dönem ayrıca Boğa burçları için kazanmaya açık bir dönem olarak görünüyor. Bu dönemde planlarımızı ve düşüncelerimizi toparlayıp Merkür Retrosu biter bitmez yani 4 Haziran tarihinden sonra harekete geçmekte fayda var.

 

İkizler Burcu

Bu hafta İkizler burcudaki yeni ay ile hayatınıza yeni projeler, işler hatta hayat akışınızı olumlu anlamda tamamen değiştirecek olaylar yaşayabilirsiniz. Bu dönemi yenilikler dönemi olarak da adlandırabiliriz. Yeni başlangıçlar için çok uygun bir dönem. Bu dönemde yeni hobiler edinmek, hatta edindiğiniz hobiyi iş hayatınıza çevirmek de çok olasıdır. Bedensel değişiklikler yapabilir, forma girebilir, spora başlayabilirsiniz. Bu dönemin tadını çıkarmaya ve şimdiden planlarınızı yapmaya başlayın. 4 Haziran sonunda Merkür Retrosu bittiğinde harekete geçebilirsiniz. 

 

Yengeç Burcu

İkizler burcunda meydana gelen yeni ay Yengeç burçlarına daha çok içsel yolculuk yönünden etki ediyor. Bu dönemde biraz daha kabuğunuza çekilip gözlem yapma ihtiyacı duyabilirsiniz. Bu dönemde yaptığınız çıkarımlar ve kendinizi daha iyi tanıma yolunda attığınız adımlarla birlikte sanatsal bir yaratıcılığa da girebilirsiniz. İçinizden nasıl geliyorsa, nasıl davranmak istiyorsanız ne yapmak istiyorsanız yapmanız gereken bir dönemdesiniz. Fakat her istediğinizi yapmak konusunda 4 Haziran sonrası daha uygun bir zaman olacaktır. Yani Merkür Retrosunun sona ermesini beklemekte fayda var.

 

Aslan Burcu

Bu hafta İkizler burcunda meydana gelecek olan yeni ay ile birlikte Aslan burçları daha çok çevre ve etkileşim olarak yansıyacaktır. Bu dönemde yeni insanlar tanıyabilir, yeni diyaloglar kurabilirsiniz. Ayrıca yeni bir şeylere dahil olmak ve sosyal sorumluluk işlerinde görev almak için de harika bir zamandasınız. Unutmayalım tanıdığımız her yeni insan bize başka bir dünyanın kapılarını aralayabilir. Bu girişkenlik ve etkileşim dönemi için Merkür Retrosu bitişini yani 4 Haziran sonrasını beklemek ekstra iyi olacaktır. 

 

Başak Burcu

İkizler burcunda meydana gelen yeni ay Başak burçlarına daha çok kariyer anlamında yasıyacaktır. Yeni iş başvuruları, ya da mevcut işinizdeki olumlu gelişmeler için uygun bir zamanlama. Bu dönemde yeni projeler başlayabilir, ekip sorumlulukları alabilir ya da iş arkadaşlarınızla çok daha sağlıklı diyaloglar kurabilirsiniz. Kariyer anlamında düşlediğiniz sıçrama da bu dönemde olabilir. Fakat bu adımları atarken Merkür Retrosunun bitişini yani 4 Haziran’ı beklemekte fayda var.

 

Terazi Burcu

Bu hafta İkizler burcunda meydana gelecek olan yeni ay ile birlikte Terazi burçları eğitim konuları gündemde olacaktır. Özellikle yurt dışı eğitim öğretim fırsatları çıkabilir, ayrıca bu dönemde resmi işlerle haşır neşir olmak zorunda da kalabilirsiniz. Bir takım devlet işleri, eğitime başlama süreçleri için gerekli olabilir. Bu dönemde iyice plan yapıp Merkür Retrosu son bulduğunda yani 4 Hazirandan sonra harekete geçmek iyi olacaktır.

 

Akrep Burcu

İkizler burcunda meydana gelen yeni ay Akrep burçlarına daha çok mali işlemler konusunda yansıyacaktır. Bu dönemde kredi kartları, kerediler ve alacağını ödemeler fazlasıyla gündeminizde olabilir. Olumlu mali bir tablo yansıması da olası görünüyor. Birikimler ve harcamalarınıza yöneleceğiniz bu dönemde olayları ve hesap kitabı iyi analiz etmeniz gerekiyor. Tüm analizlerinizi yaptıktan sonra bu tür işlemler için Merkür Retrosu sonunda yani 4 Haziran’dan sonra harekete geçebilirsiniz.

 

Yay Burcu

Bu hafta İkizler burcunda meydana gelecek olan yeni ay ile birlikte Yay burçları için daha çok iş ve kariyer konularını gündeme getirecektir. Bu dönemde olası yeni ortaklıklar, yeni projeler ve yeni ekip arkadaşları gözlemlenebilir. Bu dönemi olumlu bir dönem olarak adlandırabiliriz. Kariyer anlamında aklınızda kalanları, yarım bıraktığınız adımları atmanın tam sırası. Tüm bunlar olurken Merkür’ün geri hareketini de unutmayıp tüm plan projemizi 4 Haziran sonrası yani Merkür Retrosunun bitişinden sonra yapmaya dikkat etmeliyiz.

 

 

Oğlak Burcu

İkizler burcunda meydana gelen yeni ay Oğlak burçlarına daha çok yeni iş anlamında etki edecektir. Yeni bir işe, yeni bir başlangıca hazır olmak lazım. Bu dönemde başvurduğunuz yerlerden olumlu dönüşler alabilir, kendinize kariyer anlamında yeni bir yol çizebilirsiniz. Bu dönemde bol bol başvuru yapmakta fayda var. Güzel günler yakın. 

 


Kova Burcu

Bu hafta İkizler burcunda meydana gelecek olan yeni ay ile birlikte Kova burçlarına daha çok özel hayat ve aşk anlamında yansımalar yapacaktır. Özel hayatınızda bu dönemde canlanmalar yaşanabilir. Yeni flört, aşk ve evlilikler meydana gelebilir, belki de açılamadığınız birine açılmanın tam sırasıdır. Bu dönem her ne olursa olsun size iyi gelecek. Fakat bu adımları atarken Merkür’ün geri hareketini de unutmayıp 4 Haziran sonu yani Merkür Retrosunun bitişinden sonra aksiyon almalıyız.

 


Balık Burcu

İkizler burcunda meydana gelen yeni ay Balık burçları için taşınma, yer değiştirme, mülk edinme olarak yansıyacaktır. Bu dönemde taşınabilir, yeni ev ya da araba alımı yapabilirsiniz. Tabi bunları yaparken kullanılacaksa kredi gibi borçlara özenle dikkat edilmesi ve iyi araştırılması gerekir. Bu dönemi araştırma ve analiz dönemi olarak geçirip 4 Haziran sonrası yani Merkür Retrosu sonunda harekete geçmekte fayda var.