Koç Burcu

Uzun zamandır kendiniz için somut adımlar atmak için yaptığınız planları hayata geçirmeyi düşünüyorsunuz. Yaşam tarzı değişiklikleri, sosyal çevre değişiklikleri gibi her şeyi düşünüp adım atamamak sizi rahatsız ediyor. Bu dönemde kendinizde somut adımlar atacak gücü bulabilirsiniz. Kişisel motivasyonunuzu düşürmez ve hırçın davranmazsanız bu dönemden daha güçlü çıkabilirsiniz. 

 


Boğa Burcu

Boğa burçları çok uzun zamandır kişisel gelişimine çaba harcadı. Gerek aile hayatında gerekse sosyal çevreden soyutlanıp tamamen kişisel gelişim üzerine harcadığınız zamanı bir kenara bırakıp biraz eğlenceye vakit ayırabilirsiniz. Size iyi gelecek şeylerin peşinden gitmenin biraz hafiflemenin kimseye bir zararı dokunmaz. Üstelik bu dönem bittiğinde daha güçlü ve rahat hissedeceksiniz.

 


İkizler Burcu

Merkür retrosunun bitişi İkizler burcunda yeni yollar açacak. Birkaç haftadır girdiniz düşünceler, topladığınız materyaller, derin düşüncelerinizle geçti. Bu dönemde biraz daha rahatlayıp bu düşüncelerinizi hayata geçirme zamanı geldi. Sizi rahatlatacak şeylere yönelirseniz bu dönemde daha iyi hissedebilirsiniz. Bu eskiden yapmaktan keyif aldığınız bir hobi olabilir, çok sevdiğiniz ve uzun süredir yemediğiniz bir yemek bile olabilir. Sonuç olarak iyiye gidiyoruz.

 

 

Yengeç Burcu

Son zamanlarda sosyal ilişkiler anlamında yol katetseniz de iş hayatı pek yolunda gitmiyor gibi. Aldığınız projeler, yaptığınız organizasyonlar, kariyer adımlarınız uzun zamandır kötüye gidiyor gibi hissedebilirsiniz. Bu dönemi daha soft şekilde geçireceksiniz. Sevdiklerinizden yardım istemeye, fikir alışverişi yapmaya çekinmeyin. Çevreniz size değer veren insanlarla dolu. İlişkide yapıcı ve diyaloğa açık bir yol izlemek sizi hafifletecektir.

 


Aslan Burcu

Aslan burcu son zamanlarda maddi olarak sıkıntılar yaşıyor. Bu dönemde maddi sıkıntılarınız ayyuka çıkabilir. Bu durumu çözmek için yeni bir yapılanma, gelir gider tablosunda denge sağlamak adına adımlar atılabilir. Ek iş yapabilirsiniz ya da çalıştığınız yerden maaşınız için zam talep edebilirsiniz. Gittiğiniz yolda bu dönemi daha güzel geçirebilirsiniz. Tüm ihtimalleri değerlendirmek lazım.

 


Başak Burcu

Son zamanlarda Başak burçları hayatları hakkında çok şey düşündü. Merkür metrosunun bitişi ile bu düşünceleri hayata geçirme zamanı geldi. Kendinize iyi gelecek, farklı ufuklar açacak alanlara yönelip rahatlayabilirsiniz. Ne yapmak istediğinize dair verdiğiniz kararları en iyi şekilde hayata geçirebilirsiniz. Sizi en iyi siz tanıyorsunuz.

 


Terazi Burcu

Terazi burçları için biraz konfor alanından çıkacağı, sıkılacağı bir dönem geliyor. Oturduğunuz yerle ilgili bir sıkıntı çıkabilir, ev sahibiyle anlamsız tartışmalara girebilirsiniz. Düzeninizi değiştirmek her ne kadar zor olursa olsun, kazanamayacağınız tartışmalara girmek yerine hemen aksiyon alıp size en uygun olan şeyler için adımlar atmalısınız. 

 


Akrep Burcu

Akrep burcu son dönemde biraz içine kapanık gibi görünüyor. Çevresinde bu kadar onu seven insan varken yalnız hissetmek bir tercih olarak görünebilir. Endişelenmeyi, bir şeyler için kaygı duymayı bırakıp sizi seven insanlara kulak vermenin zamanı geldi. Çevrenizde her türden fikirler alabileceğiniz, sizinle vakit geçirmekten hoşlanan insanlara bir fırsat verin. 

 


Yay Burcu

Yay burcunun Merkür retrosu boyunca kırdığı, üzdüğü insanlar olabilir. Bu dönemde dökülenleri toplayabilir, eskiye geri dönebilirsiniz. Kırgınlıklar ve kavgalar her ilişkide olur, arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizle eski sağlam ilişkilerinize geri dönmek sadece bir konuşmaya bakar. Bu dönemde kırılıp dökülenleri tamir edebilirsiniz.

 


Oğlak Burcu

Oğlak burçları için yeni bir dönem başlıyor. Ortamın havalısı olmaya bir adım yakınsınız. Ufak değişikliklerin sizi nasıl havalara uçuracağını göreceksiniz. Ufak bir şeylerle gelecek olan popülariteye bir adım uzaktasınız. Bu instagram kullanıcı adınızı değiştirmek, ya da yeni mekanlar keşfedip oralarda takılmak olabilir. Her ne olursa olsun yapacağınız şey size popülarite olarak dönecektir.

 


Kova Burcu

Son zamanlarda ruhsal bir buhran yaşıyor olabilirsiniz, sıkıntılarınız çok büyük gibi görünebilir. Fakat diyaloğa açık olmak size iyi gelecektir. Yakın bir arkadaşla yapılan samimi uzun bir sohbet, belki de bir aile büyüğüne anlattığınız sıkıntılarınızın yükünü üstünden atmak size çok iyi gelecektir. Bu aralar dalıp gitmeler, başka düşüncelere dalmalar olmadan, tamamen diyalogla atlatılabilir. 

 

 

Balık Burcu

Balık burcu manevi olarak kaybettiklerini kazanacak. Sevgilinizle veya iş hayatınızda yaptığınız hatalar, yanlış diyaloglar unutulmadı fakat insanlar sizden onlarla diyalog kurmanızı bekliyor. Bir selam, yapıcı bir sohbet her şeyi eski haline geri getirebilir. Adım atmak için kararsız kalmanıza veya gurur yapmanıza gerek yok.