Koç Burcu

Bu hafta yaşanacak olan Yeni Ay ile birlikte Koç burçları daha çok taşınmaz ve gayrimenkul konularında etkilenecek. Bu dönemde taşınmak, gayrimenkul ve taşınmaz almak bu dönemde faydalı olmayacaktır. Yeni başlangıçları bir süre ertelemenin tam sırası. Bu dönemde biraz bekleyip mali tabloyu netleştirmek sıkıntıya düşmemek açısından iyi olacaktır. 

 

Boğa Burcu

Yengeç burcunda yaşanan Yeni Ay, Boğa burçlarında aile ve sosyal ilişkiler açısından yansıyacak ve diyalog problemleri yaşanmasına yol açacaktır. Sevdikleriniz, aileniz ve arkadaşlarınızla bitmek bilmeyen tartışmalara girebilirsiniz. Bazı insanlarla bu problemlerden ilişkiniz bitme noktasına gelebilir. Bu dönem biraz daha kendi kendinize kalıp “ne kadar az insan o kadar rahat” modunda yaşamakta fayda var.

 

İkizler Burcu

Yeni Ay ile birlikte İkizler Burcu daha çok maddi olarak etkilenecektir. Maddi olarak etkileri ikizler burcunda kötü gibi görünse de zorunluluktan girilen yeni yollar, yeni başlangıçları beraberinde getirebilir. Bu dönemde taşınmaz, gayrimenkul hatta taşınma anlamında zorunlu değişiklikler yaşayabilirsiniz. Fazla stres yapmamakta ve akılcı adımlar atmakta fayda var.

 

Yengeç Burcu

Bu hafta yaşanacak olan Yeni Ay ile Yengeç burçları daha çok şahsi konular ve kariyer anlamında etkilenecek. Bu dönemde dışarı karşı duruşunuz ve karakteriniz konusunda sıkıntılar yaşayabilir, göründüğünüzden farklı bir imaj çizebilirsiniz. Sivri çıkışlara çok dikkat. Ayrıca kariyer anlamında da riskler almak ve projelere liderlik etmek için uygun bir zaman değil. Bu hafta beş kez düşünüp bir adım atmak bu dönemi sıkıntısız geçirecektir. 

 

Aslan Burcu

Yeni ay Aslan burçlarında kendini daha iyi tanımanın kapısını aralayacaktır. Bu dönemde yeni özelliklerinizi ve hobilerinizi keşfedebilir, hatta bu hobileri işinize de dönüştürebilirsiniz. Yapmak istediğiniz ve ertelediğiniz ufak hobilerinizi meydana çıkarmanın, üstüne eğilmenin tam sırası. Daha büyük hedeflerinizden şimdilik uzak durmakta fayda var. Yavaş ve emin adımlarla gitmek sizin için bu dönemin anahtarı olacaktır. 

 

Başak Burcu

Yengeç burcundaki Yeni Ay ile Başak burçlarını en fazla sosyal konular tarafında etkileyecek. Yeni insanlar tanımaya, yeni kalabalıklara girmeye hazırlıklı olun. Bu dönemde çevreniz değişebilir, yakın arkadaşlarınız değişebilir ve haliyle siz de değişeceksiniz. Bunu iyi bir değişme olarak da adlandırabiliriz. Önyargıları biraz rafa kaldırmakta fayda var. Ayrıca fazla sosyalleşmeden doğan maddi sıkıntılara dikkat. 

 

Terazi Burcu

Bu hafta Yeni Ay ile Terazi burçları toplumsal rolleri vasıtasıyla etkilenecektir. İnsanlarda bıraktığınız intiba umduğunuz gibi olmayabilir. Toplumsal saygınlığınız, kariyeriniz belki de çevrenizdekilerin size bakışları umduğunuz gibi olmayabilir. Hayal ettiğinizden farklı sonuçlar sizi bir miktar üzebilir hatta sinirlendirebilir. Stres kaynaklı sağlık problemlerine ekstra dikkat etmekte fayda var. Bu dönemin geçici olduğunu unutmayalım.

 

Akrep Burcu

Yeni Ay’ın gelişi ile ilgili olarak Akrep burçları eğitim ve yurt dışı konularında etkilenecek. Eğitim hayatınızda yeni bir soluk getirebilir varsa yurt dışı konular ve projelere eğilebilirsiniz. Bu konuların üstünde çok kafa yormaktan kaynaklı bunalımlar ve sıkıntılar da meydana gelmesi olası görünüyor. Bu dönemde her şeyi yüzeysel değerlendirmek sizin için daha faydalı olacaktır. 

 

Yay Burcu

Yeni Ay ile Yay burcu bu hafta evlilik ya da ortaklık konuları ile meşgul olacak. Yeni başlangıçlar, iş hayatındaki ortaklıklar ya da ortak başlanılan projeler ufak can sıkılmalarına yol açabilir. Bu dönemde soğukkanlı olup her adımı sağlam atmakta fayda var. Resmi işlerinizde de bir takım sıkıntılar yaşayabilirsiniz.

 

Oğlak Burcu

Oğlak burcunun tam karşısında gerçekleşecek olan Yeni Ay bir çok konuda Oğlak burcunu sıkıntıya sokacaktır. Bu dönemde avukat ve mahkemelerle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Ayrıca sosyal çevrenizde size karşı bir tavır hissedebilir, ilişkilerinizi gözden geçirebilirsiniz. Unutmayalım bu dönemin anahtarı sabır ve sükunet, işlerin içinden çıkmak için sakin kalmakta fayda var. Bu dönemin geçici bir dönem olduğunu unutmayalım.

 

Kova Burcu

Yeni Ay ile Kova burçları en çok sağlık konularına dikkat etmeli. Özellikle stres yönetimi ile stres kaynaklı hastalıklarla baş etmeye çalışın. Çevrenizdeki insanlar, sosyal ilişkileriniz ve ailenizle olan diyalogları minimumda tutmakta fayda var. Bu dönemde tüm çevrenizden olabildiğince izole bir şekilde yaşamak size iyi gelecektir.

 

Balık Burcu

Yengeç burcunda gerçekleşmekte olan Yeni Ay ile Balık burçları en çok fiziksel ve zihinsel olarak etkilenecektir. Zihinsel olarak güçlü kalmak bu dönemin anahtarı olarak gözükse de fiziksel değişiklikler kilo alma/verme gibi değişiklikler de canınızı sıkabilir. Bol bol spor yapmak ve sağlıklı beslenmek bu dönemde sizi sağlam ve diri tutacaktır.