Koç Burcu: 2022’ye veda ederken haftaya sosyal çevrenizle olan ilişkilerinizle başlıyorsunuz. Yeni yıla dahil olduğunuz arkadaş gruplarından önemli haberler alarak girebilirsiniz. Ya da bir süredir devam eden arkadaşlığınızı sonlandıracak adımlar atabilirsiniz. Jüpiter burcunuzda seyahat ediyor. Enerjinizin oldukça yüksek olduğu, cesaretli atılımlar ve girişimler yapacağınız bir döneme girebilirsiniz. Perşembe günü Merkür geri hareketine başlıyor. Kariyerinizde yeni bağlantılar kurabilir, yeni projelere dahil olabilirsiniz.  Geleceğiniz için güzel fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. İletişim ağınız oldukça hareketleniyor. Ağzınızdan çıkan her şeye ekstra dikkat etmekte fayda var. Özellikle yakın çevrenizle kırgınlıklar yaşamamak adına daha sakin olmaya gayret etmelisiniz. İlişkiler ve aile alanında önemli kararlar alabilirsiniz. 

Boğa Burcu: 2022’yi uğurlayıp 2023’ girerken Boğa burçlarını kariyer fırsatları, akademik başarılar karşılıyor. İşle ilgili önemli fırsatlar karşınıza gelebilir, burs, tez gibi çalışmalarınızda güzel sonuçlar elde edebilirsiniz. Enerjiniz oldukça yükseliyor. Bu hafta Venüsün Neptünle olan olumlu açısı yakın çevrenizden göreceğiniz desteği size getiriyor. Merkür’ün geri hareketine başlamasıyla birlikte; seyahat, eğitim, yabancılar, yurtdışı bağlantılı işler,ticaret, medya,iletişim, satış alanlarında şanslar yakalanabilir. Uzak yerlere seyahat yapabilirsiniz. Özellikle bu seyahat geçmişle bağlantılı olabilir.

İkizler Burcu:  Yılın bu son haftasında para ile ilgili alanlarınızda yapacağınız düzenlemelerle giriyorsunuz. Maddi konularda yeni kararlar alabilir, harcamalarınızı düzenleyebilir, kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Kredi, faiz, banka işlemleri, faturalar önem kazanıyor. Aile ortaklı gelirlerde yenilik, nafaka, miras öne çıkabilir. Parayla ilgili bir konuda bir borcun kapatılması gibi bir mesela varsa güzel sonuçlanabilir. Uzakta bulunan akrabalarınızdan sizi de ilgilendiren bir haber alabilirsiniz. Enerjinizi doğru kullanmaya dikkat etmelisiniz. İşleri kendi istediğiniz gibi şekillendireceğiniz güzel günler sizler için yakında.

Yengeç Burcu: 2023’e girerken sizler için parasal konular ön plana çıkıyor. Para alanlarınızda artış yaşanmasıyla birlikte, ödemeler, borçlar, alacak verecek dengelerine dikkat etmeniz gerekebilir. İlişkilerinizle ilgili önemli bir dönem. Birlikteliklerinizde yeni başlangıçlar yapabilir, ortaklaşa yapılacak işlerle ilgili girişimler yapabilirsiniz. Merkürün geri hareketi ilişkiler evinizde yaşanıyor. Duygusal ilişkilerinizde resmiyete adım atabilir ya da tam tersi süregelen ilişkinizi veya evliliğinizi bitirmeye karar verebilirsiniz. İletişimde yaşanacak problemlere dikkat. Taşınma ile ilgili durumlar devreye girebilir. Yer, ev, şehir değişimi gerçekleştirebilirsiniz.

Aslan Burcu: Yılın son haftasına özel hayatınız ve ikili ilişkileriniz ön planda olarak giriyorsunuz. Sevdiğiniz insanla geçireceğiniz keyifli vakitler yakın. Merkür, iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda geriliyor. Kariyerinizle ilgili önemli kararlar öne çıkabilir. İş arıyorsanız yeni bir işe başlayabilirsiniz, başvurduysanız olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Görev, pozisyon değişimleri yaşanabilir. Alışkanlıklarınızı düzenleyebilir, spora başlayabilir, beslenme alışkanlığınızı düzeltebilirsiniz. Ciltle ilgili bazı sağlıksal sorunlar yaşanabilir.

Başak Burcu: 2023’e girerken iş, hizmet, sağlık alanları öne çıkıyor. Üretkenliğinizin arttığı, maddi kaynaklarınızın arttığı bir döneme giriyorsunuz. 2023 size maddi ve manevi rahatlık getirecek bir yıl. Başak burçları için aşk hayatlarında da güzel enerjiler hâkim. Merkür aşk evinizde geriliyor. Sevdiğiniz insan tarafından desteklenebilir keyifli vakitler geçirebilirsiniz. Ancak partnerinizle yapacağınız konuşmalarda yanlış ifadeler kullanmaktan, yanlış anlaşılmalardan kaçınmaya özen göstermelisiniz. Bu dönem eski aşklar da kapınızı çalabilir. Geçmişten gelen kişiler sizinle iletişime geçmeye çalışabilir. Bu hafta yapacağınız seyahatte sevdiklerinizle güzel vakitler geçirecek, mutlu hissedeceksiniz. Sosyal bir dönem.

Terazi Burcu: 2022’nin sonu itibariyle aşk hayatınız, ev, aile, çocuk, eğitimle ilgili konular, sanatsal faaliyetler önem kazanıyor. Önümüzdeki aylarda ev  arayabilir, taşınmaya karar verebilirsiniz. Emlak alım satım kiralama alanlarında hareketlenmeler yaşanabilir. Yeni bir imza, anlaşma, sözleşme, kontrat yapabilirsiniz. Merkür gerilemesiyle aile, yuva alanlarınız öne çıkıyor. Baba tarafı ile iletişim sıkıntıları yaşanabilir. İlişkilerinizde yeni başlangıçlar yapabilir, yeni bir flört hayatınıza girebilir. Bu yeniyıl kimi terazi burçlarına ayrılık da getirebilir.

Akrep Burçları: 2023’e iletişim odaklı, yakın arkadaş, aile, akraba konuları ile giriyorsunuz. Kısa seyahatler gündeminizde olabilir. Özellikle sevdiğiniz insanla yapacağınız kısa vadeli planlar mutlu hissetmenize neden olabilir. Özel hayatınızda destekli günler sizinle. Merkür geri hareketine başlarken iletişim alanlarınızda sıkıntılar yaşatabilir. Satış, reklam, pazarlama, dijital platformalar, eğitimle ilgili konular, kısa yolculuklar gibi durumlarda hareketlilik yaşanabilir. Sosyal medyada yeni projeler, sunumlar yapabilirsiniz.

Yay Burcu: Yakın çevrenizle beraber yapacağınız kısa vadeli planlarla haftaya başlıyorsunuz. Kendi istek ve mutluluğunuza odaklanıyorsunuz. Duygusal anlamda güzel sürprizlerle karşılaşabilir ve yeni ilişkilere başlayabilirsiniz. Merkür geri hareketine başlarken para alanlarınızda etkili oluyor. Yeni para kaynakları elde edebilir, yeni iş girişimleri, başvuruları yapabilirsiniz. Beklediğiniz bazı paralar ve fırsatlar karşınıza çıkabilir. Dış görünüşünüzde değişiklikler yapabilir, kendinizle ilgilenebilirsiniz. Bu durum çevrenizdeki insanların da dikkatini çekecek. Kalbi boş olanlar için yeni flörtler söz konusu.

Oğlak Burcu: 2022’yi geride bırakırken 2023’e kendinizi göstererek, parlayarak, dikkatleri üstünüze çekerek giriyorsunuz. Dış görünüşünüzü, imajınızı değiştirebilir, güzellik, bakım gibi olgulara daha fazla vakit ayırabilirsiniz. Yaşam tarzınızı değiştiriyorsunuz. Gökyüzü sizi girişimlerinizde destekliyor.  Taşınma ve evlilik konularında hareketlenmeler meydana gelebilir. Ev alabilir, kiralayabilir, taşınabilirsiniz. Evlilik telifi alabilirsiniz. Sağlık ve maddiyat konularında daha rahat adımlar atabilirsiniz. Ancak Merkür sizin sağlık alanınızda geriliyor. Sağlığınıza ekstra özen göstermelisiniz. Kendinize iyi gelecek her şeyi yavaş yavaş hayatınıza dahil ediyorsunuz.

Kova Burcu: 2023’e ay sizin burcunuza giriş yaparken giriyoruz. Beklentileriniz, istekleriniz bu hafta önem kazanıyor. Yeni fırsatlarla karışılabilirsiniz. Önünüz açılıyor. Merkür sizin kadersel alanınızda gerilerken, para alanlarınızda hareketlilik yaşanabilir. Geçmişle bağlantılı sorunlar karşınıza çıkabilir, tetiklenmeler yaşayabilirsiniz. Yurtdışı bağlantılı işlerinizde sonradan uğraşmamak adına dikkatli olmakta fayda var. Size iyi gelmeyen arkadaşlıklarınızı ve varsa ilişkinizi sonlandırabilirsiniz. Beslenme alışkanlıklarınızı değiştirebilir, terapi ve tedavilere başlayabilirsiniz.  Bedeninize ve ruh sağlığınıza daha çok özen göstermek isteyebilirsiniz. Kafanızı boşaltma ihtiyacı hissederek kısa süreli bir seyahate çıkabilirsiniz. Çalışma şeklinizi, kariyerinizi gözden geçirmek isteyebilirsiniz.

Balık Burcu: 2022’yi geride bırakıp 2023’e girerken Balık burçları için sosyal ortamlarda daha çok yer almayı, yeni tanışmaları öne çıkartıyor. Grup etkinliklerine, organizasyonlara katılabilirsiniz. Arkadaşlarınızla ilgili bazı gerçeklerle karşılaşabilirsiniz. Eski arkadaşlarınızla bir araya gelirken bu durum sizi keyifli hissettirebilir. Etrafınızdakiler tarafından takdir göreceğiniz, emek verdiğiniz işlerde başarılı sonuçlar elde ettiğiniz bir yeniyıl sizi karşılıyor. Parasal anlamda hakkettikleriniz sonunda size sunuluyor. Ekonomik anlamda iyileşebilir, kaçan fırsatları yakalayabilirsiniz.