Koç Burcu

Bu hafta gelecek olan yeni ay ile birlikte Koç Burçları yaratıcılık anlamında yeni ufuklar açacaktır. Bu süreçte kısa süreli ilişkilerinizde, aile ilişkilerinizde ve yeni dostluklarınızda size yeni fırsatlar yaratacaktır. Maddi konularda ise biraz imtiyazlı ilerlemekte fayda var. 

 

Boğa Burcu

Yeni ay Boğa burçlarını genel olarak taşınmaz, miras, emeklilik gibi konularda şanslı kılacak. Bu dönemde yeni bir taşınmaz alabilir ya da yatırımlar yapabilirsiniz. Tabi ki bu konularda araştırmalar yapmak ve çevrenize danışmak daha faydalı olacaktır. Borç almak, kredi çekmek için uygun bir zaman olmasa da elinizdeki imkanla yapabileceğiniz yatırım fırsatlarını kaçırmayın. 

 

İkizler Burcu

Bu hafta Yeni Ay ile birlikte yakın çevre, aile, akrabalar ile birlikte fikir alışverişleri olabilir. Hatta yeni başlangıçlara doğru yol açılabilir. Yeni bir iş, yeni projeler ve sorumluluk almak için uygun bir dönemdesiniz. Bu dönemde görsel ve sözlü iletişimde sıkıntılar yaşanabilir, bu sıkıntılar çevrenizle yaşandığında ciddi problemlere evrilebilir. Öfke patlamaları ve diyaloglardan doğacak problemlere karşı dikkatli olmalısınız.

 

Yengeç Burcu

Yeni ay size tam bir üretim dönemi olarak gelecek. Bu dönemde yeni projeye başlayabilir ve üretkenliğinizi sonuna kadar yapacağını yeni işlere verebilirsiniz. Ayrıca bu dönemde yapacağınız girişimler ileri dönemlerde ana kazancınıza dönüşebilir. Zaman üretme ve yeni projelere başlama zamanı. 

 

Aslan Burcu

Tam da sizin burcunuzda gerçekleşecek olan Yeni Ay ile birlikte hayattaki duruşunuz ve pozisyonunuz direkt etkilenecektir. Bu dönemin sonunda geldiğiniz nokta pozitif anlamda ilerleyebilmekle beraber sinirlerinize ve kurduğunuz diyaloglara dikkatli olmanızda fayda var. Unutmayın Yeni Ay sizin burcunuzda gerçekleşecek ve pozitif. 

 

Başak Burcu

Aslan burcunda meydana gelecek Yeni Ay sizi şimdiye kadar arka plana attığınız yetenekleriniz, becerileriniz ve hevesleriniz konusunda etkileyecek. Düşünüp adım atmadığınız, size iyi gelecek her ne varsa bu dönemde gerçekleştirebilir, en azından bu uğraşlar için ilk adımı atabilirsiniz. Unutmayın ki yeni hobiler, yeni uğraşlar hayatınıza renk katacak ve size iyi gelecek.

 

Terazi Burcu

Yeni ay ile birlikte Terazi Burcu yeni sosyal çevre, yeni arkadaşlar ve insanlarla tanışma yönünden faydalı olacaktır. Bu dönemde popülarite adına çok büyük adımlar atabilir, bulunduğunuz çevrede tüm dikkatleri üstünüze çekebilirsiniz. Ayrıca daha resmi konularda evrak ve devlet işlerinde titiz davranmak sizin için iyi olacaktır.

 

Akrep Burcu

Bu hafta Aslan Burunda meydana gelen Yeni Ay sizi kariyer ve saygınlık anlamında etkileyecek. Toplumdaki saygınlığınız ve kariyer adına atacağınız adımları hızlandırmaya başlayın. Gelecek hedeflerine odaklanmak ve ne gerekiyorsa doğru adımlar atarak yapmak sizi bambaşka noktalara taşıyabilir. Tüm bunları yaparken kendinizi iyi ve net ifade etmeye özen gösterin.

 

Yay Burcu

Yeni Ay ile birlikte Yay Burçları eğitim anlamında yeni adımlar atabilir. Özellikle yurt dışı konularda şansınız son derece açık olmakla birlikte kariyerinizde yepyeni adımlara hazırlıklı olun. Bu dönemde ince eleyip sık dokumakta her işe balıklama atlamamakta fayda var. Unutmayalım ki bu yeni fırsatlar hayatınızı başlı başına etkileyecek fırsatlar olacaktır.

 

Oğlak Burcu

Bu hafta Oğlak Burçları Yeni Ay’ın etkisi ile daha çok miras, evlilik gibi konularla meşgul olacak. Bu dönemde bol bol devlet dairesi, noter gibi yerlerde bulunabilirsiniz. Sizi çoğunlukla pozitif anlamda etkileyecek Yeni Ay ile birlikte ruhsal gelişim ve kazanç sağlayabilirsiniz. Bu dönemde diyalogsal problemler yaşabilirsiniz.

 

Kova Burcu

Aslan Burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay sizi daha çok aile ve sosyal ilişkileriniz üzerinden etkileyecek. Bu dönemde sosyal çevredeki rolünüzün değişmesi ile beraber avukat mahkeme gibi işlerle de haşır neşir olabilirsiniz. Bu dönemde çok büyük riskler ve dikkatsizliğe yer yok.

 

Balık Burcu

Yeni Ay ile birlikte Balık Burçları sağlığı seçiyor. Bu dönemde fiziksel durumunuz ve beslenme alanında alacağınız kararları uygulayabilirsiniz. Belki bir spor dalı ilgilenip hayat rutininize katabilir, belki de yeni bir beslenme düzeni belirleyebilirsiniz. İç disiplin ve sorumluluklarınızı baştan aşağı gözden geçireceğiniz bu dönem şüphesiz ki size çok iyi gelecektir.