Koç Burcu

Bu hafta Koç burçlarının önüne farklı fırsatlar ve teklifler çıkabilir. Bu fırsatlar büyük ölçüde kariyer ile ilgili olacaktır. Seçim yapmadan enine boyuna düşünmelisiniz. Projeyi görüp karar vermekte, yapıp yapamayacağınızı iyice düşünmekte fayda var. Bu dönem her yöne gidebilirsiniz ama tereddütte kaldığınız işlerden uzak durmak gerekir. Kendinize güvenin fakat yapamayacağınız şeyler için yeni bir yola girmeyin.

 


Boğa Burcu

Boğa burçları bu hafta daha çok kendi ile ilgili konularda değişiklik yapmak isteyecektir. Çalışma ortamı, arkadaş ortamı veya özel hayatta bir değişikliği hayata geçirmek isteyeceksiniz. Değişiklikler iyidir fakat önce size neyin iyi geleceğini düşünmelisiniz. Ayrıca bu dönemde sağlıkla ilgili kaygılar yaşayabilirsiniz. Bu kaygılar gerekenden fazla olursa size zarar verecektir. Tedbiri elden bırakmayın fakat fazla evhamda yapmayın.

 


İkizler Burcu

Yeniayın etkisi İkizler burcu için aşk zamanı başlıyor. Yeni bir ilişki, yeni bir heyecan arayışında olacaksınız. Karşınıza çıkan her fırsata balıklama atlamadan önce biraz da mantığınızla olaylara dışarıdan bakmalısınız. Aksi takdirde üzülen yine siz olacaksınız. 

 


Yengeç Burcu

Bu hafta Yengeç burçları en çok ailevi konularla uğraşacaklar. Bu gayrimenkul alımı ya da özel işleriniz olabilir. Aile fertlerinden ve yakın çevrenizden yardım alabilir, onların düşüncelerini değerlendirebilirsiniz. Kendi başınızın dikine gitmek size zarardan başka bir şey getirmez. Özellikle bu dönemde aldığınız kararlar ileride sizin karşınıza problem olarak çıkabilir. Bir olayı beş kez düşünüp bir kez adım atmak iyi olacaktır. 

 


Aslan Burcu

Yeniayın etkisi ile Aslan burçları daha çok yakın çevresi ile diyalog problemleri yaşayacaktır. Arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizden gelecek herhangi bir tepkiyi çok büyük olaylar zinciri haline getirebilirsiniz. Bu dönemde tepkilerinizi ve davranışlarınızı kontrol altında tutmak sizin için daha iyi olacaktır. Kısa süreli işlerin peşinden koşmayı bırakın. 

 


Başak Burcu

Bu hafta Başak burçlarının gündeminde daha çok maddi konular olacaktır. Zamanında birilerine yaptığınız iyilikler yüzünden elinize bir miktar para geçebilir. Verdiğiniz borçları toplamanın zamanı geldi çattı. Bu dönemde zamanında iyilik yaptığınız kişilere paradan ve borçlardan bahsetmek de sorunu çözecektir. Dozu aşmadığınız ve kırıcı olmadığınız sürece bu dönemi fazlasıyla karlı bir şekilde geçirebilirsiniz. 

 


Terazi Burcu

Hayatınızla ilgili kararlar vermek zorunda olduğunuz bir haftaya girdik. Özellikle evlilik ve aşk ilişkileri açısından enine boyuna düşünmeniz gerekebilir. Ne yapmak istediğinize, nasıl bir hayat yaşamak istediğinize dair kafanızda soru işaretleri varsa onları giderdikten sonra nihai kararı vermelisiniz. Önemli kararları aniden almak tehlikelidir. 

 


Akrep Burcu

Bu hafta Akrep burçları özellikle iş ve mental sağlık anlamında olaylarla yüz yüze gelecekler. İş hayatınızın yoğunluğu özel hayatınıza sirayet edebilir. Bu durumu tehlikeli olarak görmekte çok haklısınız. İş ve özel hayatınızı birbirinden ayırıp planlı programlı hareket etmeniz sizin faydanıza olacaktır. Bu dönemde mental sağlığınızı korumak için de adımlar atmalısınız. Meditasyon iyi bir seçenek olabilir.

 


Yay Burcu

Yay burçları bu hafta ikilemler arasında kalacak. Özellikle sosyal çevre ve özel hayatınız arasında gidip gelebilirsiniz. Seçimlerinizi doğru ve mantıklı yapmakta fayda var. İki arada bir derede kalmayı hiç sevmeyen yay burcu için bu hafta herhangi bir taraftan sıkıntılar gelebilir. Evde mi kalmalısınız? Dışarı mı çıkmalısınız? Basit bir karar gibi gözükse de bu hafta bayağı canınızı sıkacak.

 


Oğlak Burcu

Bu hafta Oğlak burçları için karar verme haftası diyebiliriz. İş yerinde veya özel hayatınızda vereceğiniz kararlar bundan sonraki dönemi de başlı başına etkileyecektir. Bu hafta olaylar karşısında soğukkanlı olup ona göre tepkiler vermelisiniz. Aksi takdirde hem iş yerinde hem de özel hayatınızda sıkıntıyla karşılaşmanız olası gözüküyor.

 


Kova Burcu

Kova burcu için bu hafta öne çıkan tek şey sakinlik. Bu hafta önünüze çıkan bazı fırsatlar olacaktır. Özellikle yurt dışı çalışma veya eğitim fırsatları olabilir, bu dönemde sakin kalıp kararları doğru vermek sizin için haftanın gidişatını da belirleyecektir. Fazla heyecanlı görünmemeye ve olaylara balıklama dalmamaya çalışın. Sakinlik kazanacak.

 


Balık Burcu

Bu hafta sürüncemede kalan resmi konuların çözülmesi için uygun bir hafta. Özellikle devlet konuları üzerinden verdiğiniz uğraşlar varsa sonuçlarını en iyi şekilde alacaksınız. Bu hafta ayrıca elinizden geldiğince sonuç odaklı olmaya gayret gösterin. Eğer devlet dairesinde resmi işleriniz yoksa bununla ilgili ileriye dönük çalışmalar gerçekleştirebilirsiniz.