24-Nisan-1-Mayıs-Haftalik-Burc-Yorumlari



KOÇ BURCU

Koç ve yükselen koç bu hafta Boğa burcundaki Uranüsyen güneş tutulması koç burçlarını finansal ve maddi konular ağırlıklı etkileyecek. Bu hafta maddi konularda geleceğinizi etkileyecek değişiklikler, para kazanma kaynaklarınızda belirli revizyonlar meydana gelebilir. Özellikle dijital medya odaklı kazançlar gerçekleşebilir. Bu hafta koç burçları hiç ummadığı olumlu gelişmelerle karşılaşabilir. İçinde bulunduğumuz tutulma döneminde yurt dışı bağlantılı konular ve fırsatlarla haşır neşir olabilirsiniz.

BOĞA BURCU

Bu hafta 10 derece boğa burcunda meydana gelecek Uranüsyen güneş tutulması boğa burçlarına devrimi getiriyor. Bu hafta başlayacak olan olaylar neticesinde önümüzdeki 3-4 aylık süreçte boğalar hayatını kökten değiştirecek sürprizler yaşayabilir. Zaten varolan yeteneklerinizin daha da farkına vararak bu yeteneklerinizi maddi bir kazanca dönüştürebilirsiniz. Bir süredir sizi kısıtlayan sıkan konulardan radikal kararlar alarak kurtulabilirsiniz. Bu tutulma döneminde arkadaş çevrenizden ve dostlarınızdan önemli destekler görebilirsiniz. Farklı sektörlerde para kazanacağınız kapılar açılabilir.

İKİZLER BURCU

Tutulma döneminde ikizler içsel olarak çok büyük aydınlanma yaşayabilir ve bir takım sorunlardan kurtulmak için adımlar atabilir. Sizden bağımsız gelişen olaylar ve müdahaleler hayatınızda işinize yarayacak fırsatlar doğurabilir. Özellikle yurt dışı ile alakalı konular, iş fırsatları gündeminizi fazlasıyla meşgul edebilir. Bu tutulma ikizlere kariyer konusunda büyük başarı ve fırsatlar getirebilir. Bu dönemde özellikle moda sektörüyle alakalı iş fırsatları ile karşılaşabilirsiniz ve bu karşılaşmaları kazancına göre değerlendirmeyip iş fırsatlarını geri çevirmemek bundan sonraki dönemde olası başarıların kapısını aralayabilir.

YENGEÇ BURCU

Bu hafta 10 derece boğa burcunda meydana gelecek Uranüsyen güneş tutulması yengeç burçlarının gündeminde olan sosyal çevre, arkadaşlıklar, dostluklar ve davetler gibi sosyal ilişkileri ön plana çıkaracak. Özellikle sosyal ilişkilerinizle farkındalıklar yaşayabilir, çevrenizdeki insanların gerçek niyetleri hakkında olumlu ya da olumsuz izlenimler edinebilirsiniz. Bu tutulma haftasında davet edileceğiniz sosyal aktivite fırsatlarına açık olun, bu aktivitelerden size büyük fayda sağlayacak kişilerle tanışabilir, ileride hayatınızı değiştirecek fırsatlar yakalayabilirsiniz. Tutulmanın bir diğer etkisi de yurt dışı bağlantılı konularda ve ticari işlerde olumlu fırsatlar olacaktır. Bu fırsatları değerlendirmek yengeç burcunu şanslı bir konuma getirebilir. Olası sınav ve mülakat olayları bu dönemde başarılı sonuçlanmakla beraber maneviyat ve inançla ilgili konularda büyük farkındalıklar doğabilir.

ASLAN BURCU

Aslan burçları güneş tutulmasından özellikle iş ve kariyer konularında büyük faydalar sağlayabilir. İş ve kariyerinizle alakalı sürpriz gelişmeler yaşama ihtimaliniz çok yüksek. Bambaşka bir sektörde yeni iş fırsatları ile karşılaşabilir, kendi işinizi kurmak konusunda önemli adımlar atabilirsiniz. Ayrıca tutulma ile birlikte mevcut kredileriniz, borçlarınız ve ödemelerinizle ilgili güzel şanslar yakalayabilir bunun yanı sıra yeni yatırım fırsatları ile karşılaşabilirsiniz. Bu dönemde maddi konular çok ön plana çıkabilir, vasiyet, miras konuları, burslar ve nafaka maddiyatınızı etkileyen konular güzel gelişmeler ile gündeminizi meşgul edebilir

BAŞAK BURCU

Güneş tutulması başak burcu için ticaret, eğitim, hukuk ve yurt dışı konularında sürpriz gelişmeleri doğurabilir. Aniden gelişebilecek yurt dışında iş ve yaşama imkanı hayatınızı radikal değişikliklere açık hale getirebilir. Hayata bakış açınızı değiştirebilecek eğitimlere katılabilir, kazançlı iş anlaşmaları ve ortaklıklar kurabilirsiniz. Bekarsanız keyifli ve romantik bir ilişki yaşayabileceğiniz insanlarla tanışabilirsiniz. Mevcut ilişkilerinizde varolan problemlerinizi bu dönemde kolaylıkla çözüme kavuşturabilirsiniz.

TERAZİ BURCU

Terazi burçları bu hafta 10 derece boğa burcunda meydana gelecek Uranüsyen güneş tutulmasından ağırlıklı olarak maddiyat ve iş konularında fırsatlar yakalayabilir. Sıra dışı yatırım imkanları ve finansal konularda beklenmedik fırsatlara gün doğabilir. Yeni iş birlikleri kurabilir maddi kazancınızı arttırabilirsiniz. Tutulmanın sağlığınız konusundaki iyileştirici etkisi çalışma koşullarınızda da olumlu yönleri ön plana çıkıyor. Çevrenizde size yardımcı olacak insanlarla kuracağınız diyaloglar bu dönemde artış gösterebilir. Yeni kariyer fırsatları artış gösterirken beraber çalıştığınız insanlarla başarılı ve sürdürülebilir projelere adım atabilirsiniz.

AKREP BURCU

Bu hafta 10 derece boğa burcunda meydana gelecek Uranüsyen güneş tutulması akrep burçlarını büyük bir aydınlanma ve farkındalık yaşayacakları bir sürece sokabilir. Özellikle ortaklıklar ve ilişkiler konularında farklı bakış açıları kazanabilir, büyük maddi kazançlar sağlayacağınız yeni iş birlikleri kurabilirsiniz. Bunun dışında kalbi boş olan akrep burçları, onlara iyi gelecek romantik bir ilişkinin adımlarını atabilir. İşiniz sanat, yaratıcılık ve sahne sanatlarıyla ilgili ise bu tutulmayla beraber parlayabilir, yaratıcı işlere imza atabilirsiniz.

YAY BURCU

Yay Burçları güneş tutulmasıyla beraber iş ortamında terfiler ve pozisyon değişiklikleriyle alakalı olumlu gelişmeler yaşayabilir. Tutulma döneminde sağlığınızla ilgili olarak özellikle boyun, boğaz, ses telleri ve bademciklerinizde oluşabilecek sorunlara dikkat etmenizde fayda var. Bunun dışında tutulma döneminde ailevi konularda güzel gelişmeler yaşanabilir. Evinizde değişiklikler ve tadilat işlerine vakit ayırabilirsiniz. Aile İçi yaşadığınız sorunlar varsa bu tutulma döneminde çözüme kavuşabilir. Yeni iş başvuruları yapmak için uygun bir döneme giriyorsunuz.

OĞLAK BURCU

Bu hafta 10 derece boğa burcunda meydana gelecek Uranüsyen güneş tutulması oğlak burçlarına aşkı getirebilir. Hiç umulmadık anda hiç umulmadık insanlarla bir araya gelebilir ve yeni ilişkiler kurabilirsiniz. Tutulma döneminde karlı yatırımlar yapabilir, borsada kazanç sağlayabilirsiniz. Yeni hobilerle meşgul olabilir veya mutlu olacağınız bir eğitime başlayabilirsiniz. Ayrıca bu tutulmanın bir diğer etkisi de yakın çevrenizden olumlu faydalar sağlayabileceğinize işaret ediyor.

KOVA BURCU

Bu hafta 10 derece boğa burcunda meydana gelecek Uranüsyen güneş tutulması kova burçlarının gündemine aniden taşınma, ev alma, ev satma, araba alıp satma gibi konuları getirebilir. Bu dönem sürprizlere açık bir dönemdir. Hiç hesapta olmayan planlar yapabilir özellikle gayrimenkul konularında yeni kararlar alabilirsiniz. Tutulma finansal kazançlarınızı arttırabilir ve güzel gelişmelere gebe olabilir. Birbirinden farklı bir çok sektörde bir çok konuda adımlar atabilir ve bu adımları maddi bir kazanca çevirebilirsiniz.

BALIK BURCU

Balık burçları güneş tutulmasından eğitim, dijital işler ve seyahatlerle ilgili konularda beklenmedik şanslar elde edebilir. Bu konularda ani gelişmelerden maddi manevi kazançlar sağlayabilirsiniz. İş anlaşmaları yapabilir, farklı projelere imza atabilirsiniz. Güneş tutulması hayatınıza aşkı dahil edebilir ve öncelikli olarak kendi içinizdeki duygu durumuzu tanımanıza sonra da ilişki durumuzdaki olumlu değişiklilere sebep olabilir. Bu tutulma balık burçlarını hem duygusal anlamda hem de maddi anlamda kazançlı çıkarabilir.