Koç: Bu hafta büyük bir dönüşüm sizi bekliyor. Özellikle kariyer alanında fırsatlar Koç burçları için sıraya girecek. Bu noktada kadersel destekler ve ortaklıklar söz konusu.  Ancak önemli iş, sözleşme veya anlaşmalar konusunda aceleci davranmamalısınız. Sabırsız ve düşünmeden atılan adımlar hayal kırıkları yaşamanıza sebep olabilir.

Boğa: Bu hafta finansal konularda ek gelir kaynakları karşınıza çıkabilir. Özel yaşamınızda ise partnerinizin kendisini yaşadığı sorunlarına kaptırması ve sizi bu sebeple ihmal etmesi bunalmış hissetmenize sebep olabilir. Ancak sakinliğinizi korumak ilişkiniz için ileriye dönük önemli bir adımın başlangıcı olacak. Mide kaynaklı yaşanabilecek sağlık sorunları konusunda da uyarıcı sinyaller söz konusu.

İkizler: Bu hafta güneş akrep burcuna giriş yaptı. Bekar ikizler burçları için aşk hayatınızda hızlı gelişmeler sizi bekliyor. Hafta ortasında bir aşk itirafı alabilir  veya hoşlandığınız kişiden beklediğiniz o adımı görebilirsiniz. Bir partneriniz var ise ilişkinizde bir üst basamak sizi bekliyor. Evlilik teklifi bile alabilirsiniz.

Yengeç:   Yengeç burçlarını bu hafta finsansal konularda şanslı enerjiler karşılıyor. Emeklerinizin karşılığını maddi olarak alabileceğiniz ve güçlü iş birlikleri kurabileceğiniz etkiler bu haftadan itibaren hayatınızda olacak. Önemli işleriniz için özellikle çarşamba ve perşembe günlerinden faydalanabilirsiniz. Geçmişten gelen aşklar söz konusu. 

Aslan:  Kariyer veya eğitim hayatında güzel haberler sizi bekliyor.  Ev, aile ve yuva alanlarınız ile ilgili kararlar almak isteyebilirsiniz.  Aile ortamlarınızda konuşmalar, eski konuların gündeme gelmesi gibi durumlar öne çıkabilir. Anlık agresif tutumlar sergilememeye dikkat etmelisiniz. Aşk hayatınızda hoşlandığınız kişiyle keyifli konuşmalar yapabilirsiniz.

Başak:  Başak burçları için bu hafta aşk ve romantizm öne çıkıyor. İletişim konusında yeni bir farkındalık süreci yaşamakla beraber yakın çevrenizdeki kişilerle ilişkiniz ve iletişiminiz güçleniyor. İlerleyen günlerde kendinizi sıkıntıya sokmamak adına bu hafta harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. 

Terazi:  Bu hafta ikili ilişkiler ve sürpriz aşklar gündeminizde olacak.  Geçmişte kalbinizi kıran kişiler bu hafta size ulaşmaya çalışabilir. Parasal konularda yaşadığınız sıkıntıları çözüme ulaştırabileceksiniz. Para kazanma becerileriniz artıyor.

Akrep:  Eğitim hayatınız ve iş hayatınızdaki koşuşturmalarınız artacak. Daha fazla sorumluluk alacağınız bir haftadasınız. Para yönünden güzel enerjiler bu hafta sizi bulacak. Yaşadığınız içsel huzursuzluk sonunda sona eriyor. Hayata karşı daha neşeli ve rahatlamış olarak devam edeceksiniz.

Yay:  Partnerinizle uzun zamandır yapmak isteyip yapamadığınız bir planı elinize geçecek bir fırsatla gerçekleştirebilirsiniz.  Maddi ve manevi anlamda tatmin olacağınız bir hafta sizi bekliyor. Maaşa zam, ikramiye gibi para kaynaklarının artması söz konusu olabilir.  Yay burçları için kadersel ağların fazlaca yaşanacağı bir hafta. Kontrolünüz dışında gerçeklşecek olaylara karşı daha dikkatli olmalısınız.

Oğlak:  Bu hafta itibariyle arkadaşlarınızla olan iletişimizin artıyor. Bir araya gelme ve organizasyonlara katılabilirsiniz.  Bu durum ruhsal ve bedensel olarak kendinizi yenilerek daha dinamik hissetmenize yardımcı olacak .Bu dönemde önemli sırlarınızı güvenmediğiniz insanlarla paylaşmamaya özen göstermelisiniz. 

Kova: Bu hafta  kova burçları için önemli başarılar ve kazanımlar etkin rol oynamakta. Güçlü insanlardan destek alabilirsiniz. Yeni arkadaşlıklar, ortaklıklar ve hatta romantik bir ilişki için fırsatlarla dolu harika bir hafta.  Bir arkadaşınıza ihtiyaç duyduğu bir konu hakkında yardım edebilirsiniz.

Balık:   Seyahat, eğitim, hukuk gibi alanlarda önemli konuşmalar ve görüşmeler yaşayabilirsiniz. İş ve sosyal hayatınızda parlayacağınız bir hafta sizi bekliyor. Ancak karşılaşılan yeni tekliflere karşı çok hayalci ve aceleci olmamaya dikkat etmelisiniz. Yurt dışı ile ilgili bir haber gündeme gelebilir.