Koç

Bu hafta koç burçları daha çok maddi anlamda atılımlar yapabilir. Maddi atılımlar yaparken kripto para gibi çok riskli alanlardan uzak durmakta fayda var. Yapacağınız her riskli hareket daha fazla sıkıntıyı beraberinde getirebilir. Unutmayalım ki bu dönem güvenli limanlarda gezmenin dönemi. Büyük riskler büyük olaylar doğuracağı gibi başlı başına hayatınızı da etkileyebilir.

 

Boğa

Boğa burçları için kariyer haftası desek yeridir. Bir çok iş fırsatı ve yeni projelerle dolu bir hafta sizleri bekliyor. İşleri ve projeleri alırken ufak çekişmelere de hazırlıklı olun. Bu çekişmeler işleri daha değerli hale getirirken sizin de tecrübelerinizi pekiştirmede yardımı olacaktır. Boğa burçları bu hafta her ne kadar mantıcıyla hareket etse de hislerini de gözardı etmemelidir. Bir karar alırken hislerinize de güvenebilirsiniz.

 

İkizler

İkizler kırılgan yapısı ile bu hafta biraz içe dönük ve hisleri ön plana çıkardığı zamanlar yaşabilir. Ufak flörtler ve yeni tanışmalar da olabilir. Bu hafta sizi kırması için insanlara fırsat vererek geçirebilirsiniz. Bu kırılmaları içsel acılar haline getirmeye çok müsaitsiniz. Haftanın ikinci yarısında ise resmi yerlerden mutlu haberler almanız olası.

 

Yengeç

Bu dönemi yengeç için sonuçlandırma dönemi olarak adlandırabiliriz. Uzun süreli ilişkilerinizde artık nihayete erme zamanı gelse de biraz daha düşünerek adım atmakta fayda var. Bu dönemde hızlı kararlar almaktan imza atmaktan kaçınmanız sizin yararınıza olacaktır. Sabırsızlıklar her zaman size iyi gelmiyor unutmayın. 

 

Aslan

Bu hafta aslan burçları için en temkinli olunması gereken haftalardan birisi. Kararlar alırken ya da arkadaşlarınızla ilişkilerinizde daha dikkatli olmak, fazla samimiyetten ve hoyratlıktan kaçınmak size iyi gelecektir. Birlikte yapacağınız planlarda gerçekçi davranmakta ve bol keseden her şeye evet dememekte fayda var. 

 

Başak

Zamanında bağları kopardığınız ve artık hayatınızda olmayan biriyle tekrar bir araya gelmeniz sözkonusu olabilir. Bu uzaklaşma zamanında ikinize de iyi gelse de şimdiki birleşme de bir o kadar iyi gelecektir. Artık başaklar için koruma kalkanı ile dolaşma dönemi bitti. Olacaklar zaten oluyor, ve tadını çıkarmak en iyisi.

 

Terazi

Bu hafta terazilerin ana konusu sağlık olacaktır. Olumlu ve olumsuz olaylarla dolu bu haftada sağlıkla ilgili konularda adımlar atmadan 10 kez düşünmek daha iyi olacaktır. Küçük olaylar olarak gördüğünüz ve doktora gitmeye değmez dediğiniz şeyler için bile doktora gidip testler yaptırmakta uzman görüşü almakta fayda var. Ayrıca ağrıları ve sıkıntıları da atlatacağınız bir haftaya hazırlanın.

 

Akrep

Akrep bu hafta diyalog sorunları ile karşı karşıya kalabilir. Söylenecek bir söz ya da mimik birileri tarafından başka türlü anlaşılabilir ve sıkıntılar çıkabilir. İlişkide ve aile hayatında iki kez düşünüp bir kez konuşma dönemi desek yeridir. Ayrıca akrepler bu dönemde dominant karakterlerini bir kenara bırakarak uzlaşmacı olmalıdır. Çevrenizdeki insanları üzmemek ve yanlış anlaşılmamak bu dönemde en mantıklı şey olacaktır.

 

Yay

Yay burçları bu hafta aşka koşuyor desek yeridir. Arada bir “bu nerden çıktı” düşünceleri gelse de çok güzel olduğunu hepimiz biliyoruz. Yeni insanlara, yeni ilişkilere ve aşklara açık olmakta fayda var. Ayrıca yay burçları bu dönemde aşkın yanında maddi konularda da güzel haberler alabilir. Miras gibi konularda yeni haberler alabilirsiniz. Yay burcu için bu hafta keyif haftası.

 

Oğlak

Oğlak burçları için gayet hareketli bir hafta başlıyor. Hiç olmadık yere ailenizle ve arkadaşlarınızla sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Bunlar genellikle karşılıklı diyalog problemleri ile olabilir. Bir cümle kurmadan önce iki kez düşünmekte ve yakın çevrenizi kırmamakta fayda var. Bu hafta ayrıca sizin gibi tutkulu insanlarla tanışabilir hatta yeni bir ilişkiye yelken açabilirsiniz. Bu hafta bol bol hareket var. 

 

Kova

Aşk ve ilişki konusunda artık yüzünüz gülüyor. Bir çok insan sizinle tanışacak hatta etkilenecek. Burada duyguları dinlemek yerine akılcı davranmak sizin için daha iyi olacaktır. Ayrıca kova burçları bu hafta akıllı adımlar atarak maddi anlamda kazanç sağlayabilir. Yeni bir terfi hatta maaş zammı söz konusu olabilir. Yatırım konusunda tavsiyeler almadan hislerinizle davranmak sizin için iyi olacaktır. 

 

Balık

Bu hafta balık burçları için daha çok gayrimenkul ev konularında hareketlilik yaşanacak. Bu hareketliliğin yanında aile ile anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları görülebilir. Bu anlaşmazlıklar genel olarak ikili diyaloglarda dikkatli olunarak çözülebilir. Aile üyelerinize ve yakın çevrenize karşı bu dönemde hassas davranmanızda fayda var. Önemli bir gayrimenkul alımı olabilir.