KOÇ Burcu

Bu hafta Koç burçları yarım kalan tamamlanmamış işleri üzerinde yoğunlaşacak ve işlerini yoluna koymaya çokça vakit harcayacak. Bu konular para ile ilgiliyse bir çok sürprizle karşılaşabilir, hatta bir süredir canınızı sıkan çok fazla işi halledebilirsiniz. Ayrıca bu hafta yakın çevrenizle ve ailenizle olumsuz gelişen olayları olumluya çevirmek için fırsatlar doğacaktır. Değerlendirmeye bakın.

 


BOĞA Burcu

Boğa burçları bu hafta para ve kariyer anlamında adımlar atabilir. Yeni işler, görüşmeler ve hayatınıza giren yeni teklifler olabilir. Bu konularda sınırları fazla zorlamamak, yapamayacağınız işlerin altına girmek olumsuz sonuçlar doğurabilir. Bu dönemde temkinli olmak bundan sonraki sürecinizi de etkileyecektir. Özellikle Boğa’nın otoritesi sayesinde bambaşka kapılar önünüzde sonuna kadar açılabilir.

 


İKİZLER Burcu

Kendinizi bu hafta yorgun, bezmiş veya isteksiz hissedebilirsiniz. Bu normal olmakla birlikte daha çok mental sağlığınızı toparlamaya başlayabilirsiniz. Hobiler ya da ufak bir seyahat size iyi gelebilir. Çevrenizdeki insanlara bu negatif ve isteksiz yanınızı yansıtmamaya gayret edin. Her kafadan çıkan tavsiyeler ve nasihatler sizin canınızı sıkabilir, daha da dibe çekebilir. Bireysel olarak rahatlamaya bakın.

 


YENGEÇ Burcu

Duygusal yapınızı işinize yansıtmak bu hafta sizin için iyi olabilir. Kariyeriniz ve hali hazırdaki işinizde hislerinizle atacağınız adımlar sizi doğru yola çıkaracaktır. Ayrıca bu dönemde çevreniz ve dostlarınızdan hiç ummadığınız maddi destekler göreceksiniz. Projeleriniz, yatırımlarınız her ne olursa olsun çevrenizde size güvenen, sizin elinizi taşın altına koymaktan çekinmeyen biri olduğunuzu farkeden insanlar var. 

 


ASLAN Burcu

Duygusal ilişkilerinizi düşünmek, ölçmek tartmak bu dönemde iyi gelecektir. Partnerinizin sizden ne beklediği, sizin düşünceleriniz, ilişkinizin nasıl gittiği hakkında derinlemesine düşünceler sonuçta size olumlu olarak dönecektir. Ayrıca bu dönemde maddi harcamalarınıza da dikkat etmelisiniz. Hiç umulmadık ödemeler, hastalık gibi beklenmedik harcamalar yaratabilir. 

 


BAŞAK Burcu

Başak burcu bu dönemde sevdiklerinden ve çevresinden destek görüyor. Daha önce başladığınız ama tamamlayamadığınız resmi işlemleri bu dönemde halledebilir, enine boyuna ele alabilirsiniz. Çevrenizdeki destekler ile işlerin ne kadar kolay halledebildiğine şaşıracaksınız.

 


TERAZİ Burcu

Terazi burçları bu hafta kendilerini biraz tutuk hissedebilir. Düşündüğünüz çok fazla şey var ve kafanızın içi bir dakika durmuyor. Bu dönemde olabildiğince sorunlardan uzaklaşmak size iyi gelecektir. Tek başına yapılan aktivitelere yönelin, gezin, dolaşın, tek başınıza yemek yiyin. Tabi bunları yaparken kafanızdaki düşüncelerden uzaklaşmalısınız.

 


AKREP Burcu

Akrep burcu bu hafta kariyer anlamında sorunlar yaşabilir. İş anlamında daha önce karşılaşmadığınız sorunlarla uğraşmak zorunda kalabilir, hatta sinirle hareket edebilirsiniz. Yönetici iseniz bu gibi konularda yönetmeniz gereken insanlarla diyalog ortamında sıkıntılar yaşabilirsiniz. Bu dönemin anahtarı sinirlerinizi kontrol etmekten geçiyor.

 


YAY Burcu

Sosyal konularla bu hafta oldukça haşır neşir olacak olan Yay burcu kendini biraz yalnız hissedebilir. Çevrenizdeki insanların yetersiz olduğunu düşünebilirsiniz. Hatta yeni insanlar tanımak, yeni ortamlara girmek size ekstra bir külfet gibi de geliyor olabilir. Bu dönemde ne yapmak istediğinizi, hayatınıza birilerini alıp almamak konusunda ne düşündüğünüzü öncelikle kendinize anlatmalısınız.

 

 

OĞLAK Burcu

Bu hafta Oğlak burçlarının gündeminde para olacak. Para kazanılacak yerler, harcanacak yerler, gelir gider dengeniz biraz kontrolden çıkacak. Toparlamak için sosyal çevrenizden ve sevdiklerinizden yardımlar alabilirsiniz. Maddi bir yardım olmasa da verdikleri fikirlerler ile size yeni düşünce yolları açabilirler.

 


KOVA Burcu

Kendinizle ilgili kararlar alıp uygulayacağınız bir hafta sizleri bekliyor. Özellikle eğitim konularında atacağınız adımlar bu dönemde etkisini gösterebilir. Bu dönemde ayrıca yeni hobiler edinebilir eğitim alacağınız dallara dair bir fikir edinebilirsiniz.

 


BALIK Burcu

Bu hafta balık burçları resmi işlemlerle çok haşır neşir olacak. Resmi evraklarla dolu bu hafta resmi yerlerden maddi kazanç da elde edebilirsiniz. Ayrıca bu dönemde yeni bir girişim fırsatı doğacaktır. Enine boyuna düşündükten sonra değerlendirebilir, hatta yeni bir işin içinde yer alabilirsiniz. Sağlık konularına ekstra temkinli olmakta fayda var, eklem ve kas ağrısına dikkat.