Koç Burcu

Bu hafta Koç burçlarını özellikle maddi konularla alakalı etkileşimler bekliyor. Borç, alacak, yatırım gibi işlemleriniz varsa bu hafta bunları çözmek için uğraşabilirsiniz. Gelir gider dengesini bu hafta iyi ayarlamalısınız. Hafta sonuna doğru eliniz daha bol olacaktır. Özellikle yakın çevrenizden maddi olarak faydalanabileceğiniz bir hafta sizleri bekliyor. 

 

Boğa Burcu

Boğa burçları bu hafta iş yerinde ufak tartışmalar ve gerginlikler geçirebilir. Yeni projelere başlarken daha sakin kafayla düşünmekte fayda var. Ayrıca iş arkadaşlarınızla kuracağınız diyalogların yapıcılığı bu haftaki stres düzeyinizi belirleyecek. Canınızı sıkan işleri hafta içinden halletmekte fayda var. Hafta sonu boş zaman yaratıp deşarj olmak için ideal. 

 

İkizler Burcu

Son dönemlerde İkizler burcunun suskun ve depresif hali gözlerden kaçmamıştı. Artık bu pasif durumları bir kenara bırakıp iyisiyle kötüsüyle sorunlarla baş etmenin zamanı geldi. Sessizliğinizi bozup çevrenizle veya kariyer anlamında hislerinizi belirtmenin tam sırası. Bu dönem geçtiğinde üzerinizde büyük bir hafiflik hissedeceksiniz. Fakat her ağzınıza geleni söylemek de kötü sonuçlar doğurabilir. Dengeyi çok iyi kurmalısınız. 

 

Yengeç Burcu

Biraz yavaş gitmemiz gereken bir haftaya girdik. Acele etmeden, dolduruşa gelmeden tüm olayları sakince düşünerek aksiyon almalısınız. Aceleyle girdiğiniz ya da dolduruşa geldiğiniz bir işten zarar görme olasılığı yüksek olacaktır. Kafanızda her şeyi ölçüp biçip ilerlemek sizin için çok daha iyi olacaktır. Ayrıca para ürün alımlarında veya satımlarında işlemlerin resmi olmasına dikkat edin. 

 

Aslan Burcu

Bu hafta biraz sıkıntılı görünebilirsiniz. Olaylar üst üste gelmiş ve her şey anlamsız gibi görünüyor olabilir. Bu dönemi tam bir nadas dönemi olarak geçirmekte fayda var. Biraz daha hobilerinize yönelmek, hatta mümkünse yeni hobiler edinmek için uygun bir zamandasınız. Kitap okumak ya da film izlemek size iyi gelecektir. Bol bol düşünelim, ama karamsarlığa da düşmeyelim.

 

Başak Burcu

Bu hafta şoklar içinde kalabileceğiniz haberler alabilirsiniz. Hakkınızda konuşulanlar kulağınıza gelebilir ve sinirlenebilirsiniz. Hafta boyunca kim dost kim düşman karar vermekle geçireceksiniz. Sevdikleriniz ve sosyal çevrenizle istenmeyen diyaloglar gerçekleşebilir. Tartışmaların seviyesini belirlemeye gayret edin ve yapıcı olmaya özen gösterin.

 

Terazi Burcu

Bu hafta Terazi burçları evlilik ve ortaklık gibi konularla çok fazla meşgul olacak. Yeni başlangıçlar için uygun bir zaman olmasa da yapacağınız başlangıçlar için iyice düşünüp karar vermek doğru olacaktır. Haftanın ikinci yarısı daha rahat geçecektir. Sosyalleşmeye ve arkadaşlarınızla sohbet etmek iyi gelecektir. 

 

Akrep Burcu

Bu hafta dikkat haftası, o kadar çok yanlış anlaşılmaya açık konular olacak ki, şaşıracaksınız. Özellikle iş ve aile hayatında bir çok anlaşmazlık olabilir. Unutmayalım bu haftanın şifresi anlayış, her şeyi belirli süzgeçlerden geçirip ani tepkiler vermemek çözüm olabilir. Duyduğunuz her şeye hemen inanmadan, akılla ilerlemekte fayda var.

 

Yay Burcu

Maddi olarak iyi bir hafta sizleri bekliyor. Elinize bir yerlerden para geçecek ve tüm hafta keyfli hissedeceksiniz. Fakat kulağınıza gelen dedikodular da olacak. Bu dedikodu konularından dolayı birkaç arkadaşınız ile aranız bozulabilir, hatta arkadaşlığınız bitme noktasına gelebilir. Hafta sonuna doğru daha rahat zamanlar geçireceksiniz. 

 

Oğlak Burcu

Bu hafta biraz kapanma zamanı, manevi olarak zor bir dönemden geçebilirsiniz. Çok fazla düşünmek, olaylara yoğunlaşmak strese sebep olabilir. Çözülmesi imkansız konuları kendinize dert etmekten vazgeçin, özünüze ve hoşlandığınız şeylere doğru dönmeyi deneyin. Hobileriniz size hem kendinizi bulma hem de daha mutlu zaman geçirme yolunu açabilir.

 

Kova Burcu

Bu hafta Kova burçları aileleri ile haşır neşir olacak. Aileden kalan bir miras, ya da aile kaynaklı gelirler bu haftaya yön verebilir. Maddi sıkıntılar var ise o sıkıntıları defetmenin tam sırası. Çevreniz ve ailenizle diyalogsal sıkıntılara dikkat etmekte fayda var. Güzel bir hafta sizleri bekliyor. 

 

Balık Burcu

Balık burçları bu hafta kendilerini gönül işlerine bayağı bir kaptıracak. Flörtler, buluşmalar ve randevularla dolu bir hafta geliyor. Keyfini çıkarmaya bakın ve çok fazla olaylar üstüne düşünmeyin. Haftanın ikinci yarısında elinize para geçmesi de çok olası. Size de haftanın tadını çıkarmaktan başka bir şey kalmıyor.