Koç Burcu

Bu hafta Akrep burcuna geçiş yapacak olan Venüs, 16 Kasım’a kadar seyahatini sürdürecek. Bu süreçte insanlarla birlikte yaptığınız ortak işlerin gelirinde artış olacaktır. Ayrıca aile bireylerinin de gelir düzeyinde artış gözlemleyebileceksiniz. İlişkinizde diyalog kaynaklı problemlerle karşılaşabilirsiniz. Eğer ilişkiniz yoksa kendinizi her an tutkulu bir ilişki içinde bulabilirsiniz. 

 


Boğa Burcu

Bu hafta Akrep burcuna geçiş yapacak olan Venüs, 16 Kasım’a kadar seyahatini sürdürecek. İlişki yoğunluğunuz artacaktır. İlişkilerinizi tutkularınız yönlendirebilir. Libido artışı da bu dönemde normaldir. Bu dönemde ilişkiniz yoksa her an bir ilişki içine girebilirsiniz. İlgilendiğiniz kişilerin içe dönük kendi dünyasında yaşayan kişilerin olması da normaldir. Bu dönemde yurt dışı ve kariyerle ilgili can sıkıcı olaylarla da karşılaşabilirsiniz.

 


İkizler Burcu

Bu hafta Akrep burcuna geçiş yapacak olan Venüs, 16 Kasım’a kadar seyahatini sürdürecek. Bu seyahat ile birlikte iş hayatınızda sizi mutlu edecek gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla iyi diyaloglar geliştirip iş ortamınızı daha efektif hale getirebilirsiniz. Ayrıca bu hafta özel yaşantınızla ilgili sıkıntılar da ortaya çıkabilir. Bir kaç önemli karar vermek zorunda kalabilirsiniz.

 

 

 

Yengeç Burcu

Bu hafta Akrep burcuna geçiş yapacak olan Venüs, 16 Kasım’a kadar seyahatini sürdürecek. Özel hayatınızda yoğun duygular içine girebilirsiniz. Kıskançlıklar, tutku dolu olaylar ortaya çıkabilir. Bu süreçte yatırım planları yapabilir, kripto veya döviz gibi yatırımlara yönelebilirsiniz. Ayrıca bu dönem yaratıcılığınızın yukarılara çıkacağı bir dönemdir. Yeni hobiler edinebilir, veya sizi rahatlatacak yeni yollar deneyebilirsiniz. 

 


Aslan Burcu

Bu hafta Akrep burcuna geçiş yapacak olan Venüs, 16 Kasım’a kadar seyahatini sürdürecek. Bu dönemde kendinizi dekorasyon, yenilik gibi alanlara yönlendirebilirsiniz. Yeni hobiler edinebilir ve mental sağlığınız için eyleme geçebilirsiniz. Bu dönemi evde huzuru yakalama dönemi olarak adlandırabiliriz. İş hayatınızda ufak tefek sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz.

 


Başak Burcu

Bu hafta Akrep burcuna geçiş yapacak olan Venüs, 16 Kasım’a kadar seyahatini sürdürecek. Ev işlerine hobilerinize önem verebileceğiniz bir dönem olarak adlandırabiliriz. Kendinizde yeni yetenekler keşfedebilir, yeni hobilerinizi mental rahatlığınız için kullanabilirsiniz. Ayrıca bu dönemde maddi işlerden uzak durmakta fayda var. Borç alıp vermek, yatırım yapmak için doğru zaman diliminde değilsiniz.

 


Terazi Burcu

Bu hafta Akrep burcuna geçiş yapacak olan Venüs, 16 Kasım’a kadar seyahatini sürdürecek. Size iyi gelecek keyifli ve motivasyon içeren işlere para harcayabilir, mental olarak rahat hissetmenizin temellerini atabilirsiniz. Ayrıca bu dönemde ödemelerinizle ilgili birkaç sıkıntı da yaşabilirsiniz. Ödemeleri planlamak, gelir gider dengenize göz atmak iyi olacaktır.

 


Akrep Burcu

Bu hafta Akrep burcuna geçiş yapacak olan Venüs, 16 Kasım’a kadar seyahatini sürdürecek. Aşk hayatınız son hızlıyla güzellikler getirmeye devam ediyor. İlişki anlamında ne istediğinizi ve nelere ihtiyacınız olduğunu daha net anlayacağınız bir döneme giriyorsunuz. Partnerinizin ve sizin isteklerinin başrol oynayacağı bir zaman dilimindesiniz. Ayrıca kısa seyahatler de size iyi gelecektir.

 

 

 

Yay Burcu

Bu hafta Akrep burcuna geçiş yapacak olan Venüs, 16 Kasım’a kadar seyahatini sürdürecek. Ufak tefek sıkıntıların baş göstereceği bir döneme giriyorsunuz. Maddi olarak harcamalarınıza son derece dikkat edin ve boşa para harcamamaya çalışın. Özellikle sağlık anlamında elinizdeki paraya ihtiyacınız olabilir. Genital bölgeye özellikle dikkat edin. Ayrıca sosyal çevrenizle de aranızda maddi diyalog sıkıntıları çıkabilir.

 


Oğlak Burcu

Bu hafta Akrep burcuna geçiş yapacak olan Venüs, 16 Kasım’a kadar seyahatini sürdürecek. Hareketli ve sosyal bir döneme giriş yaptık. Enerjiniz tavan ve mutlusunuz. Tüm bu mutluluğunuzu dostlarınız ve sevdiklerinizle paylaşmaktan çekinmeyin. Sosyalleşin ve keyiflenin. Bu dönemde bir çok organizasyon ve davetin aranılan ismi olacaksınız. Işıl ışıl parlıyorsunuz.

 

 

Kova Burcu

Bu hafta Akrep burcuna geçiş yapacak olan Venüs, 16 Kasım’a kadar seyahatini sürdürecek. Bu dönemde kariyer anlamında adımlar atarken çalışma hayatınız özel hayatınıza kayabilir. Birlikte iş yaptığınız kişilerle duygusal ilişkiler içinde bulunabilirsiniz. Bu dönemde ayrıca giyim kuşam gibi konulara daha da özen gösterebilirsiniz. 

 


Balık Burcu

Bu hafta Akrep burcuna geçiş yapacak olan Venüs, 16 Kasım’a kadar seyahatini sürdürecek. Bu dönemde gezmek, yeni yerler görüp yeni şeyler öğrenmek size çok iyi gelecektir. Hayatınızda kimse yoksa duygusal anlamda bir yakınlaşma da olabilir. Yeni insanlar yeni duygular demektir. Siz hepsine açıksınız. Fakat planlama ve maddi konulara dikkat etmelisiniz. Borç harç işlerine girmek bu dönemde sizin için iyi olmayacaktır.