KOÇ Burcu

Koç Burçları bu hafta daha çok maddi konularda dengesizlik yaşayacak. Gelir gider dengesini ayarlamakta zorlanabilirsiniz. Bu hafta harcamalara dikkat etmekte, kredi kartı gibi harcama yöntemlerine ekstra dikkat etmek gerekir. Hafta sonuna doğru harcamalarınız canınızı sıkabilir. Bu yüzden kendinize maliyetsiz ve sizi mutlu edecek hobiler bulmaya çalışın. Yürüyüşe çıkmak iyi gelecektir.

 


BOĞA Burcu

Bu hafta Boğa Burçları kimlikleri üzerinden çelişkiler yaşayacak. Bunca senedir inşa ettiğiniz karakteriniz, alışkanlıklarınız ve özellikleriniz çevrenizde sizin istediğiniz şekilde karşılık bulamayabilir. Bu gerçeklerle yüzleşebilirsiniz. Ayrıca bu dönemde en çok sinirleriniz yıpranacaktır. Olayları sakince çözüp diyalogları uzlaşmacı şekilde yapmaya gayret gösterin.

 


İKİZLER Burcu

Kontrol altına alamayacağınız şeyler için acı çekmeyi acilen bırakmalısınız. Kontrol dışı gelişen olaylara karşı bağışıklık kazanmalı ve hayatınızı bu kadar derinden etkilemesine izin vermeyin. Bu hafta yönetici gezegeniz Merkür size iletişim ve kendinizi ifade edebildiğiniz beceriler ile gelecek. Ayrıca bu dönemde anlamında bir adım atabilirsiniz. Yine de çok fazla ve kontrolünüz dışındaki olayların sorumluluğu altına girmeyin.

 


YENGEÇ Burcu

Bu hafta Yengeç Burçları bir çok fırsatla karşılaşacak. Bu fırsatları değerlendirmek ya da değerlendirmemek sizin elinizde, fakat bu fırsatlar birden karar verilecek hemen olacak olaylar olmayacak. Zamana yayıp enine boyuna düşünüp karar almakta fayda var. Ani verilen kararlar hayatınızı tamamıyla etkileyeceği gibi, sinir sisteminizi de yıpratabilir.

 


ASLAN Burcu

Bu hafta Aslan Burçları için kariyer anlamında bir zirve noktası diyebiliriz. Yıllarca sürdüğünüz kariyeriniz artık düşündüğünüz noktaya gelebilir. Bundan sonrası değişim gerektirecektir. Değişecek ve gelişeceksiniz. Karar alma noktasında aceleci olmamaya, işiniz her ne olursa olsun terfiler ve başarıya hazır olun. Bu dönemde sakin kafayla düşünmek sizin için çok iyi olacaktır. Meditasyon veya sizi rahatlatan aktivitelere yönlenmekte fayda var.

 


BAŞAK Burcu

Başak Burcu için bu haftayı uyanış dönemi olarak adlandırabiliriz. Şimdiye kadar yaptığınız bireysel öğretiler ve hayallerinize bir adım daha yaklaşacak hamleleri bu hafta uygulayabilirsiniz. Seyahat, kariyer ve yurt dışı noktasında ufak ufak fırsatlar çıkabilir. Ruhsal halinizi yükseklerde tutmaya, ufak şeyleri bu kadar kendinize dert etmemeye dikkat edin. 

 

 

TERAZİ Burcu

Bu hafta hayatınızı ve sizi etkileyen hangi sorumluluk varsa onlardan kurtulma haftası, sizi engelleyen her ne sorumluluğunuz varsa bunları sorgulamanın tam sırası. Yüklerden kurtulmak için çok ideal bir zamandasınız. Yükleri attıktan sonra daha hızlı şekilde kariyer hedeflerinize odaklanabilirsiniz. Sonrasında karşınıza güzel fırsatlar da çıkacaktır.

 


AKREP Burcu

Çalışmalarınız ve sosyal çevrenizde büyük değişiklikler yapmaya hazırlıklı olun. Bu değişikliği olumlu ve olumsuz ele alabiliriz. Dostlarınızdan uzaklaşabilir, bu dönemde biraz yalnızlaşabilirsiniz. Çalıştığınız projelerin nihayete ermesi için bu hafta atacağınız adımlar çok etkili olacaktır. Bu dönemde ruhunuza iyi gelecek hobilerinize yönelmek sizin için faydalı olacaktır.

 

YAY Burcu

Yay Burçları bu hafta günlük yaşantıları ve kariyer hayatında bazı sarsıntılar yaşayabilir. Son dönemde sadece günlük yaşantı ve kariyerinize odaklanmanız sizi diğer alanlardan soyutladı. Geri plana attıklarınız bu durumdan yeterince şikayetçi olmasa da köklü değişiklikler yapmanın tam sırası. Hayat sadece yaşamak ve işe gitmekten ibaret değil. Dostluk ve aile ilişkileriyle haşır neşir olacağınız bir hafta sizleri bekliyor.

 


OĞLAK Burcu

Sonunda uğrunda çabaladığınız ne varsa nihayete erme zamanı geldi. Bu hafta çabalarınızın karşılığını alacak ve nihayete ereceksiniz. Ayrıca yeni şeylerin peşinden gitmek de artık sizin için daha kolay olacak. Yapmak isteyipte yapamadığınız ne varsa heybenizden çıkarmanın tam sırası. Güzel günler sizi bekliyor. 

 


KOVA Burcu

Bu hafta sizin için temel değişiklikler haftası desek yalan olmaz. Ailenizde, akrabalarınızda ve dostlarınızda temel değişiklikler gözlemlenebilir. Bu süreçte aile içi anlaşmazlıklar ve özel konular fazlasıyla meydana dökülebilir. Bu dönemi sakin ve uygun diyaloglarla atlatabilirsiniz. Unutmayın sinir ve stres bu hafta yakanıza çok fazla yapışacak. Sakinliğinizi koruyun.

 


BALIK Burcu

Balık Burçları için romantizm yüklü bir hafta geliyor. Yeni insanlarla tanışabilir, ya da tanıdığınız insanlarla ilişkinizi bir adım ileri taşıyabilirsiniz. Önyargıları bir kenara bırakıp bu dönemde daha çok duygularla hareket etmekte fayda var. Şans sizden yana, kendinizi ifade gücünüz sosyal ilişkiler konusuna başlı başına etki edecektir.