KOÇ Burcu

Bu hafta ay tutulması Akrep burcunda meydana gelirken bu tutulmaya Satürn’ün ser bir etkileşimi olacak. Bu dönemde Koç burçları için mali konular ön plana çıkacaktır. Kredi, borç, alacak, prim, maaş ve burs gibi konular gündeminizi meşgul edebilir. Mali işlerde sorumluluklar kat be kat artarken bu konuları düzene sokmak kolay olmayabilir. Ayrıca sosyal çevrenizdeki yakınlarınızla diyalog problemleri yaşayabilir ve ortak noktayı bulamayabilirsiniz. Bu dönemde daha uzlaşıcı olmak size fayda sağlayacaktır.

 

BOĞA Burcu

Akrep burcunda meydana gelecek ay tutulması Boğa burçları için daha çok sosyal çevrede etkisini gösterecek. Sosyal çevrenizdeki olaylar ve kişilere karşı tavırlar ortaya çıkabilir. Bu dönemde evlilik, arkadaşlık ve ortaklık anlamında diyalog problemleri yaşayabilir ve yanlış anlaşılabilirsiniz. Dostlarınıza ve yakınlarınıza karşı sorumluluklarınızın fazlalaşması da bu dönem için çok olası bir durum. Bu dönemde giden bir ortaklık ya da dostluğa son verebilirsiniz. Özellikle taşınmaz alımlarında ve kredilerde zorluk yaşanabilir. Yatırım için daha uygun bir zamanı beklemekle beraber sevdikleriniz ile bu konularda tartışmalar yaşayabilirsiniz. 

 

İKİZLER Burcu

Bu hafta ay tutulması Akrep burcunda meydana gelirken bu tutulmanın İkizler burcuna etkisi sağlık sıhhat ve genel olarak iş konularında olacak. Hem sağlık hem de iş konularında belirli sıkıntılar yaşabilirsiniz. Sağlıkla ilgili sıkıntılar genital ve üreme hastalıkları olabilir. Bu dönemde bağırsak kaynaklı problemler de baş gösterebilir, sağlıklı beslenmeye ve bol bol vitamin almaya çok dikkat edilmesi gerekir. İş konusunda ise memnuniyetsiz müşteriler, zorlayan amirler, bitmeyen mesailer ile uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Bu dönemde kendinizi kapana kısılmış gibi hissedebilirsiniz. Her adımı temkinli atmakta fayda var.

 

YENGEÇ Burcu

Akrep burcunda meydana gelecek ay tutulması Yengeç burçlarına daha çok ailevi ve maddi konularda yansıyacaktır. Aile hayatınız ve yatırımlarınızla ilgili sıkıntılar yaşabilir, bu sıkıntıları yönetmek zorunda kalabilirsiniz. Bu dönemde maddi işler istediğiniz gibi gitmeyebilir. Gelir gider dengesine çok dikkat etmelisiniz. Ayrıca borsa, kripto para gibi yatırımlardan uzak durmakta fayda var. Birden gündeminiz değişebilir ve belirli pişmanlıklar yaşabilirsiniz. 

 

ASLAN Burcu

Bu hafta ay tutulması Akrep burcunda meydana gelirken bu tutulmanın Aslan burcuna etkisi maddi olacaktır. Yatırım ve gayrimenkullerle ilgili sıkıntılar baş gösterebilir. Bu dönemde harcamalarınıza çok dikkat etmeniz gerekebilir. Ailevi konularda da işler istediğiniz gibi gitmeyebilir. Bu dönemi sorumluluk ve sıkıntı dönemi olarak adlandırabiliriz. Her alanda sorumluluklarınızın artması gözlemlenebilir. Bu dönemi sakin ve kalp kırmadan atlatmalısınız. 

 

BAŞAK Burcu

Akrep burcunda meydana gelecek ay tutulmasının Başak burçlarına etkisi bir çok farklı koldan olacaktır. Sosyal çevre, aile, eğitim, dijital alanlar ve iş hayatı konusunda önemli sıkıntılarla burun buruna gelebilirsiniz. Bu dönemde sakin kalmak ve sağlıklı diyalog kurmak sizin için iyi olacaktır. İş hayatında kendinize koyduğunuz hedeflerinize ara verip bu dönemi daha sakin ve odaklı geçirmelisiniz. Sağlık sıhhat konusunda kalbinize ve kan dolaşımınıza özen göstermeniz gerekebilir. 

 

TERAZİ Burcu

Bu hafta ay tutulması Akrep burcunda meydana gelirken bu tutulmanın Aslan burcuna etkisi parasal konularda olacaktır. Nakit para, kredi kartı borçları, kripto para, maddi olan her işlemde iki kez düşünüp hareket etmelisiniz. Bu dönemde çok önemli sıkıntıların üstesinden gelmek zorunda kalabilirsiniz. Ayrıca bu dönemi tam bir sorumluluk dönemi olarak adlandırabiliriz. Maddi konular ve aile hayatında sorumluluklar alabilirsiniz. Risk almak ve yeni yatırımlar yapmak için uygun bir dönemde değilsiniz.

 

AKREP Burcu

Akrep burcunda meydana gelecek ay tutulmasının Akrep burçlarına etkisi fiziksel olacaktır, fiziki anlamda farklılıklar yapabileceğiniz bir dönemdesiniz. Beden ve sağlığı etkileyecek olan bu dönemde yaşantınıza ve hayatınıza dair sıkıntıları yönetmek zorunda kalabilir, boğulmuş hissedebilirsiniz. Yeni yatırımlar ve gayrimenkul konularında önünüze engeller çıkabilir, bu konularda hassas davranarak ilerlemekte fayda var. Akrep burcu bu dönemde her ne kadar özgürce hareket etmek istese de koşullar buna müsade etmeyebilir. 

 

YAY Burcu

Bu hafta ay tutulması Akrep burcunda meydana gelirken bu tutulmanın Yay burcuna etkisi ruhsal ve içsel olarak yansıyacaktır. Bu dönemde kendinizi iyi hissetmeyebilir, sıkıntılar ve ağrılar çekebilirsiniz. Ruhsal sağlığınıza bedensel sağlığınız kadar dikkat etmeli ve stresten uzak durmaya gayret etmelisiniz. Bu dönemde sizinle bağlantılı veya bağlantısız bir çok sıkıntıları yönetmek zorunda kalabilirsiniz. 

 

OĞLAK Burcu

Akrep burcunda meydana gelecek ay tutulmasının Oğlak burçlarına etkisi sosyal çevre üzerinden olacaktır. Arkadaş ve dostlarınızla kurduğunuz diyaloglarda sıkıntılar yaşabilirsiniz. Bu dönemde daha sakin ve yapıcı bir tavırda olmak sizin için daha iyi olacaktır. Dostlarınıza ve arkadaşlarınıza şüpheci yaklaşabilir, yalancılığa varan ithamlarda bulunabilirsiniz. Bu krizler sosyal ilişkiler çevresinde dönse de maddi konularda da bir o kadar dikkatli olmalısınız. Harcamalarınızı dikkatli yapmak bu dönemde faydalı olacaktır. 

 

KOVA Burcu

Bu hafta ay tutulması Akrep burcunda meydana gelirken bu tutulmanın Kova burcuna etkisi yaşam ve iş hayatı üzerinden olacaktır. Hedefleriniz doğrultusunda sıkıntılar yaşabilir, belirli belirsiz düşüncelerle yolunuzdan sapabilirsiniz. Zorunluluklar ve aslında yapmak istediğiniz eylemler arasında seçimler yapmak durumunda kalabilirsiniz. İş hayatında yeni sorumluluklar alabilir, fazla mesai ile uğraşabilirsiniz. Bu dönemi sıkı çalışarak ve sağlam bir psikoloji ile atlatabilirsiniz.

 

BALIK Burcu

Akrep burcunda meydana gelecek ay tutulmasının Balık burçlarına etkisi bir çok farklı ve birbirinden bağımsız konuda olacaktır. Bir çok krizle aynı anda uğraşmanız gerekebilir, hukuki konular, aile hayatı, yatırımlar, seyahatler gibi konularda sıkıntılar yaşabilirsiniz. İş hayatında da dikkatli olmakta fayda var. Bu dönem kriz olarak görünse de şahsi yetenek ve düşüncelerinizi geliştirmek için bir seyahate de çıkabilirsiniz. Bu dönem alışık olduğunuz yerleşim yerini değiştirmek, taşınmak için uygun olmayabilir.