Koç Burcu: Pazartesi günü oluşan dolunay parasal alanlarınızda etki gösteriyor. Parayla bağlantılı konuları çözüme kavuşturacaksınız. Ancak elini çok açık tutmamakta fayda var. Özellikle yakın çevrenizden borç alıp vermemeye dikkat etmelisiniz. Seyahat, eğitim, medya ve yurtdışı bağlantılı işlerinizde temkinli olmalı ve gerçeklikten uzaklaşmadan adımlar atmaya çalışmalısınız. İletişim trafiğinizin bol bol artacağı bir haftadasınız. Özellikle güncel süreçte yoğun duygular beslediğiniz fakat ilişki anlamında ilerleyemediğiniz bir kişiyle iletişiminiz tekrar kuvvetlenebilir. 

Boğa Burcu: Pazartesi oluşan dolunay ile beraber özel hayatınızda önemli kararlar alabilirsiniz. Sizin burcunda gerçekleşen bu dolunay etkisiyle her zamankinden daha çok baskı altında hissedebilirsiniz. Bu duyguya çok kapılmayıp çabalamaya devam ettiğiniz takdirde oldukça başarılı ve maddi anlamda şanslı bir hafta sizleri karşılamakta. Önemli iş teklifleri alabilir, kariyerinizde veya eğitim hayatınızda kendinizi gösteren adımlar atabilirsiniz. Aşk hayatınızda romantizm yükseliyor. Tutulmanın etkisiyle ilişkinizde önemli konuşmalar yapabilir radikal kararlar alabilirsiniz. 

İkizler Burcu: Pazartesi günü oluşan dolunay sizin kadersel alanlarınızda gerçekleşiyor. Beklenmedik haberler alabilir, kontrolünüz dışında olaylar gerçekleşebilir. Ayrıca bir kişi veya bir konu hakkında saklanan sırrı öğrenebilirsiniz. Arka planda dönen işler ve olaylar ortaya çıkabilir. Gizli meselelerin ortaya dökülmesini bir gerilim olarak düşünmek yerine sonuç noktasına odaklanmalısınız. Bu hafta huzursuz hissedip yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Salı gününden itibaren Ay sizin burcunuzda hareket edecek. Olayları yanlış anlamadığınıza, ayrılmak gibi ani kararlar vermemeye dikkat etmelisiniz.

Yengeç Burcu: Bu pazartesi oluşan dolunay sosyal çevre ve arkadaş ilişkilerinizde etki gösterecek.  Yakın çevrenizdeki kişiler arasında kendinizi anlatma zorluğu çekebilir, birtakım mücadelelere girebilirsiniz. Sosyal çevrenizle ilgili bitişler yaşanabilir.  Bir süredir ikili ilişkiler anlamında yaşadığınız umutsuzluk, Venüs’ün Oğlak burcuna geçmesi ile olumlu yönde ilerleme alacak. Bir barışma kararı alabilir veya aklınızdaki kişiden beklediğiniz adımı alabilirsiniz. Bu hafta yapacağınız işlerde, alacağınız kararlarda veya imzalayacağınız şeylerde ekstra dikkatli olmalısınız.

Aslan Burcu: Bu pazartesi oluşan dolunay kariyerinizle ilgili konularda bir takım iniş çıkışları karşınıza getirebilir. Kendi bildiğinizi okumak isteyebilirsiniz bu da sizi zor duruma sokabilir. Ev ve aile hayatınızda üzerinize fazla sorumluluklar yüklenebilir ve uzun sürmeyecek gerginlikler yaşayabilirsiniz. Tüm bunlar bu hafta sizi stres altında hissettirebilir. Arkadaşlarınızla vakit geçirmek, sosyal hayata karışmak sizi daha iyi hissettirecek. İlişkisi olan Aslan burçları bu hafta sevdiğiniz insanla beraber keyif verici bir plan yapabilirsiniz. Kısa seyahatler gerçekleştirebilirsiniz. Bekar aslan burçları ise bir süredir uzaktan izlediğiniz, ilgi duyduğunuz kişi ile ilgili yakın zamanda iletişime geçebilirsiniz.

Başak Burcu: Bu pazartesi oluşan dolunay sizin dokuzuncu hanenizde gerçekleşiyor. Bu da eğitim hayatınız, medya, yurtdışı konuları, seyahat gibi konularında hareketlilik yaratabilir. Önemli kararlar alabilirsiniz. Uzaktan akrabalarınız ile ilgili bir konuda sinirinizi bozan bir durum yaşayabilir isyan edebilirsiniz. Bu hafta Başak burçlarının aşk hayatında da olumlu havalar hâkim. Sorumluluk duygunuz arttıkça aşkın olumlu sonuçlarını da alıyorsunuz. Bekar Başaklar ise duygularınızdan emin olmadan bir ilişkiye başlamak iki taraf için de pişmanlık yaşatabilir. Acele etmemelisiniz.

Terazi Burcu: Bu pazartesi oluşan dolunay sizin ve partnerinizin para alanında gerçekleşecek. Beklemediğiniz unuttuğunuz bir para, borç, vasiyet, mal bölümü, alım satım gibi konular gündeminizde olabilir. Ortaklıkla yapılan her işe temkinli davranmakta fayda var. Bir süredir mesafe ve iletişim kopukluğu yaşadığınız bir kişiden haber alabilirsiniz. Kendi değerinizi ve sahip olduklarınızın değerini bilerek bu konuda birtakım adımlar atabilirsiniz. Aşk konularında rutin bir hafta.

Akrep Burcu:  Bu pazartesi oluşan dolunay ile Kasım ayı sizin için önem kazanıyor. İnatlaşmalardan ve takıntılardan sıyrılmanız ilişkinizi güçlendirecek. Aşkta şanslı döneminiz. Ekonomik anlamda yüzünüz gülecek, askıda olan bir işiniz güzel sonuçlanabilir. Venüs ve Neptün üçgeni ile yetenekleriniz ve emek verdiğiniz konularla ilgili maddi dönüşler alabilirsiniz. Sosyalleşeceğiniz bir haftadasınız. Duygusal anlamda itiraflar alabilirsiniz. Saklı olan sırlar ortaya çıkabilir.

Yay Burcu: Bu pazartesi oluşan dolunay; iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda etkili olacak. Genel sağlık düzeninizi, beslenmenizi, rutinlerinizi değiştirecek bazı kararlar alabilirsiniz. Bu hafta iş hayatınızda yoğun stres altında hissedebilirsiniz. Karşılaştığınız durumlara karşı dengeli yaklaşmalı, sakin kalmalı ve sağlığınızı korumalısınız. Çalışma koşullarınız değişebilir yeni iş imkanları gündeme gelebilir. Ekonomik anlamda sizi mutlu edecek durumlar mevcut. Özel hayatınızda baskı hissedebilir ve uzun zamandır sizi yoran kişiden uzaklaşabilirsiniz. Bu hafta manipülatif yaklaşımlarla karşı dikkatli olmalısınız.

Oğlak Burcu: Bu pazartesi oluşan dolunay aşk hayatınızda etkili olacak.  Ani ve beklenmedik bir aşk duygusu hayatınıza yerleşebilir. Yeni romantik bir aşka başlayabilirsiniz. Flörtlere açık bir haftadasınız. Eğitimden yana şanslı bir haftadasınız. Sınav sonucu gibi eğitiminiz ile ilgili beklediğiniz bir haber olumlu sonuçlanacak. Ev ve aile işlerine odaklanabilirsiniz. Çocuğu olan Oğlak burçları çocukları ile gerginlik içerisine girebilir.

Kova Burcu: Bu pazartesi oluşan dolunay, ev, aile ve yuva alanlarınızı etkiliyor. Geçmişimizle, ailenizle ilgili konularda duygusal bir yüzleşme içerisine girebilirsiniz. Aile ve ev konularında gerginlikler yaşanabilir. Küçük bir konu bir anda büyüyüp sorun yaratabilir. Sakin olmalı ve kırıcı laflardan kaçınmalısınız. Bu durum kariyeriniz veya eğitim hayatınız ile ilgili bazı durumları aksatabilir. Aşkta ve sevdiklerinizle olan ilişkinizde daha sabırlı olmanız gereken bir haftadasınız.

Balık Burcu:  Bu pazartesi oluşan dolunay sizlerin üçüncü evinde yer alıyor. Bu durum özellikle iletişim alanınızda hassas olacağınız birkaç gün geçirmenize sebep olabilir. Kardeşler, ziyaretler, eğitsel uğraşlar, yurtdışı bağlantılı işlerde hareketlenmeler ve tamamlanmalar gündeme gelebilir. Bu hafta hiç tahmin etmediğiniz insanların desteğini alabilirsiniz. Aynı şekilde bu dönem yeni insanlarla tanışabilir ve bu insanlar aracılığıyla hayatınızda beklenmedik kapılar aranabilir. Aşk hayatınızda başkalarının söylediği şeylere kulak asmamalı ve çevrenize göre hareket etmemelisiniz. Duygu ve düşünceleriniz çabuk etkilenebilir.  Biraz sabır ile sevdiğiniz kişi ile yaşadığınız iletişimsizliğinizin biterek kendinizi daha rahat ifade ettiğiniz bir sürece gireceksiniz.