KOÇ

14 Haziran’da Yay burcunun başrolde olacağı dolunay, Koç burçlarının gündemine genel olarak yabancılar ve yurtdışı bağlantılarını taşıyacak. Bunun dışında medyatik konular, satış, pazarlama ve yurtdışı bağlantılı işler sizi fazlasıyla meşgul edebilir. Bu hafta kontrolünüz dışında gelişebilecek olaylar ve arkanızdan çevrilen işler size birtakım zorluklar yaratabilir. İstemsizce kabullenmek zorunda kalacağınız bazı durumlar gelişebilir. Hayal kırıkları yaşayabilirsiniz, bu konuda elinizden geldiğince dikkatli olmalısınız. 

 

BOĞA

Yay burcunda gerçekleşecek dolunay Boğa burçlarının gündemini finansal konular ile dolduruyor. Özellikle bu hafta borç vermek, kefil olmak gibi konularda çok dikkatli olmalısınız. Kandırılma, yanlış anlaşılma kaynaklı finansal konularda hayal kırıklığı yaşamanız söz konusu olabilir. Ödemeler, borçlar, miras ile ilgili konularda dalgınlıkla hatalı işlemler yapılabilir. Bu nedenle bu konularda aksiyon almamanız lehinize olabilir. 

 

İKİZLER

İkizler burcu bu dolunayda ikili ilişkiler ve ortaklıklar açısından çok dikkatli olmalı. Yanlış anlaşılmalar, kafa karışıklıkları, doğruyla yanlışı ayırt edebilmek ve karar verebilmek bu hafta sizleri zorlayabilir. Kesin kararlar almak yerine bu haftayı daha sakin geçirmeye özen göstermeniz lehinize olacaktır. Yeni ortaklıklar ve ilişkiler kurmaya pek elverişli bir hafta olmadığı için objektifliğine güvendiğiniz insanlardan yardım isteyebilirsiniz. 

 

YENGEÇ

Yay burcu dolunayı Yengeç burçlarına özellikle sağlık ve iş konularında dikkatli olmayı öğütlüyor. Sağlığınıza ekstra özen göstermeniz gereken bir haftadasınız. Aynı şekilde iş konularında da gerçekçi olmayan hedefler koymanız bu konularda çabuk kandırılmanıza, hayal kırıklıkları yaşamanıza sebep olabilir. Tabi ki hedefleriniz doğrultusunda her türlü adımı atmak isteyeceksiniz fakat kimlerle ortaklık kurduğunuza dikkat etmeli ve gerçekçi adımlar attığınıza emin olmalısınız. 

 

ASLAN

Özellikle yalnız Aslan burçları bu dolunayın etkisiyle hem özel hem de iş hayatında hayal kırıklıkları yaşayabilir. Özel hayatınızda bu hafta tanışabileceğiniz kişilerde aşkı bulduğunuzu zannedebilirsiniz, kendinizi kandırmamaya dikkat edin. Finansal konular, yatırımlar, borçlar, ödemeler, vergi ve bankacılık konularında kafa karışıklıkları yaşayabilir ve önünüzü görmekte zorlanabilirsiniz. Her türlü finansal konuda adımlarınızı atarken dikkatli olmanız yaşanabilecek hayal kırıklıkları ve kayıpları azaltabilir. 

 

BAŞAK

Yay burcunda gerçekleşecek dolunay Başak burçlarının gündemine ev, aile, gayrimenkul ve ikili ilişkilerle ilgili konuları getiriyor. Bu hafta evinizde tadilat, bakım-onarım işleriyle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Fakat işler planladığınız gibi gitmeyebilir, hesapladığınız sürede bitmeyebilir. Ev almak, yer değiştirmek gibi taşınma konularında adım atmak isteyebilirsiniz. Bu gibi konularda ani kararlar almamaya ve adım atmamaya çalışmalısınız. Aksi takdirde kandırılmalara açık bir hale gelebilirsiniz. İkili ilişkiler ve ortaklıklarda ise büyük beklentiler içerisine girmemeye çalışmanız, hayal kırıklığı yaşama ihtimalinizi düşürecektir. 

 

TERAZİ

Terazi burçları bu hafta dolunayın etkisiyle eğitim, ikili ilişkiler, yakın çevre ve iletişim konularıyla oldukça meşgul olacak. Bir heves yeni bir eğitime başlamak isteyebilirsiniz, fakat devamını getirmekte zorlanma ihtimaliniz oldukça yüksek görünüyor. Bu dönemde kafanızı toparlamak için güzel bir tatil zihninize çok iyi gelebilir. İş konusunda ise adım adım ilerlemekte fayda var. İyice düşünüp sağlam adımlar atmak hem zihninizi amaçsız işlere yormamanızı hem de kariyer noktasında önemli adımlar atmanızı sağlayabilir. 

 

AKREP

Yay burcunda gerçekleşecek dolunay Akrep burçlarının gündemine daha çok kazanç konularında yansıyacak. Bu dönemde kazancınızı arttırmak ilk hedefiniz olsa da, her işin içinde olma arzusu sizi zarara uğratabilir. Adımlarımızı daha net ve tutarlı atmakta fayda var. Sevdiklerinizle ve arkadaşlarınızla yapacağınız ortaklıklara iki kez düşünerek girmenizde fayda var. Ayrıca bu dönemde iletişim konusunda ekstra dikkat etmelisiniz, insanlar söylemlerinize alınabilir hatta ilişkileriniz kopma noktasına gelebilir. 

 

YAY

14 Haziran’da Yay burcunun başrolde olacağı dolunay, gündeminize çok güzel gelişmelerle geliyor. Bu dönemde yeni başlangıçlar yapabilir, yeni fırsatlarla karşılaşabilir, yeni bir ilişki kurabilir ve hayatınızda sizin için önemli olan şeyleri yeniden inşa edebilirsiniz. Bunların hepsini yapacak motivasyon ve enerjiyi içinizde bulacağınız bir dönemdesiniz. Fakat bu dönemde herkes sizin kadar motive olmayabilir ve belirli iletişim problemleri ortaya çıkabilir. 

 

OĞLAK

Yalnızlık ve izole bir döneme hazır mısınız? Bu haftaki tutulma ile Oğlak burçlarının yalnız kalma ihtiyacı artarken çevrenizdeki insanlardan uzaklaşabilirsiniz. Bu durum çevrenizdeki insanlar ve aileniz tarafından yanlış anlaşılabilir ve bir takım sorunlar doğurabilir. Ama bu izolasyon size çok iyi gelecek ve zamanla ilişkiler eskisi gibi olacaktır. Bu dolunayda bir terapiye ya da mental sağlığınıza iyi gelecek bir eğitime başlamak zihninize ve size çok faydalı olabilir.

 

KOVA

Kova burçları bu hafta dolunayın etkisiyle, sosyal çevre ve aile ile ilgili gelişmeler yaşayacaktır. Fakat bu dolunayı ilişkilerde çatırdama olarak da adlandırabiliriz. Bu dönemde çevrenize ve arkadaşlarınıza karşı hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Özellikle çevrenizdeki insanların sizinle ilişkilerini yönetme şeklinden rahatsızlık duyabilir ve bunu dert edebilirsiniz. Bu dönemde kendi çevrenizden uzaklaşıp daha toplumsal işlerde bulunmakta, dernekler ve toplu etkinliklerde yer almaya gayret etmekte fayda var.

 

BALIK

Bu dolunayla birlikte Balık burçlarının gündemi tamamen iş ve kariyer ile dolacak. Bu dönemde yeni bir iş, mevcut işinizdeki gelişmeler ya da hiç ummadığınız iş teklifleri gündeminizi meşgul edebilir. İnce eleyip sık dokumakta ve çevrenizdeki fikirlerine güvendiğiniz yakınlarınızdan nasihat almaktan çekinmeyin. Bu dönemde bir çok şeye kafa yorabilirsiniz fakat her şeyi mükemmel yapamazsınız.