Koç Burcu

Ertelediğiniz tüm projelerinizi meydana çıkarma zamanı. Ertelediğiniz ne varsa, tatil, iş, alım, satım hepsi için harekete geçebilecek gücü bu dönemde içinizde bulabileceksiniz. İlham geldiğini hissettiğiniz an sıkıca sarılın ve emin adımlarla yolunuza devam edin. Bu dönem Koç burçları için çok önemli bir zaman dilimi. Momentumunuzu yakalayın ve hedefe odaklanın.

 


Boğa Burcu

Romantizm dolu bir hafta sizleri bekliyor. Son zamanlardaki durgunluğunuz bu hafta romantik gelişmeler ile biraz hareketlenebilir. Eşiniz, sevgiliniz veya flörtünüzle bol bol vakit geçirecek, hafıza defterinize romantik anlar kazıyacaksınız. Bu dönemde diyalog açısından bir problem yaşamayacak, sadece keyifli zaman geçirmeye odaklanmalısınız. Evhamı bırakıp tadını çıkarın.

 


İkizler Burcu

İkizler bu hafta biraz geçmişi irdeleyecek. Eski bir sevgili, eş ya da başlamadan bitmiş bir ilişki için hala biraz kıpırtı yaşabilir, o insanla yüz yüze gelebilirsiniz. Önceki dönemde ayrılmanıza sebep olan sıkıntı her ne olursa olsun, rahat ve sorunsuz bir diyalog sizleri bekliyor. Geçmişe bakınca neden böyle olmamış diye kendinize sormayın. Anın keyfini çıkarın.

 


Yengeç Burcu

Son dönemlerde endişenin hakim olduğu yengeçler bu dönemde çözümü bulabilir. Biraz rahatlamanın ve nefes almanın zamanı gelmedi mi? Arkadaşlarınız ve yakın çevrenizle rahatlatıcı sohbet ortamları oluşturarak endişeleriniz için bir rahatlama ortamı yaratabilirsiniz. Bu dönemde nasıl hissediyorsanız konuşarak rahatlayabilirsiniz. 

 


Aslan Burcu

Aslan burcu için maddi açıdan adeta bir bolluk dönemi başlıyor. Hiç ummadığınız yerden gelen teklifler ile gelir durumunuzu arttırabilir, hatta ek işlerle karşılaşabilirsiniz. Projelere girmek, danışmanlıklar vermek ya da organizasyon işleri ile uğraşabilirsiniz. Bu dönemde fırsatları çok iyi değerlendirirken fiyatlandırma konularına ekstra özen gösterin.

 


Başak Burcu

Başak burcu için eğitim ve öğrenim zamanı. Bu dönemde yeni hobiler edinebilir, öğrenmeye aç bir şekilde yeni bir şeyler yapmayı deneyebilirsiniz. Ayrıca bu dönemde yeni keşfettiğiniz bilgilerle ışıl ışıl parlayacak yeni ufuklara yelken açacaksınız.

 


Terazi Burcu

Bizi etkileyen ve kötü hissetmemize sebep olan duyguların sebeplerini bulup halletmek için doğru bir zamandayız. Moral ve motivasyonumuzu aşağı çeken her ne olursa olsun sorunun köküne inmek için doğru bir zamandayız. Değişken ruh halleri, olumsuzluk gibi şeylerle karşılaşabilsek de her seferinde ayağa kalmayı bildik. Bu dönemde meditasyon iyi gelecektir.

 


Akrep Burcu

Her ne olursa olsun ışıl ışıl parlıyorsunuz. Olumsuzlukları bir kenara itip işlerin olumlu yönlerinden bakarak ilerlemeye devam etmelisiniz. Ortak bir iş, bir proje, yeni ufuklar hepsi sizin önünüzde serilmiş harekete geçmenizi bekliyor. Bu dönem bundan sonraki hayatınızı etkileyecek projeler yapabilirsiniz. Bol şanslar.

 


Yay Burcu

Bu hafta Yay burçları tüy gibi hafifleyecek. Sorumluluklarınız, angarya işlerinizi üzerinizden atmanın zamanı geldi. Bu dönemde yeni sorumluluklardan kaçıp biraz kendinize zaman ayırabilirsiniz. Sevdikleriniz ve sosyal çevrenizle vakit geçirmek, eğlenmek size çok iyi gelecektir. Vücudu ve zihninizi resetlemenin tam zamanı.

 

Oğlak Burcu

Kişisel zevklerin ve hobilerin tavan yapacağı bir haftaya girdiniz. Bu dönemde yeni hobiler edinmekle beraber yapmaktan keyif aldığınız her şeye yönelebilirsiniz. Yaratıcılık anlamında sınırlarınızı zorlayacağınız bir dönemdesiniz. İlhamı doğru değerlendirmeniz için elinizden geleni yapın. Rahatlamak biraz nefes almak, yeni şeyler öğrenmek, yeni hobiler edinmek size iyi gelecektir. 

 


Kova Burcu

Kova burcu bu hafta çok fazla fedakarlık görecek. Sevdikleriniz, arkadaşlarınız veya sosyal çevrenizin yardımlarını geri çevirmemek sizin bir süre daha rahat etmenizi sağlayabilir. Etrafınızdaki sizi seven insanların yardımlarını bir acizlik olarak görmeyi bırakmalısınız. Ödemeler, alım satımlar, kiralar gibi kalemlerde çevrenizden destek göreceksiniz.

 


Balık Burcu

Kafanızda kurduğunuz olayların aslında umduğunuz kadar kötü olmadığı ile yüzleşeceğiniz bir hafta sizleri bekliyor. İş ortağınız ya da partnerinizle yapmanız gereken konuşmaları ertelemeyin. Uygun kelimeler seçildiğinde aslında konuşmanın bir kaos ortamı değil, olumlu sonuçlar getireceğini göreceksiniz.