Koç

Koç burçları bu hafta sosyal ilişkileri açısından oldukça şanslı olacak. Geçmişten gelen pek çok sorunu sevdiklerinizle konuşarak aşabilirsiniz. Ancak bu konuşmalarda geçmişe çok takılmamaya ve moralinizin bozulmasına izin vermemelisiniz. Sorunlardan ziyade çözüme odaklanmak isteyebilirsiniz.

 

Boğa

Bu hafta gündeminizde para olacak. Maddi açıdan çok şanslı günler yaşayabilirsiniz. Beklediğiniz veya beklemediğiniz para akışları sizi mutlu edecek. Fakat bu para akışıyla gelen rahatlık gereksiz harcama yapmanıza sebep olabilir. Harcamalara dikkat etmelisiniz. 

 

İkizler

Bu hafta ikizler için özellikle kariyer ve aşk açısından şanslı bir hafta. Kariyerinizde sürpriz gelişmeler olabilir, bazılarından pek hoşlanmasanız bile büyük resimde her şey daha iyiye evrilecektir. Aşk açısından ise etrafınıza daha dikkatli bakmanızda fayda var. Sürpriz aşklar ortaya çıkabilir.

 

Yengeç

Bu hafta yengeçler yeni projeler üretmek için çalışmalara başlıyor. Yeni fikirler, projeler için oldukça verimli bir dönem olmasına rağmen özellikle yatırımlar için uygun bir hafta değil. Bu nedenle fikir ve projelerinizi bu hafta sadece planlamaya bakın. Maddi açıdan sizi zorlayacak yatırımlar için ani kararlar almamalısınız. Gayrimenkul konularında şanslısınız.

 

Aslan

Aslan burçları bu hafta pek çok iş halledebilir. Özellikle bir takım başvurular, devlet dairelerinde çözüme kavuşturulması gereken işler ön planda olacaktır. Çıkabilecek aksiliklere karşı hazırlıklı olmanız gereken bir haftadasınız. Aksiliklere fazla takılmadan işinizi bitirmeye odaklanmalısınız.

 

Başak

Başak burçları bu hafta iş arkadaşları ile yakınlaşıyor. Aranızda mesafe olan ve yeterince tanımadığınız iş arkadaşlarınızla sıkı bağlar kurabilirsiniz. Ancak yine de dikkatli olmalısınız. Bir anda tüm kartlarınızı açmamalısınız. Bu hafta verdiğiniz sırlara dikkat edin. 

 

Terazi

Terazi burçları için bu hafta aşk haftası. Beraber olduğunuz kişiyle huzurlu ve keyif dolu bir haftanın eşiğindesiniz. Bu keyifli haftayı geçirirken özellikle iş arkadaşlarınızla paylaştıklarınıza dikkat etmenizde fayda var. Kimlere güvendiğiniz konusunda ince eleyip sık dokumalısınız.

 

Akrep

Akrep burçlarının kafası bu hafta ilişkiler konusunda karışabilir. Özellikle yakın çevre ile ilişkinizde belirsizlikler yaşayabilirsiniz. Bu konuda gereksiz konuşmalara girmemeye dikkat etmelisiniz. Maddi konularda ise yapacağınız harcamaları iki kez düşünmelisiniz, acil olmayan harcamaları bekletmenizde fayda olabilir. 

 

Yay

Bu hafta özellikle aile ile olan ilişkileri kontrol etmekte sıkıntı yaşayabilirsiniz. Ailenizle gerginlikler, ufak tefek tartışmalar yaşanabilir, sakin kalmalısınız. Tartışmak yerine yeni sosyal ortamlara girip yeni insanlarla tanışmak size iyi gelebilir. Bu hafta tanışacağınız kişilerle özel bir dostluk paylaşabilirsiniz. 

 

Oğlak

Oğlak burçları için bu hafta parayı ve ilişkileri yönetmek önem kazanıyor. Maddi konuları kontrol altına alacaksınız. Aile ve arkadaş ilişkilerinde adeta parlıyorsunuz. İş ortamında sizden yüksek rütbeli insanların gözünde performansınız artacak ve onlardan fayda sağlayacaksınız. Harika sonuçların alınacağı bir hafta sizleri bekliyor.

 

Kova

Kovalar bu hafta aşkı iliklerine kadar hissediyor! Aşk açısından oldukça şanslı bir haftadasınız. Mevcut ilişkinizde evlilik kararı alabilir, flörtünüz varsa ilişkiye başlayabilirsiniz. Bekarsanız birileriyle tanışma ihtimaliniz çok yüksek. Gözlerinizi aşka açın. Fakat aynı zamanda maddi harcamalarınıza da dikkat etmelisiniz. 

 

Balık

Balıkların kafası bu hafta çok karışabilir, odaklanmak zorlaşabilir. Önemli konularda net kararlar vermemeye çalışın. Her ihtimali hesaba katamayabilirsiniz. Resmi yazışmalarda yanlışlıklara karşı çok dikkatli olmalısınız. Ağzınızdan çıkanlara dikkat edin. Maddi konularda da dikkatli olmanızda fayda var.