Başak Yeni Ayı’nın en önemli noktası ani karar ve sözlerden kaçınmaktır. Sakince düşünerek mantık dahilinde hareket ettiğimizde bir çok önemli güzel gelişmeler ortaya kendiliğinden çıkacaktır. Ani meydana gelen sinirlere hakim olmak, diyalog problemlerinden mantık ile çıkmak bize çok iyi gelecektir. Bu yeni aydan en çok etkilenecek burçlar Başak, Yay, İkizler ve Balık burçlarıdır. Peki Başak Yeni Ayı burçlarımızı nasıl etkileyecek? 

 

Koç Burcu

Başak Yeni Ayı Koç Burcu’na en çok iş hayatı ve sağlık açısından etki edecektir. İş hayatınızda yeni projeler ve sorumluluklar alırken elinizdeki sabit işlerinizin durumunu gözden geçirmekte fayda var. Her şeyi birlikte yapmak isterken hiçbir şey yapamamak size kötü gelecektir. Unutmayın bu Yeni Ayın en önemli noktası yavaş ve mantıkla hareket etmek. Sağlık açısından sıkıntıları kendiniz çözmek yerine profesyonel bir yardım almayı denemelisiniz.

 

Boğa Burcu

Boğa Burcu’nda bu Yeni Ay’la birlikte hayata bakış açısında değişiklikler gözlenebilir. İlişkilerinizde değişiklikler ve yeni insanlar tanıyabilir, onlarla ettiğiniz sohbetlerde yeni ufuklara yelken açabilir, düşünce şeklinizi değiştirebilirsiniz. Özellikle bu dönemde yeni hobiler edinmek çok faydalı olacaktır. İlerleyen zamanda işinize dönüştürebileceğiniz bu hobiler size iyi gelecektir. Ailevi anlamda da yükselişte olacaksınız. 

 

İkizler Burcu

Yeni Ay ile birlikte İkizler Burç’ları aile anlamında değişiklikler yaşayacaktır. Ailede mesafeli davrandığınız kişilerle ilişkinizi gözden geçirebilir, yeni ve farklı ilişkiler geliştirebilirsiniz. Önyargı ve şimdiye kadar olan küslükleri bir kenara bırakma ve sonuç olarak kendimize iyi gelecek adımları atmanın tam sırası. Ayrıca bu dönemde özel hayatınızda ani kararlardan kaçınmak en doğrusu olacaktır. 

 

Yengeç Burcu

Yengeç Burçları Yeni Ay ile birlikte içe dönecekler. Aile, akrabalar ve çevrenizdeki insanlarla ilgili olaylar fazlasıyla gündeminizde olacaktır. Sizi etkilemeyecek olayları irdelemek sizin için sadece vakit kaybı olmakla beraber, diyalog problemlerini ve anlaşmazlıkları da beraberinde getirecektir. Bu dönemde yakın çevremize karşı konuşma üslubumuz ve tartışmalarımız ileride yakın çevremizle olan ilişkilerimizin temelini belirleyebilir. 

 

Aslan Burcu

Yeni Ay ile birlikte Aslan Burçları yeni kazanç yolları konusunda çok şanslı olacaktır. Yeni işler, yeni fırsatlar ve kazanç kapıları sonuna kadar açık şekilde sizi bekliyor. Yapılması gereken sadece kapılardan içeri bakıp hangi kapının doğru olduğuna karar vermek. Buradaki kapının anahtarı aceleci olmadan mantık dahilinde hareket etmek ve bize en iyi gelecek yolu seçmekten geçiyor.

 

Başak Burcu

Başak Burcunda gerçekleşecek olan Başak Yeni Ayı ile birlikte en yoğun etkiyi şüphesiz ki Başak Burcu alacaktır. Bu dönemde içe dönük davranmanız ve hayatınızı, dostluklarınızı veya yaşam şeklinizi gözden geçirmeniz çok olası. Kendinize yüklenmeden hoşunuza gitmeyen, hayatınızda değiştirmek istediğiniz şeyleri görüp müdahale etmek size çok iyi gelecektir. Bu dönemi iyi değerlendirmek sizin için çok önemli. 

 

Terazi Burcu

Terazi Burçları bu dönemde kendi iç dünyasında ufak bir yolculuğa çıkacaktır. Bu yolculukta hayatınızı dışarıdan izleme ve sıkıntıları çözmek mümkün görünüyor. Her ne olursa olsun yakın çevrenizden ve dostlarınızdan çok fazla destek görecek, onlara sahip olduğunuz için şanslı hissedeceksiniz. Ayrıca bu dönemde maneviyatla ilgili keskin kararlar vermek doğru olmayacaktır. 

 

Akrep Burcu

Yeni Ayda Akrep Burçları en çok diyalog açısından etkilenecekler. Tüm yakın çevrenizle kuracağınız ilişkiler, dostlarınızla yaptığınız fikir alışverişleri her zamankinden daha önemli olacaktır. Bu konuşmalar esnasında fevri davranmamaya ve olayları her açıdan değerlendirmeye dikkat edin. Ayrıca bu dönemde kredi ve miras gibi konularda ben merkezci davranmamaya özen göstermelisiniz. 

 

Yay Burcu

Yay Burçları bu Yeni Ay’da kariyer anlamında büyük değişmeler yaşayabilir. Yeni iş teklifleri alabilir veya kariyer açısından farklı bir yöne gitme eğiliminde bulunabilirsiniz. Unutmayalım bu Yeni Ay acele etmenin değil, mantıklı kararlar vermenin anahtarıdır. Sizin için en doğru olanı yine siz biliyorsunuz. Fevri kararlardan kaçınıp hobilerinize önem vermek size iyi gelecektir.

 

Oğlak Burcu

Oğlak Burçları Yeni Ay ile birlikte eğitim gibi konuları değerlendirecektir. Yeni eğitimler alabilir, yurt dışı başvuruları yapabilirsiniz. Yeni bir başlangıç için elinizden gelen her şeyi değerlendirmeniz fakat bu değerlendirme sırasında mantıklı hareket etmek Yeni Ayın anahtarı olacaktır. Seçenekleri enine boyuna masaya yatırıp kendinize en uygun olanı değerlendirmelisiniz. Maddi anlamda gelir gider dengesine de çok dikkat etmelisiniz.

 

Kova Burcu

Yeni Ay ile birlikte Kova Burçları daha çok kredi, ödemeler ve miras gibi konularla meşgul olacaklar. Aile içi bir takım anlaşmazlıklar yaşanabilir, bu anlaşmazlıkları problem haline getirmek sizin zararınıza olacaktır. Mantıklı yaklaşarak çözebileceğiniz olayları büyütmek ve problem haline getirmek bu dönemden zararla çıkmanıza sebebiyet verebilir. 

 

Balık Burcu

Balık Burçları Yeni Ay ile birlikte insanlarla diyaloglarını, aşk hayatını ve çevresini değiştirebilir. Size artık bir yararı dokunmadığını düşündüğünüz insanları güzelce hayatınızdan çıkarabilir, uyarabilirsiniz. Bu dönemde her bir sözümüz yanlış anlaşılabilir bu yüzden kelimelerimizi seçerek ve sakince kullanmalıyız. Bu dönem Balık burçları için değişim ve dönüşüm dönemidir. Yepyeni ve daha huzurlu biri olarak Yeni Ayı geride bırakabilirsiniz.