Önümüzdeki hafta ile birlikte Ağustos ayı için önemli astrolojik hareketleri yaşayacağız. 28 Temmuz  saat 20.54'te Aslan burcu için hepimize çok iyi gelecek bir Yeniay yaşayacağız.

Bu Yeniay’da bolluk, bereket, şans ve talih destekleyici olacak. Enerjimizde ve ruh halimizde yükselmeler olması kaçınılamaz. Ayrıca bu dönemde şansımızın açık olacaktır. Kariyer anlamında yepyeni adımlar atabiliriz.

Aslan Yeniayı zamanında yeni ilişkilere de açık olacağız.Bunun yanında ticari anlamda da iyi ilişkiler geliştirebiliriz. İşlerimiz büyütmek için yeni yeni adımlar atacağız.Ruhsal anlamda gelişmemizi sağlamak için seyahatler de gündeme gelebilir. Olumsuz etkileri ise bazı yaşanan şeyleri gereksiz yere gurur meselesi haline getirebiliriz.Bunun üzerine tadımızın kaçma ihtimali var. Bu konulara dikkat edersek harika bir Yeniay bizleri bekliyor.

Yeniay için Jüpiterin etkisi üzerine saçlarımıza bakım yaptırmak, yeni renkler ve yeni modeller denemenin tam zamanı. Kendimizi hayatımızın her anında özel hissetmek isteyeceğiz. Fakat sağlık alanında dikkatli olmalıyız. Özellikle kalp, omurga, üst mide, dolaşım sistemi ve sırt bölgemize dikkat etmeliyiz. Sırt ve boyun tutulmaları ve rahatsızlıklarımız artabilir. Kontrollerinizi aksatmayın.

Altın konusunda da önemli bir aşamaya gelebiliriz. Bir zamandır gerileyen altın bu Yeniay etkisi ile yeniden yükselişe geçer mi göreceğiz. Bu bir yatırım tavsiye asla olmamakla birlikte sadece astrolojik bir merak sadece. Bu dönem içerisinde yeni eğlence merkezleri açılabilir. Önemli şovlar veya oyunlar sergilenebilir.

Ayrıca Yeniay ile birlikte insanlar için gergin ve ani çıkışlara şahit olacağız.Bu dönemde yeni fırsatlar önümüze gelse de birtakım kararsızlıklar yaşayacağımızı söyleyebiliriz.

Aslan yeniayı ile özellikle göz önünde bulunan insanlara dair duyacağımız beklenmedik haberler gündem oluşturabilir. Sosyal medya uygulamalarını bu Yeniay gündemi ile ilgili gündem oluştucağını söylemek pek de yanlış olmaz.Sosyal medya için toplumun pek hoşuna gitmeyecek birtakım kararlar alınabilir.

İyisiyle kötüsüyle Yeniay’ın hepimiz için getirisi çok fazla olacak, heyecanla bekliyoruz. 

Not: Aslan Yeniay’ının burcunuzu nasıl etkileyeceğini ise bloğumuzdaki haftalık burç yorumumuzda bulabilirsiniz, ayrıca Yeniaya özel Astroevim indirimine linkten ulaşabilirsiniz Yeniay İndirimi