KOÇ Burcu

Bu hafta Venüs’ün Aslan burcuna geçmesi ile Koç burçları bu haftayı enerjik geçirecektir. Daha önce kendinizde enerji bulamayıp başlamadığınız işlere bu hafta itibari ile start verebilirsiniz. Yapmak istediğiniz projeler, iş hayatındaki yeni başlangıçlar da bu dönemde gerçekleştirilebilir. Ayrıca girmeniz gereken mülakatlar ve görüşmelere de bu dönemde girmekte fayda var. Enerjik bir görünüş sizi başarıyla götürecektir.

 

BOĞA Burcu

Boğa burcunun yönetici gezegeni Venüs, Aslan burcuna geçiyor. Bu geçiş ayrıca Boğa burçlarında mutlu olabileceği değişiklikleri anlatmaktadır. Evinizde veya vakit geçirdiğiniz ortamlarda, işinizde kendinizi mutlu edecek şekilde değişiklikler yapıp bulunduğunuz ortama aidiyetinizi arttırabilir, daha mutlu hissedebilirsiniz. Ağustos 12’de gerçekleşecek olan Kova Dolunayı ile birlikte de kariyer anlamında kırılma noktaları yaşabilirsiniz, bu kırılmalar iyi anlamda da kötü anlamda da gerçekleşebilir.

 

İKİZLER Burcu

Bu hafta İkizler burçları Venüs’ün Aslan burcu seyahatiyle birlikte daha çok yurt dışı seyahat, tatil ve gezi gibi konularda etkilenecek. Bu dönemde kendinize iyi gelecek seyahatler gerçekleştirirken işlerinizi de uzaktan halledebilir, ruhunuza iyi gelecek aktiviteler yapabilirsiniz. 

 

YENGEÇ Burcu

Aslan burcunda meydana gelen Venüs seyahati ile birlikte Yengeç burçları maddi olarak şanslı bir döneme giriyor. Bu dönemde yatırım yapabilir, yeni ortaklıklar ve projelere atılabilirsiniz. Özellikle e-ticaret konularıyla haşır neşir olabilirsiniz. Konulara ve işlere direkt değil de araştırarak süzgeçten geçirerek girmekte fayda var.

 

ASLAN Burcu

Venüs’ün burcunuzaki seyahati ile ışıl ışıl parıldayacağınız bir haftaya giriş yaptık. Enerjiniz ve dinamizminiz hafta boyu sürecek. Bu süreçte yeni ilişkiler kurabilir, sosyal ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz. İlişkiler konusunda da şansınız çok yüksek. Belki bu dönemden bir hayat arkadaşı belki de yeni dostlar ile çıkabilirsiniz.

 

BAŞAK Burcu

Bu hafta Venüs’ün Aslan burcundaki seyahati ile birlikte halının altına süpürdüğünüz sorunlar ortaya çıkıyor. Birikmiş konularda patlamalar yaşanabilir, uzun ve hararetli tartışmalara girebilirsiniz. Bu süreçte kontrolü kaybetmemekte fayda var. 

 

TERAZİ Burcu

Bu hafta Terazi burçları Venüs’ün Aslan burcu seyahatiyle birlikte daha çok enerji ve dinamizm yönünden etkilenecek. Ortamları domine edebilir, çok daha fazla dikkat çekebilirsiniz. Bu dönemde yeni ilişkiler de kurmaya müsait bir dönemdir.

 

AKREP Burcu

Bu hafta Venüs’ün Aslan burcuna geçmesi ile Akrep burçları bu haftayı maddi ve manevi kazanımlarla geçirecektir. Yeni başlangıçlara gebe bir dönem fakat motivasyonunuzu üstte tutmalısınız. Kariyer açısından önemli adımlar atabilir, kendinizi ve işinizi insanlara daha iyi tanımlayabilirsiniz. Özgüveninizin tavan yapacağı bir dönem, tadını çıkarın.

 

YAY Burcu

Venüs’ün Aslan burcundaki seyahati ile birlikte Yay burçları daha çok hobisel aktivitelere yönelecektir. Bu zamana kadar yapmak isteyip yapamadığınız şeyler için bir adım atabilir, yeni hobiler edinebilirsiniz. Ruhsal gelişiminiz ve size iyi gelecek şeyleri bulmak için harika bir dönemdesiniz.

 

OĞLAK Burcu

Oğlak burçları bu hafta Venüs’ün Aslan burcu seyahati ile birlikte ekonomik açıdan şanslı bir döneme giriyor. Bu şanslı dönemde unuttuğunuz bir yerden maddi destek alabilir ve pasif gelir elde etmek için atılımlar yapabilirsiniz. Bu dönemi boş geçirmek sizin için imkansız gibi görünüyor. Ekonomik konularda bir adım atmanın zamanı geldi.

 

KOVA Burcu

Bu hafta sizin için temel değişiklikler haftası desek yalan olmaz. Venüs’ün Aslan burcu seyahati ile birlikte gündeminizde ilişkiler ve tartışmalar olacaktır. Dikkat çekmemekte ve bu dönemi diyalogsal sorunlar olmadan atlatmakta fayda var. Tartışmalar büyüyebilir, hatta dönüşü olmayan yollara dahi girilebilir. Sakin kalmak bu haftanın anahtarı olacaktır.

 

BALIK Burcu

Balık Burçları için aşk ve kendiyle yüzleşme dolu bu hafta başlıyor. Venüs’ün Aslan seyahati ile birlikte bu hafta ilişki konusunda yeni adımlar atabilir, kriterlerinizi ve kendinizi gözden geçirmenize sebep olacak olaylar yaşayabilirsiniz. Bu dönemi kötü bir dönem olarak adlandırmayın, öncelikleriniz ve ne aradığınız konusunda net cevapları bulacaksınız.