KOÇ BURCU

Hafta başında medikal problemlerin olması olası görünse de bu problemler geçici olabilir. Bol bol vitamin ve bağışıklık sistemini güçlendirecek gıdalar tüketmekte fayda var. Koç burcu yapısı gereği kendine ve vücuduna önem verir. Bu problemleri kolay atlatacağına şüphe yok. Diğer bir yandan hafta boyunca sevdikleriniz ve dostlarınızla bazı iletişim problemleri meydana çıkabilir. Bu dönemde inatçı olmamaya özen gösterin. Tahammül sınırlarınızı biraz yukarı çekmekte fayda var. İş ve kariyer anlamında haftanın diğer yarısında yeni olanaklar ortaya çıkabilir. Bu olanakları değerlendirmek sizin için iyi olacaktır. Bu olanaklar yeni bir proje, yeni bir iş teklifi ya da ortaklık olabilir. 

 

BOĞA BURCU

Boğa burçları bu hafta tam bir aşk böceği. Yeni birileri ile tanışabilir, eski bir arkadaşı görüp anılarınızı tazeleyebilirsiniz. Ne dersiniz belki de hayatınızın aşkını bulacağınız bir haftaya girmişizdir. Bunun yanında aile ve yakın akrabalarla belirli sorunlar meydana gelebilir. İletişimi seviyeli tutmakta fayda var. Hafta sonu için bir seyahat planı yapmak size iyi gelecek ve neşenizi arttıracaktır.

 


İKİZLER BURCU

Bu hafta sizin dışınızda gelişen olaylar meydana gelebilir. Bu olaylara müdahale etmek yerine olayları akışına bırakmak bu dönemi daha sakin atlatmanıza yardımcı olabilir. Aile ve çocuklar ile ufak tefek sorunlar yaşayıp kararlar almak gerekebilir. Bu kararları alırken özellikle diyalog konusunda çok hassas olmanızda fayda var. Bu dönemde üstünüze düşen sakin olmak ve çevrenizdeki insanları tolere etmek.

 

YENGEÇ BURCU

Yengeç burcu bu hafta iş hayatında bazı sürprizlerle karşılaşabilir. Bu daha çok sorumluluk ve çalışma getirse de kariyer hedeflerinize ulaşmanızda yardımcı olacaktır. Bu hafta ailevi meseleleriniz gündemden hiç düşmeyecektir. Bu meseleleri halının altına süpürmemek ve yapıcı çözümler sunmakta fayda var. Haftanın ikinci yarısına doğru daha çok arkadaş ve dostlarınıza dönük, eğlenceli bir diyalog hakim olacaktır. Arkadaş gruplarının içinde yer almak size iyi gelecektir.

 


ASLAN BURCU

Aslan burcu bu hafta resmi işlerle çok fazla haşır neşir olabilir. Hukuki işlemler ya da resmi makamlarla iletişim içinde olabilirsiniz. Bu konularda yaşayacağınız gelişmelere sakin yaklaşmakta fayda var. Aile ve yakın çevreyle olan diyaloglarda bu hafta belirli sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Bu sıkıntılar genellikle iletişim problemlerinden meydana gelmektedir. Haftanın diğer yarısında ise çalışma ve kariyer fırsatları olabilir. Bu fırsatları değerlendirmek kariyeriniz ve işiniz için çok iyi olacaktır. 

 


BAŞAK BURCU

Olaylara fevri yaklaşmamaya dikkat edeceğiniz bir haftaya girdik. Her şeyi iyi dinleyip, çevrenizdeki insanları eleştirmeden önce iki kez düşünmekte fayda var. Bu hafta ayrıca maddi olarak gelir-gider tablonuzda sıkıntılar yaşabilirsiniz. Harcamalarınıza ekstra dikkat etmeniz gerekebilir. Bu dönemde mümkün oldukça paranızı elinizde tutmakta fayda var. Haftanın ikinci yarısında ise müjdeli haberler alabilir ve yeni bir ilişkiye başlayabilir, ya da olan ilişkinizde keyifli zamanlar geçirebilirsiniz.

 


TERAZİ BURCU

Rekabetçi bir hafta sizleri bekliyor. Bu hafta kendinizi aile içinde ya da iş yerinde insanlarla rekabet halinde bulabilirsiniz. Bu rekabetten doğan sorunlar hafta boyunca gündeminizde olacaktır. Bu süreçte yapıcı bir yol izlemek ve rekabeti seviyeli şekilde tutmak sizin adınıza artı olacaktır. Fakat bu rekabet havası özellikle aile içinde haftanın ikinci yarısında keyifli ve eğlenceli aktivitelere dönüşebilir. 

 

 

AKREP BURCU

Bu hafta Akrep burçları için sağlıksal problemler baş gösterebilir. Bağışıklık problemleri ve kemik hastalıklarına ekstra dikkat etmekte fayda var. Boyun bölgesine ekstra özen göstermelisiniz. Daha çok bu dönemde olaylara ayak uydurmak ve problemleri çözmek zorunda kalabilirsiniz. Haftanın ikinci yarısında ise çözülmeyi bekleyen konular, iletişimden doğan sıkıntılar ve küslükler son bulabilir. İnsanlarla ortak bir zeminde buluşmak için doğru bir zaman.

 


YAY BURCU

Bu hafta karar alırken iki kez düşünmek zorunda kalabilirsiniz. Riskli bir o kadar da zor kararlar almak zorunda kalabilirsiniz. Maddi konularda temkinli davranmakta fayda var. Ortaklıklar, yeni alımlar için bir süre beklemek daha mantıklı olabilir. Bu haftayı analiz ve bütçe gibi işlerle geçirmeniz mantıklı olacaktır. Haftanın ikinci yarısı ölçüp tarttığınız konularda harekete geçebilirsiniz.

 


OĞLAK BURCU

Bu hafta tam bir tamamlama haftası desek yeridir. Aile ve sevdiklerinizle geçmişteki problemleri ortak bir zemine oturtup halledebilirsiniz. Yapıcı ve diyaloğa açık olmakta fayda var. İş hayatınızda çekişme ve yarışlar olacaktır. Bu çekişmeyi uzun soluklu düşünmemek gerekir. İşle ilgili güç çekişmeleri sonucu her ne olursa olsun hanenize artı yazacaktır. Hafta sonu sevdiklerinizle keyifli vakit geçirmek tüm bu yoğun haftayı telafi edebilir.

 


KOVA BURCU

Bu hafta yurt dışı eğitim, ya da yeni bir hobi fırsatı doğabilir. Eğitim ve hobilerle ilgili konuları ince eleyip sık dokumak sizin için ekstra iyi olacaktır. Sağlam adımlar atabileceğiniz kararları düşünüp haftanın ikinci yarısında uygulamaya geçebilirsiniz. 

 

BALIK BURCU

Bu hafta maddi konularda bazı sıkıntılar görülebilir. Harcamalara ekstra dikkat edip gelir gider dengesini gözünüzün önünden ayırmamakta fayda var. Bu dönemde borçlar ve alım satımlar gibi işlemlerden uzak durmak sizin için daha iyi olacaktır. Haftanın ikinci yarısında ise arkadaş gruplarından iyi haberler alabilir ve bazı buluşmalar gerçekleştirip keyifli zaman geçirebilirsiniz.