Koç Burcu

Venüs’ün Başak burcuna geçişi Koç burçlarını en çok kariyer anlamında etkileyecek. Bu dönemde terfi veya zam alabilir, yeni projelerle kariyerinizi bir adım öteye taşıyabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla bol bol vakit geçirebilir, iş ilişkinizi sosyal ilişkilere de yansıtabilirsiniz. 

 


Boğa Burcu

Venüs Başak hareketi ile yoğun bir aşk meşk dönemi geçirebilirsiniz. Bu dönemde yeni insanlarla tanışabilir, farklı yerler görebilir, birlikte planlar yapabilirsiniz. Yoğun ve hareketli bir dönem sizleri bekliyor. Bu dönemde gireceğiniz yollar aşk anlamında gelecek hayatınız açısından belirleyici olabilir. Kim bilir belki de hayatınızın aşkı ile tanışacaksınız?

 


İkizler Burcu

Sevgili İkizler, Venüs’ün Başak burcuna geçişi sizleri miras konuları ve mali konular ile içli dışlı duruma getirecek. Bu dönemde mali işler ve miras işlerine çok fazla yoğunlaşabilir, hatta bu konuda daha önce gündeme gelmeyen fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Düşünerek adım atmakta fayda var.

 


Yengeç Burcu

Venüs’ün Başak burcuna geçişi ile Yengeç burçlarının hayatına hareketlilik hakim olacaktır. Şimdiye kadar uğrunda emek verdiğiniz ne varsa. Aşk, aile, kariyer ve seyahat anlamında gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu dönemi ektiğiniz meyveleri toplama zamanı olarak adlandırabiliriz. Bol şanslar.

 


Aslan Burcu

Venüs’ün Başak burcuna geçişi Aslan burçları için sonuç almanın zamanını getirecektir. Yaptığınız çalışmalar, ektiğiniz tohumlar meyvesini verecek. Özellikle kariyer anlamında büyük atlamalar gerçekleştirebilirsiniz. Bu dönemde ayrıca iş tekliflerini ve fırsatları enine boyuna değerlendirmek sizin için çok önemli olacaktır.

 


Başak Burcu

Venüs’ün burcunuza hareketi ile ışıl ışıl parlıyorsunuz. Yeni fırsatlar, yeni dostluklar, seyahatler, maddiyat ve bir çok olayda yıldızınız oldukça yüksek. Bu dönemde yaptığınız her şeyi geleceğe bir yatırım olarak görebilirsiniz. Önünüzde hiçbir engel yok, tadını çıkarın.

 


Terazi Burcu

Başak ve Venüs hareketi ile Terazi burçları için eski defterler açılıp geçmiş ilişkilerle ilgili sıkıntılar çıkabilir. Geçmişte yaşadığınız ne varsa şimdiki zamana taşınabilir, hatta büyük olumsuzluklar çıkabilir. Bu dönemdeki diyaloglarınız bu dönemi nasıl atlatacağınızla ilgili büyük rol oynayacaktır. Fazla gerilmeden, sıkıntıları çözüme ulaştırmakta fayda var.

 


Akrep Burcu

Venüs’ün Başak burcuna geçişi Akrep burçlarına hareket ve enerji getirecek. İş hayatınızda ve kariyer yolculuğunuzda büyük atlamalar yapabilir. Bir çok proje üstlenebilirsiniz. Ayrıca bu dönemde sosyal hayatınız da bu hareketlilikten nasibini alacaktır. Arkadaş ortamınızla veya aile dostlarınızla keyifli zamanlar geçirmeniz için önünüzde hiçbir engel yok.

 


Yay Burcu

Sevgili Yay, Venüs’ün Başak burcuna geçişi sizleri kariyer anlamında duraksama dönemine sokabilir. Elinizde bulunan işler ve projeler üzerine yeni yollar deneyebilirsiniz. Bu dönemde ısrarcı olmayın, farklı yönlere doğru bakmak size daha iyi gelecektir.

 


Oğlak Burcu

Venüs’ün Başak burcuna geçişi Oğlak burçlarına özgüven getirecek. Daha önce yapmaya çekindiğiniz projeler ve işleri bu dönemde yapabilirsiniz. Ayrıca bu dönemde hobilerinize yönelebilir daha cesurca davranabilirsiniz. Yapamayacağınız hiçbir şey yok, biraz güven.

 

 

Kova Burcu

Başak ve Venüs hareketi ile Kova burçları için kendini tazeleme etkisi yaratacak. Yaralarımızı sardık, kabuk tuttu artık kendimizi yeni olayların içine atabiliriz. Geçmişe göre daha temkinli olmakta fayda var. Unutmayalım ki yaşadıklarımız bizi ders oldu ve bizi büyüttü.

 


Balık Burcu 

Sevgili Balık, Venüs’ün Başak burcuna geçişi sizleri sosyal anlamda etkileyecek. Birlikte olduğunuz insanlar, aileniz ve dostlarınızla ilişkileriniz değişime uğrayabilir, yeni insanlar tanıyıp yeni yönlere doğru bakabilirsiniz. Sosyal hayatınızda köklü değişiklikler bu dönemde gelebilir. Sevmediğiniz, hoşlanmadığınız kişilerle aynı ortamda bulunmak zorunda kalabilirsiniz.