Koç Burcu: Kariyer ve mesleğinizle ilgili konular bu pazartesi itibari ile gündeminizde yer alabilir. Ancak gezegeniniz Mars retro hareketine başladığı için iş hayatınızda risk almaktan ve acele kararlar vermekten uzak durmalısınız.  Aynı zamanda yakın çevreniz ile iletişiminizde ekstra dikkat etmeniz gereken bir haftadasınız. İletişimde, görüşmelerde ve sözlerinizde daha sakin olmakta fayda var. Koç burçları bu haftaya enerjiniz düşük başlasanız da hafta sonu itibari ile şansınız artacak, yüzünüz gülecek.

Boğa Burcu: Boğa burçları için oldukça pozitif ve şanslı bir hafta. Eğitim alanında ve yurtdışı odaklı konularda önemli gelişmeler olabilir.  İş veya özel yaşamınızda beklentilerinizin gerçekleştiği, yeni başlangıçlar ve güzel enerjilerin hakim olacağı bir haftaya giriş yapıyorsunuz. Boğa burçlarının bu hafta dikkat etmesi gereken noktalardan biri de alacak verecek dengesini korumaları olacak. Borç vermekten olduğu kadar almaktan da uzak durmalısınız. Uzun vadede bu gibi durumlar sıkıntı doğurabilir.

İkizler Burcu: 30 Ekim’de Mars’ın ikizler burcunda gerilemeye başlaması itibari ile önemli girişimlerinizde ekstra titiz davranmalısınız. İş ilişkilerinize, ortaklıklarınıza her zamankinden daha çok özen göstermelisiniz. Beklenmedik bir yerden, bir kişiden sürpriz bir para gelebilir. Yüksek lisans gibi akademik konularda başarılar söz konusu.  Aranızda hem tensel çekimin hem de merak duygusunun yoğun olduğu bir ilişki gündeminize gelebilir.

Yengeç Burcu: Bu hafta iş ve eğitim hayatınızda sizleri şanslı bir dönem karşılayacak. Zam, terfi veya eğitim açısından önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Aşk hayatınız yükselişe geçiyor. Aşk hayatınızda özellikle kadersel durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Bir süredir karşı taraftan adım beklediğiniz birileri ilişki gündeminizde olabilir. İlişkisi olan Yengeç burçları için ise sorunların çözüme kavuştuğu, ilişkilerinde iyileşmelerin olduğu durumlar söz konusu. Bir süredir planladığınız bir seyahat bu hafta sonunda gerçekleşebilir. 

Aslan Burcu: Hafta genelinde ailevi meseleler, ev hayatınızı etkileyen birtakım meseleler öne çıkabilir. Aslan burçları için bu hafta hayatlarında sıkıntı yaratan durum ve olayları eleyecekleri bir zaman dilimi olacak. Aynı zamanda geçmişin zihninizi meşgul ettiği, kendi içinize dönerek yalnız kalmak istediğiniz bir duygu karmaşası ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Bu isteğinizin aksine arkadaş çevreniz tarafından sosyal olmaya zorlanabilirsiniz.  Özel yaşamınızda ise tutku dolu bir ilişkiye adım atabilir veya sorunlu bir ilişkiyi bitirebilirsiniz.

Başak Burcu: Başak burçlarının bu hafta aşktan yana şansları oldukça yüksek. İkili ilişkiler ve özel hayatınız gündemde. Sevdiğiniz insanla güzel planlar yapabilir, keyifli konuşmalar içerisine girebilirsiniz. İlişkinizde tutkunun arttığı bir haftadasınız. Sosyalliğinizin arttığı, insanlarla bir araya geleceğiniz bir haftaya girebilirsiniz. Mars, başak burcunun kariyer, iş alanında gerilemekte. Bu süreçte bazı zorlanmalar ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Hafta sonu parasal konular hayatınızı yönlendirecek. 

Terazi Burcu: Mars’ın ikizler burcundaki geri hareketinin başlamasıyla eğitim ve seyahatler gündeminize gelebilir. Hafta genelinde maddi kazanımlarınızı ilgilendiren konular ve taşınabilir mallarla ilgili durumlar ön plana çıkabilir. Aşk ve iş hayatınız yeniden yapılanıyor .Çevre tarafından daha çok beğenildiğiniz ve övgüler aldığınız bir haftadasınız gözler üzerinizde.

Akrep Burcu:  Akrep burçları bu haftaya negatif enerjiler ile başlıyor olabilirsiniz.  Bir süredir düşüncelerin sizi esir aldığı, sıkılmış ve bunalmış hissettiğiniz etkiler içerisindesiniz. Ancak bu etkiler uzun sürmeyecek. Dış görünümünüze, çevrenize, sorumluklarınıza gösterdiğiniz özenle birlikte daha rahatlamış hissedeceksiniz. Bu hafta yakın çevrenizle beraber güzel planlar yapabilirsiniz.  Aşk ve eğlenceye vakit ayırmak sizi daha mutlu hissettirecek. Sevdiğiniz insanla birtakım anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Aşırı tepkiler vermemeye dikkat etmelisiniz. Marsın geri hareketi Akrep burcunda ortak para alanlarında yapacağınız harcamalara yer veriyor. Bu konuda gereksiz ve düşüncesizce harcamalar yapmamaya özen göstermelisiniz.

Yay Burcu:  Mars ikizler burcunda ikili ilişkiler ve özel hayat evinizde yer alıyor. Ruhen ve bedenen yakınlaştığınız duygusal ilişkiler bu hafta gündeminizde. Gizli kapaklı yürütülen işlerin ortaya çıkması, hakkınızda söylenen dedikoduların kulağınıza geldiği durumlar söz konusu olabilir. Parasal işlerinizi ele almak ve düzenlemek için şanslı bir hafta içerisindesiniz. Geçmişi fazla anıyor olabilirsiniz bununla birlikte geçmişten gelen etkiler, kişiler mevcut. Beklenmedik durum ve olaylara açık olmalısınız. Yurtdışı bağlantılı işlerde hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Vize, pasaport alımı gibi konularda aksilikler oluşabilir.

Oğlak Burcu:  İkizler burcunda geri hareketine başlayan Mars, sorumluluklarınız arasında denge kurmanızı sağlayacak. Arkadaşlık ve sosyal çevrenizle ilgili konularda yeni haberler gündeminizde. Katılacağınız bir etkinlikte, gideceğiniz bir yerde eski sevgilinizle karşılaşabilirsiniz. Uzun zamandır ilişkisi olan Oğlak burçları ise ilişkinizde tutkunun ve sevginin arttığı bir hafta içerisindesiniz.

Kova Burcu: Maddi yönden kazançlarınızın artacağı enerjiler bu hafta sizleri karşılıyor. Kariyer ve iş ilişkileri bu haftanın gündeminde. Ancak hırslı yaklaşımlar, başkasının dolduruşuna gelerek yapılan girişimler kayıplara neden olabilir.  Kova burçları Mars gerilmesini aşk evinde yaşayacak. Özel yaşamınızda dikkatleri üzerinize çektiğiniz, çekiciliğinizin arttığı bir haftadasınız. Geçmişten gelen kişiler olduğu gibi yeni talipler söz konusu olabilir. 

Balık Burcu: Bu hafta aşk hayatında sorunlar yaşayan veya kısa süre önce ilişkisi sonlanan Balık burçlarının yüzü gülecek. Geri dönüşler, barışmak için atılan adımlar gündeminizde. Sizi geliştirecek her türlü konuya açık bir haftadasınız. Uzaktan bir akrabanızdan alacağınız birtakım üzücü haberler olabilir. Çevresel etkiler söz konusu. Bu hafta tanışacağınız insanlara özellikle dikkat etmelisiniz. Balık burçları bu hafta kadersel etkiler altında. Marsın geri hareketi ev, aile ve yuva alanlarınızda etki ediyor. Aile hayatınızda yapmak istediğiniz konularda çok ısrarcı olmamakta fayda var. Emlak alım satım gibi işler gündeme gelebilir. Gezegensel enerjiler ile finansal sorunlarınız da sona erecek.