KOÇ Burcu

Mars gezegeninin bu hafta Koç’a geçişiyle motive ve güzel bir dönem sizi bekliyor. Bu dönemde motivasyondan enerjiye, adaptasyondan güce her türlü motivasyonu kendinizde bulacaksınız. Kendinize hedefler koymanın ve onları gerçekleştirmenin tam sırası. Sınırları sonuna kadar zorlamakta fayda var. Çünkü çok çalışarak hedefe odaklanarak sonunda kazanacaksınız. Tabi bu fazla motivasyon ve heyecanı dışa vururken belirli kazalar da yaşayabilirsiniz. Bu dönemde kendinize ve vücudunuza yatırım yapıp spor yapabilir bol bol enerji atabilirsiniz.

 


BOĞA Burcu

Bu hafta Mars gezegeninin Koç burcuna seyahati ile Boğa burçları için tedirgin bir dönem başlıyor. Özellikle yakın çevrenizde hakkınızda konuşulanlar, dedikodular ve içi boş laflarla uğraşacağınız bu dönemde insanlara temkinli yaklaşmakta son derece fayda var. Stres ve tedirginlik kaynaklı hastalıklara da bir o kadar dikkat etmelisiniz. Ruhsal sağlık ve psikolojinizi diri tutmakta fayda var. Bu dönemde ruhsal sıkıntılar hareket gerektiren hobilerdense daha çok sakin hobilere yönelmeniz uygun olacaktır. 

 


İKİZLER Burcu

Mars gezegeninin bu hafta Koç’a geçişiyle İkizler burcu için yakın çevreyi ilgilendiren bir dönem başlıyor. Özellikle arkadaşlık ilişkilerinizde çok fazla detaycı ve memnuniyetsiz davranabilirsiniz. Hatta bu dönemde arkadaşlık sonlandırmalar da olabilir. Dostlarınıza ve arkadaşlarınızda tahammül seviyenizin zorlanacağı bu dönemde daha çok grupça yapılan aktiviteler, motive edici konuşmalar ve sözler size iyi gelebilir.

 


YENGEÇ Burcu

Bu hafta Mars gezegeninin Koç burcuna seyahati, Yengeç burçlarında genellikle kariyerle ilgili bir dönemin kapılarını aralayacak. Bu döneme kariyerde daha çok risk alma ve atak oynama dönemi diyebiliriz. Hiçbir görevin veya projenin içine girmekten çekinmemelisiniz. Bu dönemde Yengeç burçları tüm projelere damga vuracak. Bu dönemde bir işe atılmak ya da yeni bir iş kurmak için de uygun dönemdesiniz. Bu yüksek tempolu iş hayatı yüzünden sevdiklerinizi ihmal etmemelisiniz.

 


ASLAN Burcu

Mars gezegeninin bu hafta Koç’a geçişiyle Aslan burcu için aksiyon alma ve harekete geçme dönemi başlıyor. Yurt dışına taşınmak, yeni eğitimler almak, yeni herhangi bir şeye başlamak için çok uygun bir dönemdesiniz. Bu dönemde sabırsızlıklar ve tedirginlikler de görülebilir. Fakat yüksek enerji ile hedeflerinize çözüm odaklı ve pratik yaklaşımlarınız sorunlarınızı çözecektir. Bu dönemde liderlik edeceğiniz organizasyonlar ve projeler de olabilir.

 


BAŞAK Burcu

Bu hafta Mars gezegeninin Koç burcuna seyahati, Başak burçlarında genellikle mali açıdan yansıyor. Krediler, borçlar, alacaklar ve miras işleri ile uğraşabilirsiniz. Bu dönemde ayrıca sağlıkla ilgili konularda da bir atılım içinde olabilirsiniz. Sağlık konusunda yaptığınız hamlelerin cevaplarını vücudunuz size vermeye ve iyileşmeye başlayabilir. Bu dönem kendinize fayda yüklenmemelisiniz. Bağışıklık sisteminize çok fazla dikkat etmekte fayda var.

 


TERAZİ Burcu

Mars gezegeninin bu hafta Koç’a geçişiyle Terazi burcu için tam bir diyalog ve karar alma dönemi başlıyor. Bu dönemde ortaklıklar, iş birlikleri ve evlilikler gibi hayatınızı en temelden ilgilendiren konularda kararlar alabilirsiniz. Bu dönem pratik ve çözüm odaklı yaklaşımlarınız hem size iyi gelecek hem de olayları çözülmesinde büyük bir rol oynayacaktır. Bu dönemde enerjinizi doğru işlere yansıtmakta fayda var. Çünkü bu enerjiniz çevrenizdeki insanlar tarafından fazla bulunabilir. 

 


AKREP Burcu

Bu hafta Mars gezegeninin Koç burcuna seyahati, Akrep burçlarına tam olarak kaos olarak yansıyor diyebiliriz. Bu dönemde kendinizi sürekli bir koşuşturma ve yarış içinde bulabilirsiniz. Bu dönem stresler ve anlaşmazlıklar çok fazla görülebilir. Bu dönemde dinlenmek yok, fakat sürekli koşuşturma halinde iken sağlığa dikkat etmekte çok fayda var. Bu dönemde iş arkadaşlarınızla çatışabilir ve fikir ayrılıklarına düşebilirsiniz.

 


YAY Burcu

Mars gezegeninin bu hafta Koç’a geçişiyle Yay burcu için ilişkiler dönemi başlıyor. Bu süreçte çapkınlık, flörtler ve hatta aşklar gözlemlenebilir. Yüksek enerji ve sempatikliği bolca kullanacağınız bir dönemdiniz. Bu dönem ayrıca yatırım riskleri almak için gayet uygun. Özel hayatınızda bazen bencillikler yapabilir ve diyalog problemleri yaşabilirsiniz. Her ne kadar yüksek enerjili bir dönemde olsanız da, hayatınızı kökünden ilgilendiren evlenmek, çocuk sahibi olmak gibi kararları da alabilirsiniz. 

 

 

OĞLAK Burcu

Bu hafta Mars gezegeninin Koç burcuna seyahati, Oğlak burçlarına diyalog problemleri ve anlaşmazlıklar olarak yansıyor. Özellikle aile ile belirli anlaşmazlıklar ve problemler olabilir. Hedefleriniz ya da projelerinizi onlara anlatırken seçeceğiniz kelimelere ekstra dikkat etmelisiniz. Her ne kadar anlaşmazlıklar olsa da Kova inatçı ruhu ile hedefine doğru koşacaktır. Bu dönemde ayrıca taşınma yer değiştirme gibi hedefleriniz varsa gerçekleştirebilirsiniz.

 


KOVA Burcu

Bu hafta Mars gezegeninin Koç burcuna seyahati, Oğlak burçlarına seyahat olarak yansıyor. Bu dönemde her şeyi oldu bittiye getirebilirsiniz. Özellikle bir çok seyahat planlayabilir, kendinizi hayatınızı derinlemesine etkileyecek konularda hızlı kararlar verirken bulabilirsiniz. Yakın çevrenizle diyalog kurarken zaman zaman yükselmeler yaşanabilir. Bu dönem hız ve karar alma vakti. Pratik ve sonuca odaklı tavrınızla büyük projelere imza atabilirsiniz. 

 


BALIK Burcu

Mars gezegeninin bu hafta Koç’a geçişiyle Balık burcu için maddiyatın son derece önemli olduğu bir dönem başlıyor. Bu dönemde alacağınız hızlı aksiyonlar ile daha sağlıklı sonuçlar elde edebilirsiniz. Bu dönemde hızlı para kazanmak için tüm gücünüzü vereceksiniz. Bu doğrultuda belirli riskler alabilir ve hedefe koşabilirsiniz. Bu dönemde ayrıca hızlı harcamalardan başınız da dönebilir. Birikimlerinize her zamankinden daha dikkat etmelisiniz.