Koç Burcu

Bu hafta hafta başında Koç burçları için daha çok ailevi konular gündemde olacaktır. Aile bireylerinizle bol bol diyaloglar kurabilir, isteklerini ve isteklerinizi belirtebilir, dinleyebilirsiniz. Ailevi konularda yapıcı ve çözüm odaklı olmakta fayda var. Haftanın diğer yarısında ise daha çok sosyalleşeceğiniz, insanlarla etkileşim kuracağınız bir döneme girebilirsiniz. Karşınıza değişik fırsatlar çıkabilir. Bulduğunuz boşluklarda bol bol dinlenmeye dikkat edin.

 

Boğa Burcu

Bu hafta Boğa burçları için çevresel etkenlerle dolu olacak. Çevrenizdeki anlaşmazlıklar gündeminizde olabilir. Sakin ve diyaloğa açık olmakta fayda var. Bu dönemde kısa seyahatler düşünebilir, şahsi huzur bulduğunuz yerleri ziyaret edebilirsiniz. Aile içi anlaşmazlıklar söz konusu olsa da hafta sonu aktiviteleri sizi ruhsal anlamda düzlüğe çıkaracaktır.

 

İkizler Burcu

Bu hafta İkizler burcunda tam bir tantana var desek yalan olmaz. Tüm çevrenizle olan ilişkilerinizi gözden geçirebilir, sorunlar ve mutlu edici gelişmeler yaşayabilirsiniz. Maddi ve manevi olarak dengesiz hissedeceğiniz bir hafta sizi bekliyor. İnsanların size verdiği değeri sorgulayabilir, bu konuda düşündüklerinizi eyleme dökebilirsiniz. Bu kargaşadan uzaklaşmak için dekorasyon gibi rahatlatıcı hobilerle uğraşabilirsiniz.

 

Yengeç Burcu

Tam bir bakım haftası sizi bekliyor. Bu hafta kılık kıyafet, ruhsal ve fiziksel bakımınızı en üste çıkaracağınız bir hafta. Kendinizi beğenin ve gerekeni yapın. Hafta boyu ışıl ışıl parıldarken sosyal çevrenizde de artışlar olacak. Maddi olarak altından kalkamayacağınız işlere girmeyin. Kararlar almak ve yeni projeleri değerlendirmek için uygun bir zamanda olsanız da, reel adımlar için biraz daha beklemelisiniz.

 

Aslan Burcu

Harcamalarınızı planlamak sizin açınızdan çok iyi olacak. Paranın nereye gittiğini görmek ve ihtiyaçlarınızın aciliyetini düzenlemek sizi rahatlatacaktır. Maddi konularla dolu bir hafta olsa da ruhunuzu daraltmayın. Yoga ve meditasyon gibi alanlara yönelip ruhunuzu bir nebze rahatlatmanın yollarını arayın. Bu dönemde fiziksel görünüşünüzde değişiklikler yapmak size iyi gelecektir.

 

Başak Burcu

İnsanlarla çok fazla haşır neşir olmak sizi çok fazla neşelendirmese de bu hafta bol bol iş toplantısına katılabilir, insanları dinleyebilirsiniz. Üye olduğunuz bir topluluk varsa onlarla da vakit geçirebilirsiniz. Duygusal açıdan yalnız ve boşlukta hissedeceğiniz bir dönemdesiniz. Unutmayın insanlarla çok fazla vakit geçirmek boşluktan çıkmanıza sebep olmaz. Daha hakikatli çözümler aramalısınız. 

 

Terazi Burcu

Bu hafta tam bir kariyer çalkalanması desek yeridir. İş yerinde yeni projeler ve memnuniyetsizlikler meydana gelebilir. İşleri üstlenmeden önce elinizdeki işlerin durumuna dikkat etmelisiniz. İş arkadaşlarıyla yaşanacak olan diyalog sıkıntıları da sizi geriye çekebilir. Stres dolu bir hafta olmakla beraber iş dışındaki zamanınızı işteki stresi unutmak için yapacağınız aktivitelere yönelerek değerlendirebilirsiniz.

 

Akrep Burcu

Bu hafta alışveriş ve eğitim gibi konular gündeminizde olacaktır. Alışveriş yaparken gelir gider dengesini göz önünde bulundurmaya dikkat etmelisiniz. Alacağınız ek eğitimlerle kendinizi geliştirebilirsiniz. İş hayatında bir takım sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz, yoğun bir tempoya hazırlıklı olun. 

 

Yay Burcu

Bu hafta tam bir mali kriz haftası desek yeridir. Ödemeler ve faturalara ekstra dikkat etmelisiniz. Resmi yerlerde bir takım borçlar meydana çıkabilir. Harcamalarınıza ve vergi konularına ekstra dikkat etmekte fayda var. Gelir gider dengenizi gözden geçirin, harcamalarınızı kısıtlama yoluna gidebilirsiniz. 

 

Oğlak Burcu

Bu hafta Oğlak burçları için anlaşmazlıklarla başlayabilir. İş hayatınızda belirli anlaşmazlıklar yaşayabilir, ortak yürüttüğünüz projelerle ilgili fikir ayrılıklarıyla karşılaşabilirsiniz. Özel hayatınızda da tüm hafta boyunca kendinizi ifade etmek zorunda kalmak kalabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konuları arka plana atmamaya gayret edin. 

 

Kova Burcu

Sıkıntılı bir hafta sizi bekliyor. İş hayatında gündelik işlerinizin üstüne yükler binebilir. İşleri kabul etmeden önce elinizdeki işleri iyi analiz etmekte fayda var. Ayrıca sağlık sorunları da yeni haftada ortaya çıkabilir. Bu hafta ego çatışmalarından uzak durun, sizi geriye çeken şeylerden elinizden geldiğince kaçmaya gayret edin. Hafta sonuna doğru sizi rahatlatacak etkinlikler planlamak iyi gelecektir.

 

Balık Burcu

Aile ile ilgili kararlar almanız gerekebilir. Bu kararları kimseyi kırmadan almakta fayda var. Ayrıca bu hafta sanatsal projeler ve hobilere eğilebilirsiniz. Biraz rahatlamak ve yeni yollara girmek size huzur verecektir. Hafta sonuna doğru aile ilişkileriniz rayına oturacaktır. Bu dönemden güzel bir biçimde çıkmanın anahtarı sakin kalmak ve diyaloğa açık olmaktır.