KOÇ Burcu 

Güneşin boğa burcuna geçişi ile koç burcunun gündeminde 1 ay boyunca para, kazanç ve üretim var. Bu dönemde mali kaynaklar ve kendimize önem verdiğimiz konuların öne çıkacağı bir takım hisler yaşayabiliriz. Ayrıca cinsel ve mental açıdan aktif olduğumuz bir zaman dilimi yaşıyoruz. Bunun tadını çıkararak yaşamakta çok fayda var. Eğlenmenin, gezmenin tozmanın ve seyahat etmenin aslında maddiyat ile ilintili olduğunu anlayacağımız bir dönemdeyiz. Daha çok yerler görmek bol bol seyahat planları yapabiliriz. Bu dönemde kesinlikle paramızı kazanıp planlar yapmaya ihtiyaç duyacağız. Ayrıca kazançlarımızı yatırıma dönüştürmek de geleceğimiz için mantıklı bir eylem olabilir. 
 
 
BOĞA Burcu 
Güneşin boğa burcundaki seyahati ile önümüzdeki 1 ay boyunca parıl parıl parlamanız çok olası. Olayların tümü sizin etrafınızda dönerken bu popülariteden faydalanmak çok kazançlı bir döneme girmenizi de sağlayabilir. Artık harekete geçme ve kendi özgüveninizi en üst seviyelere çekme zamanı geldi. Kariyer anlamında atılımlara ve değişikliklere hazır olun. Yeni hedefler belirleyerek bu hedeflere koşar adım ulaşacağınız bir dönemdesiniz. Kişisel yeteneklerle ön plana çıkıp bu yetenekleri parlatmanın tam sırası.  
 
 
İKİZLER Burcu 
Güneşin 1 ay boyunca boğa burcundaki seyahati ile önümüzdeki 1 ay boyunca zihninizde yer alan ve şimdiye kadar farkında olmadığınız korkular, endişelerin hayatımızı ne kadar etkilediği ortaya çıkabilir. Bu dönemle birlikte başkalarının kafasında soru işareti yaratabilir ve kendi hayatınızdaki soru işaretleri ile uğraşabilirsiniz. Fakat bu durumu lehinize çevirmek de sizin elinizde, kendi zayıf noktalarınızı daha iyi tespit edebilir ve kendinize bir zırh inşa edebilirsiniz. Kendinize acımadan, kafanızdaki ve hayatınızdaki tüm zayıflıkları masaya yatırıp kendi gerçeklikliğinizle yüzleşmeye hazır olun. Bu dönemden çok güçlü biri olarak çıkabilirsiniz.  
 
 
YENGEÇ Burcu 
Güneşin boğa burcu seyahati ile çevrenizde çok daha etkin bir rol oynayıp kendinizle ilgili farkındalık kazanabilirsiniz. Kurduğunuz dostluklar ve arkadaşları bu dönemde derinlemesine analiz edebilirsiniz. Bu dönemde arkadaşlarınızın sizin için ne ifade ettiği gibi konular gündeminizde olabilir. Çevrenizi analiz etmek, doğru ve yanlışı ayırabilmek şüphesiz ki bu süreçten sizi daha güçlü şekilde çıkaracaktır. Gelecekte yanınızda olacak insanlara daha sıkı sıkıya sarılmanızı sağlayacak bu dönemde kazançlı işler için de yeni kapılar açılabilir.  
 
ASLAN Burcu 
Güneş artık 1 ay boyunca boğa burcunda seyahat edecek. Bu seyahat aslan burcunun kariyer anlamında fark yaratıp parlamasına sebep olacaktır. Bu süreçte yeni bir iş bulabilir, zaten varolan işinizde pozisyon değişikliği ve terfi alabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz dönemde yeni projelere liderlik etmeye de hazırlıklı olun. Çevrenizde de iş hayatındaki gibi öne çıkacağınız ve parlayacağınız bir dönem olacak. Bu dönemin ismini kısaca özetleyecek olursak en net cümle “statü değişikliği” olacaktır. Hayatın her alanındaki köklü değişikliklere hazırlıklı olun.  
 
 
BAŞAK Burcu 
Bu hafta güneşin boğa burcuna geçişi ile hayatınızdaki değişikliklere hazırlıklı olun. Motivasyon konusunda zirve yapacağınız bir hafta sizleri bekliyor. Yeni hedefler belirlenip odak kaybetmeden yürüyeceğiniz bir dönemdesiniz. Bu süreçte eğitim ve kendinizi geliştirme konusunda eğilimleriniz sizi başarıya götürebilir. Bu dönemde seyahat edebilir, farklı insanlarla tanışabilir ve yeni deneyimler kazanabilirsiniz. Yeni tanıştığınız insanlara açık olmanız durumunda yeni ilişkiler ve yeni bir hayat da size kapılarını açabilir. Bu dönem manevi açıdan da sizi güçlendirecek ve daha çok düşünmeye itecek.  
  
 
TERAZİ Burcu 
Bu hafta güneşin boğa burcu seyahati ile bir aylık odak noktanız değişmeye ve gelişmeye başlıyor. Bu dönem psikolojinizin öne çıktığı bir dönemdir. Kendi iç dünyanızı daha fazla anlamaya yöneleceğiniz bu dönemde kendinizle ilgili şimdiye kadar düşünmediğiniz şeyleri düşünebilirsiniz. Maddi olarak endişeli ve karamsar bir zamandan geçiyorsunuz. Krediler, vergiler ve borçlarla ilgili bir çalışma veya düzenlemeye girebilir ya da yeni kaynaklar yaratabilirsiniz. Tüm bunların yanında fiziksel ve mental sağlık konularına her zamankinden daha çok dikkat etmeniz gereken bir dönemdesiniz. 
 


AKREP Burcu 
Güneşin boğa burcuna geçişi ile odak noktanızda ilişkiler, iş birlikleri ve yeni başlangıçlar olacak. Bu dönemde kurduğunuz ilişkiler üzerine daha çok düşünecek, kuracağınız iş ilişkileri ile yeni adımlar atacaksınız. Eğer evliyseniz evlilik hakkında derinlemesine düşünecek ve evlendiğiniz kişinin ihtiyaçlarına ve kişiliğine daha fazla dikkat edeceksiniz. İlişkinizdeki olumlu gelişmeleri ve neye sahip olduğunuzu daha çok idrak ettiğiniz bir dönemdesiniz. Aynı zamanda bu dönemde hiç hesapta olmayan hukuki işlemlerle uğraşmak zorunda da kalabilirsiniz.  
 


YAY Burcu 
Güneşin boğa burcundaki seyahatinin yay burcundaki etkileri tamamen iş odaklı olacaktır. İşle çok fazla meşgul olacağınız bir döneme girdiniz. Mesailer, iş ilişkileri, yeni projeler ve yeni ortaklıklar doğabilir. Bu dönem çok fazla çalışmak kaynaklı stres ve değişiklikleri yanında getirebilir. İş temposu ve bitmek bilmeyen çalışmalar yüzünden salığınızı da ihmal etmemeniz gereken bir dönemdesiniz. Özellikle boyun bölgesine çok daha fazla dikkat etmelisiniz. İş hayatındaki egosal sıkıntılar çıkabilir. Bu sıkıntı ve sorunları medeni şekilde halletmek ileri dönemlerde sizi olumlu sonuçlar doğuracaktır. 
 
 
OĞLAK Burcu 
Boğa burcundaki güneş seyahati ile oğlak burçları keyifli ve neşeli bir döneme adım attı. Bol bol keyifli aktiviteler ve dostlarla eğlenceye zaman ayıracaksınız. Bu aile ve arkadaşlık ilişkilerini çok olumlu etkilemekle beraber aradaki bağı da sıkılaştıracaktır. Bu dönemde aşk hayatı da oldukça canlı olacaktır. Yeni aşklara yelken açmaya hazırlıklı olun. Yeni hobilere yönelmek ve zaten varolan yetenekleri geliştirmek için de oldukça verimli bir zamandasınız. Yeni bir aşk, yeni yatırımlar, yeni kazanımlar şüphesiz ki sizi çok mutlu edecektir.  
 
 
KOVA Burcu 
Güneşin doğa burcuna geçişi ile ay boyu ilgilendiğiniz konular genellikle aile ve gayrimenkul üzerine olacak. Topraklar, taşınmazlar ve alım satım işlemleri bu dönemde sık sık görülebilir. Kendinize yeni bir temel oluşturmak, yeni başlangıçlar yapmak için uygun bir zamandasınız. Tüm taşları yerli yerine koyacağınız bu dönemde aile ilişkilerini yeniden gözden geçirebilirsiniz. Yatırım yapmak ve taşınmaz almak sizi son derece karlı bir yatırım içine sokabilir.  
 
 
BALIK Burcu 
Balık bu hafta boğa burcuna geçiş yapıyor. Çevrenizdeki tüm insanlarla ve özellikle ailenizle iletişimin tavan yapacağı bir döneme giriyorsunuz. Tüm iletişim gereçlerini kullanacağız bu dönemde kafanızdaki bir çok soru işaretini de cevaplamış olacaksınız. Eğitime başlamak, yeni öğrenimler kazanmak için de oldukça açık bir zaman dilimindesiniz. Yeni kazanımlara atmakta sıkıntı yaşayabilirsiniz. Bu dönemdeki enerjiniz gelecek dönemlerdeki seçimlerinizi ve yaşantınızı derinlemesine etkileyebilir.