KOÇ Burcu
Merkür bu hafta boğa burcuna geçiyor, bu geçişle birlikte maddiyat ve kariyer kazançları koç burçları için öne çıkmaya başlıyor. 25 Mayıs’a kadar maddi fırsatlar sizi tam gaz desteklemeye devam edecek. Fakat bu dönem içinde bağışıklık sistemi ve sağlık problemlerinize her zamankinden daha fazla dikkat etmelisiniz. Bu dönemi nadas dönemi olarak adlandırabiliriz, fiziksel olarak motivasyon ve enerjiyi bünyenizde bulmakta zorlanabilirsiniz. İçinde bulunduğumuz dönemde ilişkiler ve ortaklıklar konusu gündeminizde olacak, bir süredir üzerinde kafa yorduğunuz konuları açıklığa kavuşturmak için uygun bir zaman dönemdesiniz. Ayrıca kariyer kazançlarının öne çıkması ile birlikte iş hayatınızdaki olası çekişmeler ve güç savaşlarına karşı tetikte olun.

BOĞA Burcu
Merkür’ün bu hafta burcunuza geçiş yapması ile birlikte kariyer ve eğitim konuları gündeminizde olacak. 30 Nisan’a kadar önemli kariyer ve eğitim sıçramaları yapabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz dönemi fedakarlık dönemi olarak adlandırabiliriz. Aile ve arkadaşlık ilişkilerinde fazlaca fedakarlıklar yapmaya hazır olun. Fakat bu fedakarlıkların alınganlıklar ve kırgınlıklar yaratmasına izin vermemelisiniz. Terazi burcunda yaşanacak dolunay iş ilişkilerinizde uğraşmak istemeyeceğiniz durumlar doğurabilir. Birden bire kendinizi yurt dışı ve eğitimle alakalı güç çekişmelerinin içinde bulabilirsiniz. Bu dönemde işinizle alakalı terfi ve önemli başarılar elde edebilirsiniz.

İKİZLER Burcu
Merkür’ün boğa burcuna geçişi ile birlikte arkadaşlarınızla iletişiminiz güçlenirken beraber girişeceğiniz projeler ve işler ön plana çıkabilir. 25 Mayıs’a kadar tüm motivasyonunuzu ve enerjinizi iş hayatınıza yönlendireceğiniz verimli bir döneme giriş yapıyorsunuz. Fakat bu dönemde ortaya çıkabilecek organizasyon problemleri, kararsızlıklar ve alınganlıklar veriminizi düşürebilir. Aşk hayatınızın yanı sıra yatırım ve hobilerinizi de ön plana çıkaracağınız bir döneme girmektesiniz. Bu konularda bir süredir uğraştığınız her ne varsa finalize edebileceğiniz dönemdesiniz. Maddi ve yatırım gerektiren konularda fazla hırslı davranmak ve özel hayatınızda takıntılı olmak size bu dönemde zarar getirebilir.

YENGEÇ Burcu
Merkür’ün boğa burcuna geçişi ile dostlarınızla iletişimin tavan yapacağı bir döneme giriyorsunuz. Çevrenizdeki insanlarla fikir alışverişi gerçekleştirip ortak projelere başlayabileceğiniz bu dönemde yurt dışı, eğitim, medya ve hukuksal konularda hareketli bir süreç sizleri bekliyor. Bu süreç ciddi stres ve konsantrasyon yönetimi gerektiriyor fakat kuracağınız olumlu diyaloglar sayesinde bu dönemi rahat atlatabilirsiniz. Ev ve aile anlamında geçmişte yaşadığınız sorunları, yarım kalan işleri bitirmenin tam zamanı. Fakat bu dönemde ikili ilişkiler, evlilik ve ortaklıklarda yönetmeniz gereken olumsuz durumlara dikkat etmelisiniz. Finansal konularda yatırımlar ve sponsorluklar gibi faktörler ön planda olacaktır.

ASLAN Burcu
Merkür’ün 30 Nisan’a kadar boğa burcundaki seyahati ile kariyerinizle ilgili konularda akılcı hareket edeceksiniz. Yeni iş başvuruları, terfiler ve yeni projelerin tam zamanı. 25 Mayıs’a kadar enerjinizi ve gücünüzü daha çok faiz, yatırımlar ve vergi konularına yönlendirmeniz gerekebilir. Bu konularda önümüzdeki dönemlerde sıkıntı çekmemek adına sağlam adımlarla ilerlemeye gayret göstermelisiniz. Borç harç işlerine girmek için uygun bir dönemde değilsiniz. İş ve çalışma ortamınızda ise çalışma arkadaşlarınızla iletişim anlamında kopukluklar yaşamamak için iletişim dilinize her zamankinden daha fazla dikkat etmelisiniz. İlişkilerden ve ortaklıklardan yana güzel destekler alabileceğiniz gibi yeni ortaklık ve ilişkiler de temellendirilebilir.

BAŞAK Burcu
Merkür’ün 30 Nisan’a kadar sürecek olan boğa burcundaki seyahati sizi merak ettiğiniz konuları araştırmaya, seyahat planları yapmaya ve bol bol okumaya yönlendirecek. Bu hafta özelinde reklam ve tanıtım işlerinden karlı çıkabileceğiniz bir dönemdesiniz. 25 Mayıs’a kadar ortaklıklar ve iş konularında gerçekçi olmaya ihtiyacınız var, bu gerçekçilik ile birlikte adımlar atabilir ve olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz. İş ve ortaklık konularında sorunları çözebileceğiniz bir dönemde olsanız da sorunların temel sebeplerine inmediğiniz takdirde bu sorunları çözmekte zorlanabilirsiniz. Terazi burcunda meydana gelecek dolunay maddi konuları gündeminize getirebilir. Kripto ve borsa konularında hassas bir döneme giriyorsunuz. Bu konularda fazla şansınızı zorlamak size zarar getirebilir. İş konularında ise uzun ve kalıcı proje fırsatları yakalayabilir, iş hayatınızda kendinize uygun yeni bir sistem kurabilirsiniz.

TERAZİ Burcu
Bu hafta Merkür’ün boğa burcuna geçişi ile birlikte ödemeler, krediler ve faizler konusunda araştırmalar yapabilirsiniz. Finansal konularda akıllıca kararlar verebileceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Bu hafta itibari ile 25 Mayıs’a kadar öncelikli olarak bağışıklık sisteminize ve ayaklarınıza dikkat etmenizi gerektiren durumlar ortaya çıkabilir. Yaptığınız her işte motivasyonunuz ve yaratıcılığınız son derece yükseliş gösterecektir. İş ortamınızda uyuma ve gereksiz alınganlıklar yapmamaya çok fazla önem göstermelisiniz. Daha çok kendinize odaklanacağınız, kişisel proje ve işlere önem göstereceğiniz, fiziksel görünümünüze daha fazla odaklanacağınız bir dolunay dönemi sizleri bekliyor. Yalnız ev, aile ve gayrimenkul özelinde anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Aile kaynaklı baskı ve kontrolle karşılaşabilirsiniz. Bu dolunayda özel hayatınıza çeki düzen vermek, sağlıklı ilişkiler kurmak ön plana çıkacaktır.

AKREP Burcu
Merkür’ün boğa burcundaki seyahati sürecinde 30 Nisan’a kadar size kazanç getirecek sözleşmeler ve anlaşmalar gündeminizde olacak. Enerjinizi daha çok aşk, yatırımlar ve çocuklara yönlendirmeniz gereken bir dönemdesiniz. Bu konularda oldukça yaratıcı olurken gerçeklikten kopmamaya dikkat etmelisiniz. Özellikle aşk hayatı ve yatırımlarınızda alacağınız kararlar bundan sonraki dönemde sizin için risk oluşturabilir. Bu konularda kararlar alırken artı ve eksilerini iyi değerlendirmek, konuları her yönüyle düşünmek sizin için faydalı olacaktır. Terazi burcunda meydana gelecek dolunay bu hafta sizi kabuğunuza çekilmeye ve yalnız kalmaya yönlendirebilir. Yakın çevrenizle iletişim anlamında ufak sorunlar yaşayabilirsiniz. Bu sorunlar neticesinde desteğe ihtiyacınız olduğunda yakın çevrenizden destek almak belirli sıkıntılar doğurabilir. Bunun yanında evle ilgili dekorasyon ve tadilat gibi konularda yoğunlaşabilir ve harika işlere imza atabilirsiniz.

YAY Burcu
30 Nisan’a kadar Merkür’ün boğa burcundaki seyri ile iş konularında oldukça verimli bir dönem geçireceksiniz. Sizi maddi ve manevi olarak tatmin edici iş tekliflerine hazırlıklı olun. Taşınmak, yer değiştirmek, ev almak ya da satmak gibi planlarınız varsa bu planları uygulamanın tam zamanı. Fakat bu dönemde yapacağınız değişiklerle birlikte aile içinde gerginlikler ve fikir ayrılıkları olabilir. Ev İçi kazalara ve kesici aletleri kullanırken olası kazalara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Bu hafta terazi burcunda meydana gelecek olan dolunayla birlikte dostluk ve arkadaşlık ilişkileri normalden daha fazla gündeminizi meşgul edecek. Yeni bağlantılar kurabilir yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Yalnız maddi konularda güç oyunlarına ve tartışmalara girmemeye özen gösterin. Seyahat, iş hayatı ve yeni anlaşmalara açık bir dönemdesiniz.

OĞLAK Burcu
Merkür’ün 30 Nisan’a kadar boğa burcundaki seyri ile oldukça yaratıcı bir döneme giriyorsunuz. Bu dönemde hobilerinizi ön plana çıkarıp bu konuda eğitimler alabilirsiniz. İletişim anlamında zirve yapacağınız bir dönem başlıyor. Arkadaşlarınız ve ailenizle olumlu iletişim anlamında çok fazla yol katedebilirsiniz. Zihniniz bu dönemde hem çok hızlı hem de çok yaratıcı çalışacak. Fakat bu hızlı iletişim sürecinde belirli kazalara da açık hale geldiğinizi unutmamanız gerekiyor. Terazi burcundaki dolunay şu zamana kadar yol aldığınız iş ve kariyer konularında sonuca ulaşacağınız bir dönemi müjdeliyor. İş hayatınızda bu dönemde fazla hırslı davranabilir ve her şeyi kontrol altına almaya çalışabilirsiniz. Bu süreç sizi olumsuz etkileyebilir. Maddi konularda hedeflerinize ulaşmanız çok daha kolay olacaktır. Maaş ve mali süreçler açısından çok güzel bir dönemdesiniz.

KOVA Burcu
30 Nisan’a kadar taşınmak, ev almak ya da yer değiştirmek gibi planlarınız varsa Merkür’ün boğa burcu seyahati sürecinde harekete geçebilirsiniz. Enerjinizi ve motivasyonunuzu daha çok maddi konulara yönlendirebileceğiniz bir süreçtesiniz. Para kazanmak için efor sarfederken gücünüzü dengeli kullanmaya ve gerçekçi olmayan hedeflerden uzak durmaya gayret edin. Gündeminizde yurt dışı, ticari konular, eğitim ve hukuk konuları ağırlık gösterecektir. Bu dönemde elinizde yarım kalan işleri bitirme ve finalize etmenin tam zamanı. Fakat kontrol dışı gelişmeleri de gözardı etmemeniz gerekiyor. Hayatınıza çeki düzen vermek, forma girmek ve hedeflerinizi belirlemek için son derece uygun bir dönemdesiniz. Tüm bunları yaparken sağlığınıza özen göstermeyi unutmayın.

BALIK Burcu
30 Nisan’a kadar bol bol yeni şeyler öğreneceğiniz ve eğitimlere başlayacağınız, araştırmalar yapacağınız, yakın çevrenizle iletişimizin güçleneceği bir döneme giriyorsunuz. Burcunuza geçen Mars enerjinizi yükseltip motivasyonunuzu arttırıyor. Her şeyi son derece hızlı halletmeye başlayacaksınız. Spor ve diyete başlamak için oldukça verimli bir döneme giriyorsunuz. Böyle planlarınız varsa ertelemeden başlamanın tam sırası. Kendinize hedefler belirleyip bu hedefler doğrultusunda harekete geçmenin doğru olduğu bir dönemden geçiyorsunuz. Bu hedefler doğrultusunda organize ve dikkatli olmak sizin için zorlaşabilir. Sakarlıklar ve düşmeler içinde bulunduğunuz dönemde artabilir. Bu hafta terazi burcunda meydana gelecek dolunay gündeminizi borçlar, prim ve vergiler gibi konularla meşgul edecek. Bu konularda elinizdeki yarım kalan işleri bitirme eğiliminde olabilirsiniz. Dostlar ve arkadaşlarınızla ilişkilerinizde güç savaşları, baskı, kontrol gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.